torstai 29. syyskuuta 2011

Koulutuuppimista.

Nyt on sitten uudet hiukset! Värjäiltiin tänä aamuna Roosan kanssa minulle tälläiset kivat tummanruskeat hiukset, ja tykkään ihan hirveästi! :) Kuvaa en ole vielä saanut otettua, mutta eiköhän semmoinenkin tänne jossain vaiheessa ilmesty.

Eilen kävin taas ratsastamassa Laten, ja harjoittelin vähän yhtä koulurataa, jonka Moona ja Maria ratsastavat Latella sunnuntaina järjestettävissä koulukisoissa. Menin ensin ympyröitä, isoja ja pieniä. Sitten harjoittelin suoria uria, jotka eivät todellakaan olleet Laten juttu! Se koko ajan joko väisti sivulle tai takapää liirasi ihan jossain muualla kuin olisi  pitänyt.. Muutaman kerran saimme sitten suoraan ravaamisen onnistumaan ja aloin laukkailemaan. Laukkasin aina hetken ympyrällä ja sitten kiersin kentän ilman asetuksia ja taivutuksia kulmissakaan ja jatkoin taas ympyrällä. Late oli paras laukassa ja siinä se menikin taas oikein rennossa muodossa ja tyytyväisenä. Sitten kävelin lyhyet välikäynnit.

© Roosa

Kun aloin harjoittelemaan keskiravia, Late sai pkkuruiseen päähänsä, että kentän portin luona vaanii joku kamala hirviö. (tosiasiassa siellä seisoi mies, jolla oli kamera kädessä...) Siinä sitten ihmeteltiin sitä miestä ja porttia ja mietittiin selvitäänkö tästä hengissä. Hetken siinä seisoskeltuamme Late lähti varovasti eteen päin ja jatkoimme ravaamista. Ja eikös heti seuraavalla kierroksella se mies ollut aivan yhtä pelottava kuin aiemmalla.. :)

En jäänyt tappelemaan enää sen asian kanssa, vaan menin kentän toiseen päähän harjoittelemaan sitä keskiravia. Parin kerran jälkeen, Latekin ymmärsi mistä oli kyse, ja saimmekin ihan mukavia pätkiä!


Seuraavaksi harjoittelin vielä ''vaihtouraa'', eli mennään S:stä I:hin puoliympyrä, suoristus ja I:stä R:ään taas puoliympyrä. Tämäkään ei suurempia ongelmia tuottanut joten menin vielä loppuun pari kertaa sen radan kokonaan. Menin sen siellä kentän päässä, jossa ei ollut porttia, joten Late kulki oiken rennosti koko ajan. :) Sitten ravailin hetken löysin ohjin ja käveltiin taas tallipihassa loppukäynnit.


Illalla käytiin Roosan kanssa kaupungissa ja päädyin ajelemaan mopoautolla! :D Se olikin hauska kokemus, ja yhdentoista maissa ajeltiin Roosan kanssa meille ja Roosa jäi meille yöksi. Tänään eikä huomenna ole koulua ollenkaan, ja kohta puoliin lähdenkin tallille päin ajelemaan. :)

4 kommenttia

 1. http://yourbiggest-fan.blogspot.com/2011/09/7-faktaa.html haastoin sut =)

  VastaaPoista
 2. http://yourbiggest-fan.blogspot.com/2011/09/7-faktaa.html haastoin sut =)

  VastaaPoista
 3. Eiköhän nuo ongelmat ole enemmän sun kuin Laten... -.- helppohan se on hevosta syyttää!

  VastaaPoista
 4. ai mitkä ongelmat? en ole hevosta mistään syyttänyt, vai kuka tässä ei osaa lukea ?

  VastaaPoista