maanantai 3. joulukuuta 2012

Maanantai-illan höpöttelyä

Moi! Linkitä blogisi -postaukseen tuli paljon kivoja kommentteja ja alankin selailemaan niitä hetimmiten, jotta saan arvostelut mahdollisimman pian tänne valmiiksi. Mitään kummoisempia ei ole nyt tapahtunutkaan ja heppailemaankin olen menossa vasta huomenna, jolloin suuntaan Winskin kanssa maastoon. Keskiviikkona suunniteltiin Annen kanssa, että hän voisi taas tulla tänne meillepäin, toivottavasti saadaan järkättyä! Torstaina  sitten mennään (todennäköisesti, ei 100% varmaa) Tuomas Jauhiaisen estevalmennukseen Winskin kanssa, mutta jos ei niin käydään maneesilla hyppimässä. Perjantaina vietelläänkin Jensyn 18wee synttäreitä kivalla porukalla ja tulee olemaan ihan superkivaa! :) Lauantaille ei olekkaan mitään suunnitelmia, (tosin ajattelin vähän omassa päässäni jotain kivaa leffailtaa Lauran kanssa... (8 ) mutta sunnuntaina päätetäänkin kisakausi Vurrin kinkkuestekisoissa W:n kanssa, luokkina tutut ja turvalliset 80 & 90cm.


Kohta pitääkin alkaa ostelemaan joululahjoja, ja voin vaan sanoa olevani ihan surkea sellaisissa hommissa!! En osaa koskaan ostaa mitään omaperäistä ja järkevää, vaan yleensä tulee hommattua kaikkea turhaa roinaa.. Stressiä ja hiusten putoamista päästä aiheuttaa myös lukio. En jaksa panostaa siihen tällä hetkellä kuin korkeintaan 0,003%:sesti joten numerotkin ovat sitten sitä luokkaa.. Sanakokeita on tulossa miljoona, äikän portfolio pitäisi tehdä (maailman tylsintä?), ruotsin aineet kirjoittaa ja vaikka mitä muuta. Nytkin vaan istun koneella vaikka pitäisi olla nenä kiinni enkun kirjassa. Okeiokei, kyllä mä vielä siihen luen... Myöhemmin.


Hohhoi, hirmuinen hinku olisi kuvaamaan, mutta aina kun olisi kivaa kuvausaikaa, on ulkona niin pimeää ettei näe mitään. Toinen mikä olisi ihan must to do -listalla, niin päästä Hannun luokse. Kamala ikävä pientä turrijaista ja olisi mitä mahtavimmat olosuhteet sen lempihommaan; lumihankirallitteluun. Poju tykkää hommasta niin hirmuisesti, että on pakko viimeistään viikonloppuna päästä Jennin luokse käymään! Sitten on kyllä pakkopakkopakko saada kuvaaja mukaan, on varmasti sen verran hauskaa materiaalia luvassa!

Joku toivoi enemmän omia naamakuvia, tässäpä tämän illan tyyli :D

Nyt tulikin vaihteeksi vähän tämmöinen turhempi höpöttelypostaus, mutta en tämän fiksumpaa nyt saa päästäni ulos :D Tein btw eilen oikean joulusiivouksen omassa läävässäni ja siitäpä tuollainen erittäin upea video tuossa alla, kommenttia kehiin ja toivepostauksia otetaan vastaan!


Lopuksi pintä mainostusta, muutamassa lukemassani blogissa on meneillään arvonta, käykääs kattelemassa alla olevista linkeistä!


8 kommenttia

 1. Tämä oli hauska postaus ja tuo video oli tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Tuomas Jauhiainen on ihan tosi hyvä valmentaja, itse ainakin tykkäsin kauheasti kun kävi vielä täällä päin. Kannattaa mennä;) Ja iloinen olen kun sain haluamiani naamakuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on kyllä ollut tosi hyödyllisiä aina Tuomaksen valkut. Ja hyvä että kelpasi! ;D

   Poista
 3. vessapaperia joululahjaks odotellessa ♥ !

  VastaaPoista
 4. kiva, erillainen postaus, tee sun pupuista joskus jtn postausta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja voisin vaikka tehdäkin kunhan saan ideaa mitä niistä teen :)

   Poista