tiistai 17. tammikuuta 2012

Pitkästä aikaa bloggausinto on niin korkealla, että vaikka minulla ei mitään erikoista asiaa ole, tekee vain mieli kirjoittaa! Osa syy varmaan onkin parhaat lukijat.. ;)


Mutta siis, tänään oli melko helppo koulupäivä; aamulla 10-11.30 asiakaspalveluenglantia ja sen jälkeen kahden tunnin hypäri ja 14.10 sitten lukiolle. Matikan tunti ei oikein olisi jaksanut kiinnostaa yhtään, mutta saimme kuitenkin Roosan kanssa raahattua itsemme sinne ja tunti menikin itseasiassa oikein nopsaan. Kohta kello olikin puoli neljä ja soitin äitille jos olisi kaupungissa ja nappaisi minut kyytiin. Onneksi oli niin ei tarvinnut bussia odotella. :D Käytiin vielä cittarissa ostamassa minulle legginsit perjantai-iltaa varten, sekä pyjama. 


Kohta Laura tuleekin meille ja ensin katsellaan minulle pieniksi jääneitä vaatteita jos olisi Lauralle sopivia, sekä keksitään jotain riehumista. Koitamme myös päättää kummanko mekon laitan perjantaina; sen mikä oli uutena vuotena vai sellaisen mustan jonka ostin Seppälästä tässä yksi päivä. :)
2 kommenttia