keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kotona!

Mukava reissu takana ja nyt väsyneenä, mutta iloisin mielin kotona. :) Teen nyt tämmöisen pikapostauksen taas tällä läppärillä, ei ole kuvia, mutta joku päivä teen sitten paremman postauksen.

 Eilen kävimmekin siis Tukholman keskustassa shoppailemassa, ja mukavastihan sitä rahaa paloikin. Päätä sekoitti kyllä paljon tuo Ruotsissa oleva valuutta, kruunu. 1 euro on siis 10 kruunua, ja voitte kuvitella ilmeeni kun katson H&M:llä hupparia, joka maksaa 149,00.. Mutta äkkiä siihen kuitenkin tottui ja päivä sujui ongelmitta.

Illalla ennen nukkumaan menoa, kävimme syömässä ja kiertelimme ympäri laivaa. Edellisen illan huonosta voinnista viisastuneena, kävin hakemassa infosta pahoinvointilääkkeen. Sitten katsoimme hytissä hetken TV:tä ja aloimme nukkumaan.

Aamulla herätessämme, olimmekin jo melkein perillä Helsingissä. Pakkasimme vaan tavarat ja kävimme aamupalalla. Sitten alkoikin pitkä, neljän tunnin kotimatka. Nyt on pakko kyllä sanoa, että tuntuu vieläkin kuin olisi laivassa ! Keinuttaa ja kiikuttaa joka suuntaan..

Ja yritän saada huomenna aikaan sitä kuvallista postausta, tosin voi olla etten ehdi kun menen aamupäivällä tallille, ja illalla menemme Jennin kanssa Lauran luokse viettämään tyttöjen iltaa !(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti