perjantai 11. marraskuuta 2011

Ratsastelua pitkästä aikaa.

Moi pitkästä aikaa! Nyt minulla on sen verran aikaa, että ehdin kirjoitella postausta! Olen siis kuudelta menossa tekemään iltatallin ja sieltä menenkin suoraan Lauran luokse viettelemään Lauran 17-vuotis syntymäpäiviä.

Eilen kävin ratsastamassa Laralla, ja sovittiin Elinan kanssa että käyn vähän maastoilemassa tammalla. Meninkin suoraan koulusta tallille, ja varustettuani Laran, suuntasin lähimaastoihin. Kävelin aluksi melko pitkään semmoisella hiekkatiellä, ja siinä ei voinut kovan pohjan vuoksi ravata eikä laukata. Meninkin tien päässä sijaitsevalle hiittisuoralle. Ravailin siinä hetken, ja ravissa tamma tuntui todella kivalta pitkän käyntityöskentelyn jälkeen. Se kuunteli ihanasti pohjetta SEKÄ ohjaa! Ravailun jälkeen kävelin hetken ennen kuin aloin laukkaamaan.

Oli vähän pimeetä yksi ilta.. Ja iloinen ratsastaja!

Laukassa aluksi Lara olisi halunnut vain paahtaa täysillä eteenpäin, viis siitä mitä ratsastaja yrittää selässä sanoa. Teinkin laukassa paljon ravi-laukka-siirtymisiä, ja menin todella hidastempoista laukkaa. Pian sainkin sitä paremmin kuulolle ja pystyin laukkaamaan pidempiä pätkiä. Kun tamma tuntui hyvältä, kävelin takaisin tallille ja ravailin kentällä loppuravit. Ihana oli pitkästä aikaa päästä Laran selkään ja maanantaina sitten koittaa kenttätyöskentelyn vuoro. :)


Tänään menin koulun jälkeen maneesille, koska Elina tarvitsi 'hyppykaveria'. (nostin puomeja ja korotin esteitä) Tuli hirmuinen himo päästä hyppäämään, mutta ensi perjantaina mennään harjoittelemaan maneesille tulevia kisoja varten. Seuraavat kisat ovat siis 27.11 Kimmon tallilla ja menen taas ne 80 ja 90 cm.

Mutta nyt menen valmistautumaan niitä synttäreitä varten, huomenna voisin raapustaa postausta vaikka jostain erikoisesta. Kommentoikaa, niin teen jonkunlaisen erikoispostauksen huomenna! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti