sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Hannuilua!

Moi! Jotenkin kummallisesti aina venyy blogin päivittäminen ihan myöhään iltaan ja nytkin oikeasti mun pitäisi olla nukkumassa, jotta jaksan nousta aamulla töihin.. Mutta silti halusin tulla vielä tämän illan puitteissa kertoilemaan tämän päivän heppailusta!

Muutamalla sanasella ensin torstailta, kun kävin ratsastamassa Sissin. En ollut aikoihin mennytkään tammalla kentällä ja alkuun tuntuikin koko ratsastus niin toivottomalta. Mikään ei onnistunut, hevonen oli jäykkä kuin rautakanki ja hyvä etten itkuun pillahtanut kun en mitään osannut. Sissi vaan vastusteli ja olin ihan viittä vaille valmis jättämään koko homman kesken. Jatkoin kuitenkin ratsastusta, ja hieman väistöjä tehden Sissi alkoikin pikkuhiljaa toimimaan. Sain sen taipumaan kivasti ja ravikin oli eteenpäin menevää ja tahdikasta, eikä mitään epämääräistä lönkyttelyä. Loppua kohden tamman ratsastettavuus vaan parani ja lopulta en millään olisi halunnut lopettaa! Sissi oli tosi tasainen, herkkä ja mikä tärkeintä, ihan superrento.

Heh, tosi ajankohtainen kuva, mutta torstaina tuli ihan samanlainen fiilis kun tuollon kouluvalkussa!
Ei kuitenkaan sen enempää torstaista, paitsi tietty mainittakoon se, että iskä sai autoni huollettua! Jee, pääsin taas ajelemaan omalla pikku-Polosellani.. Tänään sen keulan suuntasinkin heti aamulla kohti Hannun tallia. Oltiin Jennin kanssa sovittu, että menisin tänään käymään ratsastamassa Hannun ja samalla ottaisin pikkuserkustani puolivuotiskuvat.


Ensimmäisenä lähdettiinkin ratsastamaan Hannu, ja kun pouni oli valmis, suunnistettiin läheiselle pellolle alkuverkkailemaan. Olin ilman satulaa ja Hannu oli tosi virkeä! Kuitenkin se kuunteli tosi hyvin, ei jumitellut tai pelleillyt mitään ylimääräistä, mutta silti se liikkui ihan itse eteenpäin enkä joutunut koko ajan paineistamaan sitä. Ravailin hetken pellolle tehdyllä "ratsastuslenkillä" ja otin parit laukkapätkätkin. Meinasi mennä mutkat ihan suoriksi, kun vauhtia piisasi sen verran!

Mikä ilme!!! XDD 
Kuvista tuli vähän huonolaatuisia kun satoi lunta.. :(

Peltorallittelun jälkeen suunnattiinkin tallin pihaan auratulle "kentälle", jossa teinkin alkuun ihan vaan käynnissä hieman asettelua, taivutuksia ja hieman väistöjä. Hannun piti kuunnella sisäpohjettani kunnolla, enkä päästänyt sitä ihan helpolla luisumaan sisäpohjettani vasten. Poju joutui kunnolla keskittymään, ja ravissa varsinkin. Pyörin siinä vain ympyröillä ja vahdin, ettei Hannu koita oikoa tai päästä sieltä mistä aita on matalin ja se oli oikeasti kiva! Oli hirmu hyvä fiilis kun poni toimi kivasti ja oli tosi rento ja mukava :)Hannun kanssa touhutessa tulee aina jotenkin tosi hyvä mieli, ja sen koko olemus on aina yhtä ihana. Sille ei voi olla ikinä pitkään vihainen, ja jotenkin se vaan on kaikinpuolin niin ihana. Siitä voi aina oppia vaikka mitä uutta, eikä mikään päivä ole Hannun kanssa samanlainen. Hannuilun jälkeen lähdettiin äitini kanssa syömään, jonka jälkeen suuntasinkin Tokmannille inventaarioavuksi. Huomenna hommat jatkuu heti aamusta ja iltapäivällä menenkin kuvailemaan Lauraa ja Oonaa. Ulkoasuakin koitan muokkailla piakkoin, jos vaan saisin tehtyä banneria mihin olen tyytyväinen.. Jos joku halukas löytyy, niin saa tehdä mulle bannerin! :D


3 kommenttia

  1. Kiva postaus ;) Hannu menee sulla niin upeasti! :)

    VastaaPoista
  2. http://thisisstoryaboutlove.blogspot.fi/2013/02/pari-haastetta.html

    Tuolta löytyy pari haastetta sinulle! :)

    VastaaPoista