sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Touhua ja tohinaa.

Onpas ollut taas kiireinen elämä enkä ole kerennyt postailemaankaan pitkään aikaan. Nyt voisin kertoa viikonlopun tapahtumista.

Perjantaina menin koulun jälkeen tallille ratsastelemaan Laraa. Menin koulua kentällä, ja tamma tuntui tosi hyvältä! Edellisenä päivänä (torstaina), Elina piti minulle koulutunnin, ja sen johdosta perjantaina tuntuikin helpommalta. En tehnyt mitään erikoista, isoja ympyröitä ja muodon hakemista. Lopussa Lara tuntuikin todella hyvältä (:

Tallilta vaihdoinkin sitten toiselle tallille. Nimittäin menin kuvaamaan kun Laura ratsasti Kertulla, Latella ja Beedalla. Siitä voitte lukea enemmän Lauran omasta blogista, pääset siihen tästä.

Kun hepsut oli ratsastettu ja hoivailtu, suunnistimme Moonan, Marian ja Vicin kanssa Lauran luokse. Saimme sitten idean, että minäkin jäisin sinne yöksi, ja ilta menikin sitten kaikkea mukavaa tehdessä. (:

Aamulla heräsimme Maanin kanssa puoli yhdentoista aikoihin ja aloimme lueskelemaan Hevoshulluja muitten vielä nukkuessa. Kahdentoista maissa heräsivät muutkin ihmiset ja menimme syömään aamupalaa. Sitten minä ja kaksoset lähdimmekin käymään kotonamme.

Neljän hujakoilta lähdimme sitten takaisin tallille, jossa Laura ja Vici meitä jo odottelivatkin. Laura lähti taas ratsastamaan, ja ensimmäisenä oli vuorossa Beeda. Sitten Kerttu ja taas viimeisenä Late. Kun Laura hyppäsi Laten selkään, minä hyppäsin mopon kyytiin ratsastamaan Larpan ja tekemään iltatallin.

Tein ensin tallihommat ja hain sitten tammulin sisälle. Varustettuani sen, suuntasin verkkailemaan maastoon ja sitten kentälle. Tänään ratsastin melko kevyesti, ja sain tamman kulkemaan mukavan rennosti. (: Ratsastelin noin tunnin ja vein Laran sisälle ja hain myös Hilutellan ja Sissin sisään syömään. Sitten lähdin kotiin.

Huomenna onkin sitten kisapäivä! En siis itse kisaa, mutta menen koko päiväksi kuvaamaan VURrin alue-estekisoja. Toivottavasti ei sada ! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti