keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Viikonloppu.

Ensin. Anteeksi, en ole ehtinyt postaamaan taas aikoihin. Ensinkin siksi, ettei ole mitään uusia kuvia. Toisekseen, kiire. Nyt sitten sainkin itseäni niskasta kiinni, ja väsäilen tämmöisen postauksen viikonlopusta!

Perjantaina kävin Elinan kanssa maneesilla hyppäämässä Laralla. Mentiin kaikenlaisia erilaisia tehtäviä, sunnuntain kisoihin harjoitellen. Lara toimi oikein mukavasti, eikä mitään järkyttäviä hyppyjä/lähestymisiä tullut ollenkaan. Loppuun Elina piti meille vähän koulua, joka olikin ihan tarpeeseen.

Iltapäivällä kaverini Anne Suonenjoelta  tuli meille viikonlopuksi. Ensin vaan löhöiltiin meillä, ja kerrottiin pikaisesti kuulumiset ja illalla menimme sitten viettämään tyttöjen iltaa Lauran luokse. Oltiin siis minä, Anne, Jenni ja Laura. Ilta menikin mukavasti turisten ja kun kello oli kaksi yöllä, muut alkoivat katsomaan Kauna 2:sta, mutta minä kilttinä tyttönä nukahdin sohvalle Lauran viereen.


Kolmelta muut sitten herättivät minut kun Lauran veli ja sen kaveri tulivat kotiin baarista. Katsottiin sitten se Kauna loppuuun, (oli muuten kamala..) ja neljältä päästiin nukkumaan.

Lauantaina mentiin Annen kanssa kaupunkiin pyörähtämään. Ensin käytiin Seppälässä ja molemmat ostettiin uudet kengät. Sieltä ajeltiin Prismaan ostamaan minulle uusi puhelin ja sitten suunnattiiin Mäccäriin. Siellä syötiin massut täyteen ja mentiin meille. Ilta menikin jutellessa ja käytiin Roosan, Juhan ja Villen kanssa Siwassa.

 Tämmöisen puhelimen ostin. Saan sen siis käyttöön jouluna.

Sunnuntaina oli ihana sää! <3 Vietettinkin aamupäivä ulkona kuvaillen ja sitten käytiin kaupasta ostamassa tortilla tarpeet, valmistettiin ruoka ja syötiin itsemme niin täyteen, että loppupäivä menikin sulatellessa.

Sunnuntaina siis suunnataan kisoihin Laran kanssa, ja kisat ovat taas Kimmon tallilla. Mennään ne 80 ja 90 cm, eikä jännitä yhtään, odotan niiiiiin kovasti! Yritän taas joku päivä postailla, mutta viimeistään kisapostaus tulossa! :)2 kommenttia