keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Niin tavattoman onnellinen

Tänään on ollut ehdottomasti yksi elämäni mahtavimmista ja onnistuneimmista päivistä. Mulla on tällä hetkellä niin uskomattoman loistava olo, ettei oikeasti enää mikään asia voisi olla paremmin. 

Aamulla heräsin viideltä ja lähdin kuudeksi töihin. Olin viimeistä päivää tältä erää tuossa työpaikassa, mutta viimeistään kesällä meen sitten sinne kesätöihin, mahdollisesti jo aiemmin tuuraajaksi. Oli tosi ihana neljän tunnin työpäivä, kaikki sujui tosi hyvin ja olin jo heti aamusta alkaen todella hyvällä tuulella.

Roosa tuli kymmeneltä hakemaan mut kouluun. Tänään olikin siis mun viimenen koulupäivä, siis viimenen!! Ihan hullua, että nyt se koulu on jo käyty eikä enää puutu kun muutaman tehtävän palautus. Neljän tunnin koulupäivä meni tosi kivoissa merkeissä koulun vessojen seiniä ja ovia maalaillessa ja kahdelta nappasin Emmin koulusta, heitin Roosan kotiin ja ajeltiin Empan kanssa tallille.

Vuorossa oli ehdottomasti päivän paras osuus, nimittäin Kallen ratsastus. Teen viikonloppuna reissusta palattuani kunnollisen postauksen ratsastuksista, kun taas olisi kiire nukkumaan, mutta pakko, ihan pakko oli tulla jo nyt kertomaan kuinka upea poni tänään oli. Mulla oli selässä niin huikeet fiilikset, etten osaa niitä edes kuvailla. Olin aivan sanaton, kun Kalle toimi niin loistavasti, pelkästä ajatuksesta. Tuosta rääpäleestä tulee vielä jotain <3


Kallen jälkeen kävin vielä maastoilemassa Winnien. Sitä ratsastaessani tajusin, että tää on mun päivä. Tästä hehkutuksesta ei vaan tuu loppua, mutta Winski oli super! Se teki ihan mitä vaan pyysin, heti ja mitään kyselemättä. Se oli koko ajan täysin kuulolla, toimi ihan h*lvetin hyvin ja multa meinasi päästä itku, pelkästä onnen tunteesta.


Kertakaikkiaan tästä kirjottamisesta ei tule lastai eikä mitään muutakaan, oon vaan niin sekaisin kaikesta vieläkin. Illan vietinkin taas töissä, ja töiden jälkeen mua odotti parkkiksella siivottu auto. Roosa ja Olli olivat siivonneet, imuroineet ja käyneet ostamassa vielä hajusteenkin mun autoon ja en ihan oikeasti voisi olla kiitollisempi. Ihana lähteä omalla, puhtaalla autolla huomenna reissuun Helsinkiin!! 

Ei mulla oikeestaan muuta asiaa ollutkaan. Pakko oli vaan tulla kertomaan, miten onnellinen mä oon. Kiitos ja anteeksi. Saanko mä vähän hehkuttaa, ihan vaan vähän? Mä rakastan elämää.

Hyvää yötä, palaillaan viikonloppuna!

6 kommenttia

 1. Tulin todella iloiseksi tästä, hymyily ei vain loppunut lukiessa. Elina saa olla onnellinen, että on just sinut avukseen löytänyt. Vaikutat niin luotettavalta ja huolelliselta.
  Mielettömän hyvää matkaa Helsinkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! <3 Tuli tosi hyvä mieli tosta kommentista, kiitos!! :)

   Poista
 2. Wuhuu hyvä me :) mäkään en oo koskaan ollu tän onnellisempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii jep! :) On niiin ihanaa kun kaikki on hyvin!

   Poista