maanantai 9. tammikuuta 2012

Uutta ulkoasua ja leipomista.

Heips. Päätin kirjoitella pientä postausta uusimmista ostoksistani ja eilisestä illasta Lauran luona.

Käytiin siis lauantaina äitin kanssa kaupungissa pyörimässä ennen tallille menoa, ja mukaan tarttui harvinaisen vähän tavaraa. Tosin siitäkin syystä, että aikaa oli rajoitetusti. Ensimmäisenä mentiin Sepäälään ostamaan minulle uggit. En pidä niiden ulkonäöstä ollenkaan, mutta koska ne ovat lämpimimmät kengät mitä tiedän, ajattelin ostaa ne tallikengiksi. Laitoinkin ne sitten heti tallille jalkaan, ja oli ihana tunne kun varpaat ei palellu <3


Ostin myös samaisella kaupunkireissulla hajuveden seppälästä (7,95€) ja cittarista kuivashampoon sekä semmoista hiusten suoristussuihketta, joka myös suojaa suoristusraudan kuumuudelta. Tosi tyytyväinen olen kaikkiin ostoksiin :)

Eilen illalla sitten eksyinkin Lauran luokse, kun vihdoin ja viimein tonttuseni eksyivät takaisin tänne käpylään suuresta maailmasta. (Joensuusta) Suunnittelimme jo viime viikolla, että kun Laura tulee back in the Varkaus, teemme pipareita, ihan tammikuun kunniaksi. Eikun piparitaikinat jääkaapista ja kaulimaan. Taas minä sain olla kaulijana, koska pikkuLaura ei ihan hallitse sitä kaulimen käyttöä..


Ensimmäinen pellillinen onnistui ihan nappiin, mutta seuraava sai olla hiukan liian pitkään uunissa ja tuloksena saimme tummaihoisia tonttu-ukkoja.. Voin kertoa, että ei piparille maistunut.. Lopputaikinasta sitten tehtiin hienot pipariörkit ja katsokaa kuvista enemmän. :)

Vaihdoin pikkuisen tuota ulkoasua, ja nuo kyselyt ei näy kunnolla.. Koitan huomenna korjata, mutta onko parempi muuten kuin edellinen? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti