lauantai 8. helmikuuta 2014

Kuvapostaus eilisen heppailuista

Täällä taas, kiireisen ja rankan työviikon jälkeen on ihana kömpiä omaan sänkyyn rauhassa koko illaksi kone sylissä ja tehdä vähän pikakatsausta kuluneeseen viikkoon. Vielä huominen 6 tunnin työpäivä ja sitten on tämä viikko pulkassa. Mutta niin, viikkon on mennyt taas tosi nopeesti ravatessa koulun, tallin ja työpaikkojen välillä, mistä johtuen siis blogiinkaan en ole ehtinyt panostaa ollenkaan. Ulkoasu pitäisi jostain saada uusi (innokkaita bannerin tekijöitä...?:)), esittelysivut päivitellä ja olisi vaikka minkälaista postaustakin kirjotettavana!

Kallen kanssa sujuu oikein hyvin. Siitä aion kirjoittaa mahdollisesti huomisiltana taas jotain tarkempaa, selventävämpää postausta, kun näköjään edelleen on paljon kysymyksiä ihmisillä.. Muistakaas muuten, että mun ei ihan kaikkea tarvitse tänne blogiin kirjoittaa, ja jos jotain jätän kirjoittamatta, on ihan turhaa vinkua siitä miksen tee niin ja näin. Jos kuitenkin on ihan pakko saada kaikkiin kysymyksiin vastausta, vastaan mielelläni sähköpostitse / Facebookin välityksellä, enkä täällä anonyymien kommenttehin. Tähän postaukseen saa myös laitella kysymyksiä Kalleen liittyen, julkaisen ne kaikki ja vastailen sitten huomisen postauksessa.


Okei, nyt jo tullut sen verran turhaa soopaa tähän alkuun, että eiköhän jo mennä itse aiheeseen! Nimittäin, eilen päästiin jo hyvissä ajoin koulusta ja oltiin Roosan kanssa sovittu menevämme tallille suoraan koulusta. Näin tehtiin ja ensin otettiin Kalle käsittelyyn. Kallella oli torstaina ja perjantaina kevyet päivät keskiviikon irtohypytyksen jäljiltä, joten suunnistettiin rauhalliselle kävelylenkille. Kamera lähti luonnollisesti mukaan ja voi huhhuh tuota ponia.. Se on ihan hassu, koko ajan on jos jonkinlainen hassu ilme naamalla tai vastaavasti poni on syömässä kameraa tai kameramiestä.. Saatiin kuitenkin niitä onnistuneita kuvia muutama!Sitten nämä loput onkin jotai todella.... ei edes sanat riitä kuvaamaan.. :DD Hauskaa oli ponilla, siitä huomasi oikeasti miten kivaa sillä on!


Mikä kärsä!! XDD Hahhaha niin viaton ilme ja näyttää ihan norsulta 


Kalle poninkouluttaja - taluttaa ihan itse itseään


"Ootko nyt varma että mun naama näkyy...? Ihan varmasti näkyyhän?"


Ei mä en kestä XD nauroin itteni kuoliaaks ku katoin nää, ihan oikeesti poni mitä sun päässä liikkuu.... :'D

 "Mmmmm, naru, oikun hyvää"


Vauva... :'3

Kalle on nyt ollut n. puolitoista viikkoa ja sen olemus on muuttunut todella paljon tässä ajassa. Se oli tosi arka ja pelokas tullessaan ja kaikki oli sen mielestä enemmän pelottavaa kuin kiinnostavaa. Sitä pelotti olla yksin ilman muita hevosia näköpiirissään ja se hermostui helposti. Eilen se kuitenkin osasi nauttia saamastaan huomiosta ja oli niin ihanan utelias ja kiinnostunut kaikesta. Tästä kuitenkin kirjoitan lisää sitten myöhemmin, jatketaan niiden perjantain kuvien kanssa.

Kun Kalle oli saatu tallin kautta takaisin tarhaan napattiin Winssi. Meillä oli tarkoitus mennä laukkailemaan taas sinne ylämäkeen, mutta se idea kaatui kokonaan siihen, kun mäessä ei ollutkaan lunta tarpeeksi.. Siellä täällä oli lähes lumettomia kohtia, joten pohja olisi ollut tosi kova laukkaamiseen tai edes ravailuun. Päädyttiin sitten tekemään samanlainen treeni ihan tuossa tallin lähellä olevalla hiekkatiellä, jossa on aina talvisin sopivasti lunta kevyeen laukka-ravitreeniin.


Tehtiin Wimpen kanssa siis semmonen perusreeni, alkuun mentiin vähän ravia ja laukkaa rennommin pidemmällä ohjalla ja keskivaiheilla ratsastin enemmän ponskia kuulolle. W oli tosi kiva, se oli ihanan rento mutta tarpeeksi reipas ja herkkä. Tein paljon siirtymisiä ja pysähdyksiä joilla sain W:n tosi hyvin kuulolle ja herkäksi & nopeaksi avuille. Se kuunteli tosi hyvin pelkkää istuntaa ja koko ajan oli tosi kivan tuntuinen. Lopuksi mentiin vielä oikein rennosti eteenalas kunnolla ravia ja vähän reippaampaa laukkaa. W sai venytellä kunnolla ja kiitokseksi hienosta keskittymisestä pääsi liikkumaan reippaasti. Loppukäyntien jälkeen mentiin tallille takaisin. Oli ihana päästä taas Wimpulan kyytiin "pitkästä" aikaa, kun on nyt vaan Kallen kanssa mennyt ihan kevyesti kentällä käyntiä ja vähän ravia. Tässä kuussa on mulla niin kiireinen aikataulu, että sovittiin Elinan kanssa niin, että sitten maaliskuussa pääsen enemmän ratsastelemaan Wimpen kanssa :)


Oli kiva heppispäivä, kiitos Roosulille kun olit mukana kuvailemassa ja seurana! Löytyikö taas lempparikuvia? Näitä päiviä pitäisi saada lisää paljon, sai niin paljon positiivista energiaa iloisesta ja ihanasta seurasta että näillä jaksaa taas ensi viikon torstaihin asti, josta alkaa kolmen päivän vapaat töistä! Torstainahan meillä on penkkarit ja perjantaina abiristeily, huhhuh miten mä oikeesti jaksan?!? :D Onkos lukijoista kukaan lähdössä abiristeilemään ystävänpäivänä ja millä laivalla? 

Mutta nyt nukkumaan, huomisiltaan taas! :)


15 kommenttia

 1. Mistä keksitte lempinimen kalle?
  Onko se Sun oma hevonen?
  Mikä kallen oikea nimi?
  Miksi ette koeratsastaneet hevosta?
  Minkä tasoinen kalle on?
  Meinaatko kisata kallella?

  VastaaPoista
 2. Kallella aika alhaalla kuolaimet, pitäisi tulla 1-2 ryppyä (as u know) :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeep niin on ja tiedän, tarkoituksella ovat löysällä :)

   Poista
 3. abiristeilylle ollaan menossa, perjantai iltapäivänä lähtee silja line helsingistä ;)

  VastaaPoista
 4. Minäkin lähdössä abiristeilylle, torstaina illalla Turusta, Siljalla! :D Kauhia vaatekriisi, kenkäkriisi, pahoinvointikriisi.. Huhhuh! :D

  Kalle on kyllä hauskannäköinen otus, näyttää ihan suokilta. Ja sillä on niin erikoiset silmät! :DD

  my-life-around-snapshots.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla samat!! :D En yhtään tiiä mitä laittaa päälle, miten tukan laittaa ja tosiaan toi pahoinvointi.... Apuaaa... :D

   Jep! Se on söpöliini :) Ja muutama sitä onkin luullut suokiksi, hyvät naurut oon kyllä saanut kun oon vaan todennut että eei, ei sillä oo ajettu kun se on pv.. :D

   Poista
 5. Voisitko ostaa Kallen omaksesi?
  Mikä on parasta Kallessa?
  Kuinka korkea Kalle on?

  VastaaPoista
 6. ompas hieno winski!:)

  VastaaPoista
 7. Ootteko tietoisia Elinan kanssa nuista loimien alle pantavista "aluspaidoista" oikealtaan nimeltä lapasuojista? Huomasin vaan nuo Winnien loimen kuluttamat lavat niin ajattelin :) nuita ostaa ainakin Viljar shopista ja bot:illa on omansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ollaan ihan lapasuojuksesta tietoisia ja sitä W:llä käytetäänkin :)

   Poista
 8. ainiin ja unohtu sitäkin kysästä, että minkä kokonen kuolain Kallella?:) Joissain kuvissa selvästi kuolain ihan suussa ja näyttää sopivalle, mutta suurimmassa osassa tulee suusta kokonaan ulos ja näyttää ainakin kolme kokoa liian isolle. Johtuuko vain tuosta, ettei ole nyt teillä poskiremmit niin tiukalla vai onko tarkotus tähän kuolain valintaankin?

  Kalle on kyllä tosi herttainen heppa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihan sopivankokoinen, poskihihnat vaan on sen verran löysällä nyt että pääsee kuolain liikkumaan jonkin verran. Asiat kunnossa kyllä ;)

   Poista
  2. Ei ollut kyllä epäilystäkään ettei teillä olisi homma hallussa.. Et ehkä voi ymmärtää mutta täältä ruudun takaa katsoessa kaikki on aina puolet epäselvempää koska et kerro kaikkea mitä tiedät tai ajattelet ja siksi lukijat on yleensä kiinnostuneita asioista ja tällä kertaa minä olin kiinnostunut teidän varusteista. En neuvonut enkä kriittisesti arvostellut. Välillä voisi miettiä miten vastaa lukijoille eikä kommentoida, niinkuin täällä olisi ihan typeriä ja asioista tietämättömiä ihmisiä.
   Ei tätäkään loukkaavasti, jos et käsitä.

   Poista