tiistai 19. kesäkuuta 2012

Koiran hoitoa ja shoppailua.

Miten voi olla näin väsynyt olo? No siten että viime yönä nukkumistunteja tuli se 1,5. Kyllä on ollut erittäin virkeä olo koko päivän ja nytkin tuntuu koko ajan, että nukahdan aivan pystyyn. Noh, ehkäpä mä joskus otan ne takaisin, tai sitten en. Anne sentään sai nukkua sen neljä tuntia kauemmin kuin minä, mutta väsymystä silti havaittavissa. Olikin työ ja tuska päivällä saada puettua vaatteet päälle ja naama kuntoon.


Kun oltiin vihdoin ja viimein ihmisen näköisiä, käytiin Unton kanssa lenkillä ja se jäikin hetkeksi äitin kanssa kotiin. Lähdettiin Annen kanssa käymään sitten kaupungissa shoppailemassa. Ajettiin ensin Nesteelle tankkaamaan ja siitä Seppälään, jossa oli huimat alennusmyynnit. Mukaan tarttuikin pari tuubitoppia, kaksi pipoa sekä ohuet sukkikset. Olihan ne ostettava kun halvalla sain.. Mentiin sen jälkeen käymään H&M:llä ja sen jälkeen käväistiin kaupassa ja läheisessä kahvilassa. Mukavaa oli ja aika kului nopeasti.


Takaisin kotiin tullessamme Unto jo täällä odottikin innoissaan ja leikittiin sen kanssa hetki ennenkuin Elina tuli hakemaan sitä. Nyt ollaankin istuttu koneella, kun ei tallille päästy vesisateen yllättäessä.. Ärsyttävää. Juuri kun olisin halunnu päästä heppailemaan niin iskee tietenkin kamalan huono sää ja kaikki suunnitelmat menee pilalle.. No, ei auta ja toivottavasti huomenna sää olisi jo parempi! Anteeksi muuten tämmönen ei-heppa postaus, ajattelin jotain väsätä vaikken heppaillut olekaan.


Laittakaas muuten kaikki postausehdotuksia tulemaan, saatan jopa tänään jotain kirjoitella!

Hih, innostuin vähän muokkaamaan kun oli tylsää:)

2 kommenttia

  1. Tee postaus vaikka kanien näkökulmasta :DD ois ainakin erilainen :P
    Tee postaus merkonomin opinnoista :) Mua ainakin kiinnostas! Miten oot viihtyny? Mitä tunneilla thdään? Miten paljon harjoitteluja? yms yms :)

    VastaaPoista
  2. Noo vaikka sellanen My Day postaus jossai vaiheessa, en kyllä muista että onko sellasta joskus ollut?
    hmm, kertoisit vaikka Untosta, en oo ainakaa ite ihan perillä että kenen se on ja häh ? :D

    VastaaPoista