perjantai 22. kesäkuuta 2012

Kouluilua ja maastoa.

Jo toissapäivänä tuli lupailtua postausta keskiviikon koulutreenistä Sissillä ja nyt sen sitten saatte! Menin tallille joskus kolmen aikaan ottamaan Winskiä sisälle kengitystä varten. Muut jäi siksi aikaa laitumelle huutamaan sen perään ja meinasi siinä metelissä korvat särkyä.. Kengityksen aikana siivoilin Sissin karsinan ja tein ruuat. Kun kengitys oli hoidettu, vein Winskin tarhaan ja hain Sissin sisälle. Laittelin Kiisselin siinä valmiiksi ja kohta Jenni tulikin kameramieheksi.


Mentiin kentälle ja alkuun ravailin ja laukkailin jonkin aikaa pitkin ohjin uralla. Sissi liikkui kivasti eteenpäin ja oli muutenkin tosi kivantuntuinen. Aloin kohta työskentelemään ravissa ja tein muutamia väistöjä, ympyröitä ja voltteja. Sissi liikkui rennosti kivassa muodossa ja oli tosi kivasti kuulolla! Meni pohkeesta eteen, mutta hidastaminen ei ollut Sissin mieleen. Tehtiinkin sitten hieman siirtymisiä.


Laukassa tamma meni myös tosi kivasti, mutta laukka-ravi siirtymiset meni vähän niin ja näin. Teinkin sitten ympyrällä aika paljon näitä siirtymisiä ja muutamat kivat saatiinkin. Loppuun Sissi vähän kyllästyi eikä jaksanut kunnolla keskittyä. Kokonaisuudessaan heppa oli hieno ja olin tyytyväinen omaankin ratsastukseen. Hoidettiin sitten Sissi sekä muut tallihommat loppuun ja tehtiin iltatalli.
Eile mentiin aamulla aikasin tekemään aamutalli. Kun Hilutella ja Pesto oli viety ulos, laitettiin S & W valmiiksi ja suunnattiin Jennin kanssa maastoon. Jenni meni Sissillä ja minä Winskillä. Käytiin noin puolentoista tunnin, aika reipas maastolenkki ihan lähitienoilla ja oli kyllä superkivaa! Hyvä seura, hienot hobut ja mahtava sää. Kamera oli myös mukana, joten alla hieman videomateriaalia retkestä.Illalla tultiin vielä käymään uudelleen tallilla tekemässä tallihommat ja pesemässä Sissin ja Winskin karsinat. Ei meillä ihan koko iltaa siellä mennyt ja yöksi mentiinkin hoitamaan tuttujeni koiraa Lukaa. Illalla käytiin romanttisesti auringonlaskua, josta ei sitten niin romanttinen loppujen lopuksi sattuneista syistä tullutkaan.. :DD Hauska ilta kyllä oli ja vasta myöhään päästiin nukkumaan.

Huomenissa luvassa juhannuksen puuhista, nyt tämä tyttö lähtee viettämään keskikesän juhlaa superseuraan! HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE! <32 kommenttia