maanantai 17. lokakuuta 2011

Suuntana Tukholma.

Terveisiä täältä aavalta mereltä! Ollaan siis menossa sinne Ruotsiin ja ollaan matkattu tässä jo kaksi tuntia, eikä ole ongelmia ilmennyt. Vaikka alkuun jännitin miten laiva keikkuisi ja kiikkuisi, nyt alkaa tuntumaan jo oikein mukavalta tämä matkustaminen. (:

Eli aamulla siis heräsin kello kahdeksan ja vein kanit alakertaan juoksemaan vapaina. Sitten puin päälleni ja aloin pakkaamaan. Onneksi ei paljoa tavaraa tarvinnut mukaan ottaa, nimittäin minulla ei ollut yhtään fiilistä alkaa pakkailemaan. Heitinkin siis vähän vaatteita laukkuun ja loput tavarat perään. Yhdentoista maissa pääsimmekin jo matkaan.

Pysähdyimme Juvan ja Mikkelin välillä ja joimme kahvit siinä. Tosin, itse en kahvia juo, mutta join limsaa ja söin munkin. Munkki oli kyllä niin pahaa, että puolet jäi syömättä...

Matka jatkui, ja kolmen aikaan olimmekin perillä Helsingissä. Ajoimme auton parkkiin ja suuntasimme terminaaliin. Sitten odottelimme puolisen tuntia kahvilassa ennen kuin pääsimme laivaan sisään.

Meillä on täällä tämmöinen ikkunahytti, ja se sijaitsee laivan peräosassa. Aika pienihän tämä on neljälle hengelle, mutta kyllä täällä nukkumaan mahtuu. (: Kun tavarat oli jätetty paikalleen, lähdimme äitin ja Mikaelin kanssa kannelle katselemaan maisemia. Isäni jäi hyttiin katsomaan televisiota.

Kannella sitten räpsimme kuvia ja kiertelimme laivaa ympäri. Pian isänikin liittyi seuraamme ja menimme syömään pieneen kahvilaan. Söin sämpylän ja join cokista. Sitten kiertelimme vähän lisää ja laivan lähdettyä satamasta, menimme Tax Freehin ostoksille. Ostin vähän mässyä ja tulimmekin sitten tänne hyttiin ja aloin kirjoittaa tätä blogia. (:

Huomenna menemmekin Tukholmaan shoppailemaan. Ajattelin ostaa laukun ja jotkut kivat talvikengät, jos vaan sattuu vastaan tulemaan. Kuvia ei nyt valitettavasti ole, koska tämä kone on niin ikiaikainen, ettei tähän saa laitettua muistikorttia.. Ja tietenkään en ottanut USBia mukaan. Noh, ehkä te jaksatte lukea näitä, vai kiinnostaako ketään?

Semmoista tällä kertaa, huomenna voisin kirjoittaa vähän lisää ja keskiviikkona/torstaina teenkin koko reissusta kuvapainotteisen postauksen.

Ainiin, kotoa lähtiessäni, ajattelin miten ihana päästä pois kaikkien tuttujen katseiden alta. Heti laivaan päästyäni kuitenkin ensimmäinen vastaantulija oli, mistäs muualtakaan kuin Varakudesta.. Hohhoijjaa, eikä muuten ollut ainut tuttu täällä. Noh, ei voi valittaa kun kerran on laivalle edes päässyt! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti