lauantai 12. marraskuuta 2011

Talliesittely!

Wau, toisena päivänä peräkkäin minulla on aikaa kirjoittaa postaus, uutta! Tänään ei vaan ole tapahtunut mitään erikoista (paitsi käväistiin Jennin kanssa tallilla ja oltiin illalla Unton kanssa) joten ajattelin raapustaa tällaisen pienen talliesittelyn tallista, missä Lara asuu.

Talli sijaitsee Kuvansissa, meiltä kotoa sinne kertyy matkaa n. 15 (?) kilometriä. Se on pieni ja mukava yksityistalli, jossa on yhteensä 6 karsinapaikkaa. Yksi niistä on varattu rehuille, ja yksi on vain tavaran säilyttämistä varten. Eli tallissa on tällä hetkellä 4 karsinaa käytössä.

Talli sijaitsee siis erään pariskunnan pihassa, ja he omistavat rakennuksen. Pihapiirillä on myös 4 tarhaa ja kenttä. Kesäisin hevoset ovat laitumella, joka sijaitsee vähän matkan päässä tallista. Kenttä ei ole mikään suuren suuri, mutta siinä mahtuu hyvin tekemään sileätyöskentelyä ja hyppäämään pieniä esteitä.

Kun tallin ovesta mennään sisälle, oikealla puolella on yhteensä neljä karsinaa. Ensimmäisessä asuu Sissi, toisessa Lara, kolmas on varastokarsina ja viimeisessä tallin uusin asukas Peppi. Vasemmalla puolella taas on ensimmäisenä Hilutella ja toisena ponikarsina, jossa siis niitä rehuja säilytetään. Vasemmalla ihan toisessa päädyssä on myös vesipaikka. Päädyssä on myös ovi, josta pääsee loimihuoneeseen, sekä satulahuoneeseen. Ja kun mennään Pepin karsinan ohi oikealle, päästään heinä- & puruvarastoon, josta pääsee myös ulos.
Vas: Peppi, varasto, Lara, Sissi


Satulahuone

Rehuvarasto

Toivottavasti joku edes jaksoi lukea tämän ja kysykää jos kysyttävää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti