tiistai 1. marraskuuta 2011

Hienoin tamma!

Ensin, anteeksi kamalasti etten ole saanut minkäänlaista postausta aikaiseksi pitkään aikaan, mutta kaikenlaisen kiireen ja touhun vuoksi, ei vaan ole jäänyt aikaa postailuun. Taas tulee tälläinen pika-kuvatonpostaus, mutta ihan varmasti kirjoitan kunnolla kun saan kuvia ja ehdin!

Sunnuntaina oli siis kisat siellä Kimmon tallilla Kuvansissa. Menin siellä Laralla 80 ja 90 cm, ja ne olivat ensimmäiset aluekisani.

Ensin oli siis se 80cm. Lähdin verkkaan ihan luottavaisin mielin, enkä jännittänyt juuri ollenkaan. Verkassa meinasinkin pariin otteeseen tippua, kun laukatessani eteeni ratsasti ratsukko ja Lara pysähtyi, mutta minä meinasin jatkaa matkaa.. Pääsin kuitenkin takaisin selkään ja otin verkkahyppyjä molempiin suuntiin. Toiset hypyt olivat hyviä, toiset huonompia.

Rata meni aivan nappiin! Lara oli oikein mukavan energinen, muttei ihan turhan villi. Arvostelu oli A.2.0 ja radalla oli 8 estettä. Puhdas ratahan sieltä tuli ja olin aivan uskomattoman onnellinen sekä Larasta. että itsestäni. Olin luokassa 9. ja 8 sijoittui, en olisi ikinä uskonut sen menevän niin hyvin!

Sitten olikin 90cm vuoro. Verkassa tein muutaman onnistuneen hypyn ja ravailin rauhallisesti ympyrällä. Radalle päästyäni, Lara ampaisi matkaan kuin tykinsuusta!! En edes yrittänyt hidastaa sitä, koska 1. en luultavasti olisi saanutkaaa, tamma oli sen verran menossa, ja 2. olin itsekkin ihan liekeissä ja luotin Laraan täysin! Perusrata meni puhtaasri, ja uusinnan toinen este putosi. Se ei kuitenkaan vauhtia haitannut, vaan ohjasin Laran maaliin asti. Maaliin päästyäni olin niiin iloinen ettei sitä voi sanoin kuvailla! Ja tässäkin luokassa oli sijoitus lähellä, nimittäin ilman pudotusta olisin ollut 6.! Mutta ei se sijoitus ole tärkein, vaan se, että radoilla ei tullut juuri minkäänlaisia lähestymisvirheitä ja en jäänyt vetämään Laraa suusta.

Lyhyesti sanottuna, paremmin ei olisi voinut mennä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti