keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Heppailua heppailun perään.

Moikka pitkästä aikaa! En ole ehtinyt millään postailemaan vähään aikaan, mutta nyt aion kirjoittaa alkuviikon tapahtumista.

Maanantaina alkoi taas mukavan viikonlopun jälkeen koulu kello 8.15. Aamulla oli ihan järkyttävän vaikea nousta viikonlopun univelkojen vuoksi! Nousin sitten viimein ja lähdin todella tylsän koulupäivän viettoon.

Iltapäivän ohjelmassa oli talleilua, taas vaihteeksi. :D Menin siis neljän aikaan Moonan ja Lauran kanssa tallille, ja tarkoitus oli että ratsastan Kertulla. (Lauran ylläpitoheppa.) Olen kerran aiemmin käynyt ratsastamassa 4-vuotiaalla tammalla, ja ihastuin siihen täysin! Laura ratsastaisi itse Beedan ja Moona olisi kameramies.

Kentälle päästyämme, kävelin Kertulla alkukäynnit ja aloin ravailemaan. Kerttu oli oikein rento ja se liikkuikin ihan omalla moottorillaan eteenpäin. Tein isoja ympyröitä ja muutaman siirtymisen. Kun olin ravaillut molempiin suuntiin ja kävellyt välikäynnit, aloin laukkailemaan. Laukassa tein samoja juttuja kuin ravissakin, eikä siinäkään ilmennyt mitään suurempia ongelmia. En ratsastanut kovin rankasti, koska edellinen päivä oli Kertulla kisapäivä. Kerttu oli ihan super :)


Molemmat kuvat ovat aiemmalta ratsastuskerralta.

Kertun ratsastuksen jälkeen lähdin hakemaan Laraa. Katri tulisi ratsastamaan sillä isommalle ulkokentälle Kimmon tallille. Elina oli tehnyt jo kaikki tallihommat, joten minun piti vain ratsastaa Lara Kimmolle ja pois. Illalla kävimme vielä Moonan ja Lauran kanssa Mäcissä syömässä ja sitten menin kotiin nukkumaan.

Tiistaina, eli eilen, koulun jälkeen menin ratsastamaan Laran. Tallille mentyäni, siivosin tamman karsinan ja hain sen laitumelta. Pistin sille varusteet niskaan ja suuntasin taas Kimmolle. Siellä on isompi kenttä ja parempi ratsastaa Laralla koulua.


Vartin päästä olinkin jo perillä ja Moona ja Laura olivat tallilla. He kuvasivat kun minä ratsastin. Kiitos siitä ! (: En tehnyt mitään kummallista, ratsastin enimmäkseen ravissa ja yritin saada Laraa mahdollisimman hyvään muotoon. Lara oli oikein mukava; se kuunteli sekä pohjetta että ohjaa ja sain sen menemäänkin oikein kivasti. Se tosin voi johtua osittain siitä, että Katri ratsasti sen maanantaina kunnolla läpi. Mutta olen silti oikein tyytyväinen tammuliin (=

Tästä pääset minun ja Laran videoon, jonka Laura teki tiistaina. :) Iso kiitos siitä!

Kun Lara oli ratsastettu, vein sen takaisin tallille ja lähdin vielä katsomaan kun Laura itse ratsasti Beedan. Minun oli tarkoitus mennä Kertulla, mutta kello oli jo aika paljon niin en ehtinyt. Se sai siis vapaan eilen. :) Kun Beedakin oli saanut riehuttua ylimääräiset energiansa pois, suuntasimme Lauran luokse. Kotiin pääsinkin joskus kymmenen jälkeen ja taas suihkun kautta nukkumaan. :)

Tänään sitten menenkin kahdelta ratsastamaan Kertulla ja illalla on maastolenkki Elinan kanssa. Ja äitikin pääsee tänään käymään Laran selässä! Innolla odotan.. ;)

Ja tähän loppuun vielä AIVAN mahtava kuva minun, Roosan ja pikkuveljeni bändistä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti