torstai 13. lokakuuta 2011

Kysymyspostaus!

Nyt minulla onkin sen verran sopivasti aikaa, että ehdin tämän kysymyspostauksen tehdä. :) Kysymyksiä saa mielellään laittaa lisää ja vastailen sitten niihinkin myöhemmin.

1. Missä kaikkialla ratsastat / olet ratsastanut? :)
= Tällä hetkellä ratsastan säännöllisesti Laralla ja Sissillä, jotka asuvat Kuvansissa yksityistallilla. Käyn myös silloin tällöin Lekolla vuokraamassa tai tunnilla, sekä joskus ratsastan myös Latella. Harvemmin tulee käytyä myös Varkauden Ratsastuskeskuksella tunneilla, ja käyn myös ratsastelemassa satunnaisesti kaverini hepoilla, sekä serkkuni suokilla.

Olen ratsastanut monilla talleilla, mutta ensisijaisesti mieleen tulee Varkauden Ratsastuskeskus, jossa kävin vuosina 2005-2010 kerran viikossa. Sitä ennen kävin pienellä ravitallilla ja ratsastin tuttujeni hevosella. Sitten tietysti nuo ylempänä mainitut =)

2. Maksatko tuosta vuokraamisesta?
=
Maksan, mutta Laran vuokraus loppui jo, ja nyt käyn pari kertaa viikossa ratsastamassa Laralla ja Sissillä.

3. Paljonko sun kamera maksoi? :D
=
Uusin kamerani, eli Canonin 1000d maksoi alennuksessa 349 € ja siihen sigman 70/300mm objektiivi 170€, eli näihin meni yhteensä rahaa n. 520 € (: Vanhempi kamera, Olympuksen SP 600 UZ maksoi 180 €.

4. Mikä on sun kaikkien aikojen lemppariheppa?
=
Tämä on aika paha.. Niitä on itseasiassa neljä:
- risteytysponi Game Boy, 'Eemeli'. Oli VURrilla pari vuotta sitten, ja hoidin sitä. Menin sillä poikkeuksetta joka toisella ratsastustunnilla, ja oli aivan mahtava. Sitten myytiin ja olen käynyt sitä katsomassakin ja olin kys. tallilla leirillä. Nykyään olen jo aivan liian pitkä Empulle.
- risteytysponi Milady d'Achigny, 'Mila'. Oli samaan aikaan Empun kanssa VURrilla ja sekin oli hoitsuni. Sitten myös se myytiin, ja olen käynyt sitäkin katsomassa:)
- amerikan ravuri, Charmful Glory, 'Julia'. Kaverini Elnan omistama 18-vuotias tamma, aivan mahtava<3
- Mutta ehdoton ykkönen on kyllä LARA ! ♥ Se ei kai esittelyjä kaipaa, mutta jos on jäänyt epäselväksi, lukekaa vanhemmista teksteistä ;D

5. Miten kauan olet ratsastanut?
=
Aloitin ratsastuksen 6-vuotiaana, ja nyt olen 16. Eli noin kymmenen vuotta, vähintään kerran viikossa, nykyisin useammin.

6. Kuka tuossa ylhäällä on ruskea hevonen ylärivissä toinen oikealta? :)
=
Ylärivissä oikealla Julle, keskellä Lara ja vasemmalla Leko-Tallin tuntiheppa Arttu :)

7. Millanen on sun unelmien hevonen?
=
Mahdollisimman iso, vähintään 170 cm. Värillä, merkeillä, sukupuolella ei väliä. Se olisi puoliverinen ja olisi väh. HeA-tasoinen. Esteitä se osaisi myös hypätä, mutta enemmän koulupuolella. Ikää sillä voisi olla 7-14 (:

8. Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sulla on?
=
Oman hevosen hankkiminen jossain vaiheessa, töihin meno ja omaan asuntoon muuttaminen tulee nyt ekana mieleen. :)

Kiitos kaikille jotka viitsivät kysymyksiä laitella!

2 kommenttia

  1. Tee erikoispostaus ihan ekoista ratsastus kerroista :D

    VastaaPoista
  2. voisin vaikka joku päivä tässä lomalla tehdäkkin:)

    VastaaPoista