sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Leffailta ja pitkä maastolenkki!

Teinpäs äsken uuden ulkoasun tähän blogiin, ja nyt se onkin aika syksyinen. :) Toivottavasti pidätte.

Ja sitten asiaan. Eilen kävimme Lauran kanssa shoppailemassa, ja mukaan tarttuikin seppälästä farkkulegginsit ja toppaliivi, jota olen muuten kauan haaveillut! Kun sieltä kotiuduimme, olimme hetken koneella ja vaihdettuani vaatteet, suunnistimme Lauran kautta Iskenderiin pizzalle. Kamala nälkä olikin jo tullut, ja söimmekin kinkku, ananas, salami, aurajuusto-perhe pizzan puoliksi. Ai että oli hyvää! Sieltä selvittyämme, kävimme Filmtownissa ostamassa minulle karkkia ja vuokraamassa elokuvan.

Kun ostokset oli maksettu, menimme elokuviin katsomaan uuden elokuvan, Johnny Englishin. Odotukset olivat melko korkealla, koska olin kuullut sen olevan hyvä. Heti kun elokuva alkoi, ajattelin, etten pidä tästä juuri ollenkaan. Loppua kohden elokuva ei parantunut, muttei huonontunutkaan. Elokuva oli todella ennalta arvattava, ja siksi en siitä niin paljoa varmaan pitänytkään. :)

Illalla menimme sitten Lauran luokse yöksi ja katsoimme elokuvan jonka olimme vuokranneet. Elokuvan nimi oli Exän jäljillä, ja se oli aivan mahtava leffa! Suosittelen. Valvoimme johonkin kahteen taas ja painuimme nukkumaan.

Aamulla sitten herätyskello soi yhdeltätoista kun minun piti mennä kahdeksitoista tallille. Siinä sitten nopsaan vaatteet päälle ja aamupala naamariin ja eikun menoksi. Ehdin melkein kahteentoista ja heti tallilla aloinkin laittelemaan Laran ja Sissin heiniä. Elina siivoili Sissin karsinan loppuun ja laitteli hepojen ruuat valmiiksi ja sitten haimmekin poniset tarhasta.

Menin Sissillä ja kävimme pitkällä ja rauhallisella maastolenkillä. Kävelimme suurimman osan matkasta ja oli ihana vaan matkustaa ja katsella maisemia. Yhdessä vaiheessa näimmekin hienon joutsenparven! Se oli todella mahtava näky, kun kuusi joutsenta lentää ihan yläpuoleltamme.

Tallilla sitten hoidimme hepat takaisin tarhaan ja vien Laralle vielä pari sankollista vettä. Elina jäi putsailemaan vielä varusteita kun minä lähdin kotiin. Tänään pitäisi vielä keksiä jotain tekemistä, ja illalla sitten pakkailenkin tavarat huomista risteilyä varten.

Eipä muuta tällä kertaa, tässä syyslomalla yritän ehtiä tekemään erikoispostausta, luultavasti ratsastus taustastani! :) ps. Sori kun ei oo nyt kuvia, kirjotin tämän äitin työkoneella ja tässä ei mitään kuvia ole koko koneessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti