keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Koulutreeniä ja viikonloppusuunnitelmia

Missä on ihana kesäsää? Miksei voi paistaa aurinko ja olla lämmintä? No, ehkä se joskus sieltä tulee.. Nyt olen taas Unton hoidossa ja ajattelin kirjoitella vähän eilisestä koulutreenistä Sissillä ja paljastaa viikonlopun suunnitelmat, vihdoin ;)

Mentiin Lauran kanssa iltapäivällä moikkaamaan Jenniä hänen kesätyöpaikalleen ja siitä minä suuntasin Kuvansiin tallille ja Laura Vurrille omalle tunnilleen. Tallilla otin ensin Winskin sisälle ja laitoin sille estekamat päälle. Kun oltiin valmiit, lähdettiin kävelemään Kimmolle, odottamaan Elinaa. Kerkesinkin siinä sitten hetken verkkailla ennen Elinan tuloa, ja Miia näpsi meistä pari kuvaa. Kiitos paljon!Elina teki sitten vähän estetreeniä siinä ja Winski oli hiiiiieno! Sanoinkin Elinalle, että miten mulla voi olla noin hieno vuokraheppa?♥ Hyvin onnistuneen treenin jälkeen Elina ajeli takaisin tallille ja minä tulin Wincentillä perässä. Kun olin hoitanut herran, hain Sissin tarhasta ja laitoin sen valmiiksi. Käytiin sitten pellolla käppäilemässä alkukäynnit ja mentiin kentälle.


Elina tuli sitten pitämään meille tuntia. Ensin otettiin ihan tuntumaa ravissa ympyrällä ja Sissi oli ihan jees. Otettiin sitten kääntymisiä, eli tein joka kulmassa ihan 90 asteen käännöksen ja jatkoin suoraan seuraavaan kulmaan neljän tolpan sisällä. Lopuksi vielä laukattiin ympyrällä sekä otettiin käyntisiirtymisiä. Treeni meni kaikinpuolin ihan nappiin, kunhan vaan muistin itse ratsastaa enkä vain matkustaa. Elinakin lopussa tokaisi, että kyllä susta vielä kouluratsastaja tulee :D Hoitelin sitten loppuverkkojen jälkeen Sissin valmiiksi ja jätin karsinaan kun oli niin kamalasti taas ötököitä. Hain Winskinkin sisälle, ettei senkään tarvinnut koko ajan kävellä ötököitä karkuun.


Mutta nyt muutama paljastus tulevasta viikonlopusta. Ihmettelen itsekin, kuinka olen saanut pidettyä mölyt mahassani.. ;)

Perjantaina 8.6 - Harjoituskoulukisat Kimmolla. Sissillä C-merkin kouluohjelma ---> Laura meille yöksi
Lauantaina 9.6 - Aamulla suunta kohti Tamperetta ja Särkänniemeä - Vurrin seuramatka ---> Päivän huvittelun jälkeen suunta kohti Tampereen juna-asemaa ja siellä hyppäänkin junaan, joka vie Seinäjoelle. Ja arvatkaas mitä Seinäjoella minua odottaa? Kyllä vain, Lara6 kommenttia

  1. Kuinka paljon maksat hevosien vuokraamisesta, ja kuinka usein käyt ratsastamassa niillä ? (:

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että pääset kattoo Laraa! Mä en ees uskalla mennä kattoo Tassua, kun tiiän etten voi jättää sitä sinne.. :D

    VastaaPoista
  3. Jee, Larasta kuullaan jälleen !:)

    VastaaPoista