perjantai 20. tammikuuta 2012

It's friday!

Heips. Tänään on se päivä, kun saa viettää laatuaikaa parhaiden ihmisten seurassa! Eli illalla synttärijuhlat kutsuu :) Mutta kerronpa nyt eilisestä maastoilusta Laran kanssa ja illasta Jennin ja Lauran seurassa.

Tulin siis aamulla puoli kymmenen bussilla Lauralta kotiin kun Jenni ja Laura jatkoivat matkaa kouluun. En siis jaksanut lähteä kävelemään aamulla kotiin, vaikka matkaa Lauralta meille onkin vain noin vajaa kilometri.. Kotona sitten käväisin nopsaa koneella ja vaihdettuani vaatteet iskä vei minut tallille. Tein ensin kaikki tallihommat ja hain sitten tamman sisälle.


Se on aina niin ihanaa kun menen hakemaan Laraa tarhasta ja se tulee höristen vastaan, suloisuus <3 Tallissa sitten varustin sen ja pääsin matkaan. Sovittiin Elinan kanssa että menen käymään vanhalla Kuvansin tiellä ratsastelemassa ihan reippaasti, mutta rauhallisesti ja rennosti. Kävelinkin sitten melko pitkät alkukäynnit ja sitten ravailin melko pitkän pätkän. Siellä vanhalla tiellä oli tosi hyvä mennä kun on niin vähän liikennettä ja pohja on hyvä. Ihana oli päästä kunnolla maastoilemaan. :)


Lenkki sujui oikein mallikkaasti, mitä nyt tamman piti lapsia ihmetellessään mennä säikähtämään autoa.. :D Intoa Laralla riitti kun keskiviikko oli ollut vapaa. Tallilta meninkin sitten kouluun yhdeksi tunniksi ja sieltä sitten kotiin.


Illemmalla meninkin sinne Lauran luokse ja ensin syötiin vähän mässyä ja riehuttiin, jonka jälkeen Laura leikkasi otsatukkani lyhemmäksi kun en sen alta meinannut enää mitään nähdä. Hyvähän tästä tuli, kiitos Laura!

Nyt sitten lähdemmekin Lauran ja Jennin kanssa Mäkkäriin syömään ja käymään kaupassa, jonka jälkeen tullaan meille ja aletaan nauttimaan illasta! :)

Laiteltiin minulle tuollaiset kynnet illaksi. Tosi halvat ja kivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti