sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kuulumisia & Winski video

Heip! Tänään onkin vuoden toiseksi viimeinen päivä, joten ihan sen kunniaksi ajattelin tulla postailemaan, kun melko hiljaista on viime aikoina ollut. Mitään kovin kummempaa en nyt jaksa alkaa väsäilemään, kun hieman rankka viikko ollut takana, mutta ehkäpä tämmöinen kelpaa. Tähän alkuun tuommoinen pieni video minusta & Winskistä kun tässä kuussa tuli 7kk yhteiseloa täyteen. Latasin videon kolmena eri tiedostona ja vihdoin sain sen näkymään (ainakin hetkellisesti) youtubeen.. Ja äänet nyt ei näköjään sihen tullutkaan, mutta laittakaa toi alempi biisi soimaan kun katotte ton!

Torstaina kävin tallilla, ja silloin taisi olla iltatalli. Kävin myös Sissin kanssa maastoilemassa ilman satulaa, ja tamma oli ihan pörhö. En edes voinut laukata yhtä pätkää enempää, kun en meinannut saada Sissiä pysähtymään, kun jarruttaessa tamma alkoi vaan pomppimaan enkä meinannut kestää kyydissä.. Teinkin paljon hommia ravissa ja ravailin sekä kävelin hiittiksellä, kun siinä on hyvä harjoitella suoraan ratsastusta. Sissi olisi koko ajan halunnut poikittaa tai väistää tien toiselle puolelle, joten sitä olikin hyvä treenata siinä. Tammalla oli kivasti virtaa, joten saatiin loppuun vielä muutama tosi kiva pätkä! Mentiin yhteensä vajaa tunti ja tallinpihassa leikittiin vielä "seuraa johtajaa"-peliä. Sissi siis seurasi minua minne tahansa, ja tehtiin ravi-käynti-seis siirtymisiä ja tamma selvästi tykkäsi :D

Kun Sissi oli ratsastettu ja hoidettu, siivoilin vielä Winskin ja Sissin karsinat, ennen kuin hain kaikki muutkin sisälle. Torstaina mulla ei olekaan mitään muistikuvia, mitä olisin tehnyt.. Ainiin, kävinkin kuvaamassa Lauraa ja Oonaa, mutta muuten ei tainnut mitään kummempaa ollakkaan. Perjantaina sitten mentiin porukoitteni kanssa shoppailemaan Kuopioon, ja sieltä tarttuikin kaikkea tarpeellista mukaan. Tuossa kollaasissa nyt muut ostokset, paitsi Winskin uusi violetti satulahuopa kun en jaksanut alkaa sitä kuvaamaan ja netistä en kuvaa löytänyt. Nähtiin Anneakin siellä ja ihana oli pitkästä aikaa nähdä!

Nuo keskimmäiset osti äiti & iskä mulle kunnon tallikengiksi. Ja mitenniin innostunut violetista? :)

Lauantaina käytiin Elinan kanssa maastossa ja sain taas alleni Winnien. Käytiin suhteellisen pitkä lenkki ja Winski oli ihanan reipas. Maastoilun jälkeen Elina siivoili karsinat ja minä sitten hoidin Sissin ja Winnien. Ainiin ja käytiinhän me maneesillakin ennen maastoa, kun Elina hyppi vähän Zipellä. Minä ihan kauhusta kankeana nostelin esteitä ja korkeimmillaan sarjan b-osa oli varmaan 150cm... Huhhuh, aina meinaa ihan pelottaa maasta käsin, kun noin hurjia hyppäävät. Kun selvittiin tallille takaisin, koitin ottaa Elinasta ja hepoista yhteiskuvaa, ja miten voi olla niin vaikeaa saada kolmesta hevosesta ja yhdestä omistajasta edes yksi onnistunut kuva? No, hyvin vaikeaa..

Oli siellä edes yksi onnistunut!
Nyt lähdenkin syömään ja sitten aherran loppuillan sen äikän portfolion parissa.. Illalla menen vielä kuvaamaan Emmiä, kun hänellä on estetunti Lekolla.

16 kommenttia

 1. Mulla on ihan samanlainen fleese, ostin perjantaina :DD Ja noi kengät on ihanat! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on ihana ja sopii niin kivasti toho uutee huopaan että oli pakko ostaa :D

   Poista
 2. Ihana video ja ihana Winski :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. viime kaudella kisannut 120-130cm, mutta joskus muutama vuosi takaperin suurempiakin :)

   Poista
 4. .. ja ihana video, ulkoasu on ihan huippuhieno! :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä mahtavat hepat Elinalla:) Saa olla ylpeä, ja siltä hän kyllä näyttääkin! Ja sinä ja Winnie olette tosi hyvin kehittyneet ja kiva katseltavaa:) Niinku myös blogi jota muuten käyn joka päivä kuikkaamassa;) Ja tykkään hirmusesti myös uudesta ulkoasusta ja bannerista varsinki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Joo on ne kyllä hienoimpia otuksia ja Winski on hieno<3

   Poista
 6. Onks nuo hyvät tallikenkinä.. meneekö kaikki märkä ym.. läpi? Ja kröhm..turvalliset? Muuten tosi hienot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo vielä ainakaan nuo mitä on aiemmin tuommoisia kenkiä ollut, niin kastuneet ollenkaan sisältä. Ja käytän noita yleensä tallihommia tehdessä, hevosia varustaessa / hoitaessa / ratsastaessa kyllä on kunnolliset kengät jalassa :)

   Poista