tiistai 19. kesäkuuta 2012

Muutoksia.

Heissan taas kaikille. Kuulumisia en olekaan normaalisti vähään aikaan kirjoitellut, joten nyt kerron ihan pintapuolisesti viime päivien tapahtumista. Sunnuntaina vietettiin pikkuveljeni rippijuhlia ja onneksi ei satanut! Olisi ollut koko päivä pilalla jos kaikkien vieraiden olisi pitänyt ahtautua yhdessä sisälle. Samana päivänä juhlien jälkeen kaverini Anne tuli muutaman päivän vierailulle Suonenjoelta. Ihana oli nähdä taas pitkästä aikaa! <3


Ei se oikeesti ole noin pitkä, mä seison kuopassa ja Miksu on varpaillaan :(

Tänään oltiin iltapäivällä hoitelemassa Elinan luona Untoa ja siellä menikin aikaa ihan viiteen asti. Sitten käväistiin kotona syömässä ja vaihtamassa vaatteita ja samantien tallille. Seuraava uutinen tuleekin teille kaikille ihan yllätyksenä kun en ole siitä täällä pienellä sanallakaan maininnut. Hannu on siis vaihtanut tallia, kaksikymmentä kilometriä meiltä kotoa toiseen suuntaan serkkuni omaan pihaan. Tämähän sopisi minulle paremmin kuin hyvin mutta. Tie, jota täytyy ajaa se koko matka, on melko vilkas valtatie, jossa kulkee paljon rekkoja ja tie on kapea. Siksi en saa vanhempieni käskystä ajaa siinä mopolla, joten Hannu pääsee nyt hiukan lomailemaan. Harmi sinänsä, juuri kun alkoi kaikki sujumaan hienosti, niin sitten loppuukin treenaus :( Uudessa paikassa ei ole edes kenttää vielä, mutta sellainen on suunnitteilla. Maastoja senkin edestä kyllä löytyy, ja paikka onkin aivan luotu maastoiluun! Käytiin tänään kuitenkin Annen kanssa Hannua siellä moikkaamassa ja poju viihtyi siellä hienosti uuden kaverinsa Mossen kanssa. (en kestä: Hannu ja Mosse :DDDDD) Mosse on 19 vuotias suokkiruuna, joka ymmärtää ratsuna olemisesta saman kuin pässi tähdistä.. Eli eteenpäin mennään pohkeesta ja ohjasta käännytään ja hidastetaan.. No, ei ihan unelmieni hevonen mutta kaveri Hannujannulle. Mosse on nyt päässyt laihutuskuurille hieman ylipainon vuoksi ja kuntoakin aletaan nyt kohottaa. (Anteeksi kuvien huono laatu, olympus oli ainostaan mukana..)


Lähdettiin sitten maastoilemaan tänään ja ensin menin minä Mossen selkään (Aino joka hevosen selkään testaamaan miten se toimii..) ja Anne Hannulle. Mosse toimi moitteettomasti ja jossain kohti vaihdettiin hevosia. Hannu tuntui niiin tutulta, turvalliselta ja pieneltä. Mossen selässä tuntui kuin olisi tynnyrillä ratsastanut ja istunut nojatuolissa kun en rungottomaan satulaan ole tottunut. Otettiin sitten pari reipasta ravipätkää ja huilattiin aina välissä. Käytiin vielä loppupuolella lenkkiä vähän järvessä kahlailemassa ja alun kankeuksien jälkeen ei poijjaat meinannut tulla enää pois vedestä :D 


Loppuun otettiin vielä yksi reipas pätkä ja ajattelin laukata rauhallisesti Annen ja Mossen ravatessa reippaammin perässä. No, annoinkin Hannun sitten laukata ihan kunnolla ja kuinka ollakkaan, Mosselta löytyi laukka! Oltiin ihan silmät soikeina kun ajateltiin ensin voikohan tuo päästä edes ravia :DD No, Mosse todettu siis oikein kehityskelpoiseksi maastosuokiksi. Anne ihastui Mosseen ihan totaalisesti ja tulivatkin hyvin juttuun. Lopuksi käytiin vielä kävelemässä muutamilla pikkupoluilla metsässä ja hoideltiin sitten hepat. 


Huomenna olisi tarkoitus mennä uudelleen ratsastelemaan, jos vaan ei sada vettä. Unto tuleekin meille hoitoon päiväksi ja saatetaan pyörähtää kaupungissakin. Keskiviikkona Elina lähtee reissuun ja vastaan sitten sen reissun ajan hevosista Jennin kanssa. Ke menen vääntämään Sissin kanssa koulua, to & pe maastoilemaan molempien hebojen kera, la & su Winskin ratsastus ja maanantai vähän auki. Mutta lisää saatte kuulla myöhemmin! :) Vastailkaas kaikki muuten oikealla olevaan kyselyyn!

3 kommenttia

  1. Tässä olis postaus toiveita

    Kysymys vastaus postaus
    Sun tavalinen kesäloma päivä kuvina

    VastaaPoista
  2. Ompas taas ihana postaus! :) Mä luen aina kaikki postaukset! :) Ja kommentoisin useemminkin mutta kun kännykällä yleensä luen ei tule edes noita tykkään nappeja painettua :D kun ne ei näy mobiili versiossa :( Ihanaa kesää sulle!

    VastaaPoista