lauantai 15. lokakuuta 2011

Estehyppelyä.

Eilen kävinkin ratsastamassa Laralla. Menin puoli viiden aikaan tallille, ja leikin hetken Unton kanssa kun Elina ratsasti Sissillä. Sitten menin siivoamaan Laran karsinan ja hain sen tarhasta. Pistin sille varusteet päälle ja suunnistin kentälle.

Kävelin alkukäynnit ja Elina tuli pitämään minulle tuntia. Alkuun ravailin pääty-ympyrällä ja sitten harjoittelin kavalettirataa ravissa. Ravissa ensin siksi, koska minulla on ongelma radalla se, että käännän liian myöhään tai liian aikasiin. Ravissa oli siis helpompi löytää paremmat tiet kuin laukassa.

Sen jälkeen tulin samaa tehtävää laukassa, joka oli huomattavasti vaikeampaa kuin ravissa, mutta ravityöskentely auttoi löytämään hyvät tiet. Lara oli tosi reipas, eikä olisi millään jaksanut kuunnella pidätteitä. Siksipä kolmen askeleen väli tultiin monta kertaa kahdella askeleella.. Kun sain pidätteet läpi ja selvitettyä radan kunnialla läpi, kävelin lyhyet välikäynnit.


Elina pystytti toiselle pitkälle sivulle pienen sarjan. Väli oli 7m ja ensin tulin pelkästään toista yksittäisenä. Ensimmäisellä kerralla pidätin Laraa liikaa, ja este hypättiinkin ihan liian läheltä. Sitten kun tulin kovempaa, hypättiin liian kaukaa.. No, kolmas kerta toden sanoo, ja silloin paikka osui juuri nappiin! Sitten Elina laittoi sen toisenkin osan sarjaan ja tulin sitä muutaman kerran. Pari kertaa tultiin taas liian kovaa, mutta onnistuneita suorituksiakin saatiin!

Lopussa menin vielä vähän niitä kavaletteja ja harjoittelin tekemään mahdollisimman isot tiet. Enempää ei oikein ehditty tekemään, kun alkoi tulla jo pimeä. Elina meni Laralla loppuverkat ja hoidin sen sitten karsinaan.

Illalla kävin hakemassa Lauran, joka tuli meille yöksi. Emme tehneet sitten mitään järkevää, kunhan puhuttiin ja naurettiin kaikelle. :D Vähän oli väsynyt olo, mutta valvoimme kahteen asti ennen kuin aloimme nukkumaan. Tässä lopussa vielä kuva minusta ja Laurasta, sekä Lauran taitelema kuva minusta ja Larasta.. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti