perjantai 21. huhtikuuta 2017

Uusi, erilainen arki

Reilu viikko leikkauksesta ja nyt alkaa tuntumaan että elämä on jollain tapaa jo rauhoittumassa normaaliin. Toki liikkuminen on hyvin rajoitettua noiden sauvojen sekä osaksi kipujenkin kanssa, mutta tallilla olen käynyt jokapäivä. On niin ihanaa päästä Laraa moikkaamaan joka päivä ja jotenkin tallilla käynnin jälkeen olo on enemmän kuin onnellinen. Kotona on tosi vaikeaa olla koko päivän tekemättä juuri mitään, mutta illalla mieli kyllä virkistyy heppahommissa!

Elina oli liikuttanut Laraa koko viikonlopun mun ollessa vielä sairaalassa, joten sain olla hyvin huoletta. Tiistaille sovittiin yhden vuokraajaehdokkaan kanssa, että hän tulee testaamaan hepan miltä tuntuu ja kuinka tulee toimeen Larpan kanssa. Mua jännitti ihan tosi paljon, tuunko löytämään sellaista vuokraajaa joka oikeasti tykkää Larasta ja ymmärtää sen iän ja terveyden vaikutukset treenaamiseen. 

Tiistaina pääsin siis tallille ekaa kertaa ja miten ihanaa oli nähdä oma pikkutammaseni ♥ Ihan kauheesti teki mieli ratsastaa, harjata, puunata ja pussata, mutta jouduin tyytymään vain katsojan rooliin. Vuokraaja teki Larpan kanssa kevyen sileäntreenin maneesissa ja mä olin suorastaan ihan sanaton! Larppa tykkäsi ratsastajasta ja hänen tyylistä heti, ratsastaja osasi lukea hevosta ihan uskomattoman hyvin ja meno oli rentoa ja tosi hyvännäköistä! Katselin ihan silmät sydäminä ja toivoin hartaasti, että myös kuski tykkäisi hepasta. 

Ja niinhän siinä kävi, ettei edes tarvittu toista kokeilukertaa, kun löydettiin aivan ihana vuokraaja! Hän tykkää Larpasta kovasti ja saa sen liikkumaan tosi kivasti. En olis koskaan voinut uskoa, että vuokraajan löytäminen voi olla näin helppoa, vaikka eihän tässäkään tapauksessa vaadittu muuta kuin kuskin ja hevosen kemian kohtaaminen. Tää viikko ollaan talleiltu yhdessä joka päivä tutustuen meidän rutiineihin ja hevoseen yhdessä, mutta enköhän mä jatkossakin koita mahdollisimman usein päästä tallille mukaan. 

Oon niin onnellinen! Kaikki vakuutusasiat ovat menneet tosi hyvin, työkuviot järjestyneet ja jalan kivut aika hyvin kurissa kipulääkkeillä. Tästä jatketaan kohti kesää ja en malttais odottaa et pääsen taas itsekin treenaamaan!


8 kommenttia

 1. Ihanaa kun kaikki meni noin helposti! Nyt keskityt toipumiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi helpottunut fiilis! Ja todella, nyt voi vaan keskittyä jalan parantumiseen :)

   Poista
 2. hyvä et kaikki alkaa järjestymään :) tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Hyvä että asiat alkaa järjestymään. Nyt keskityt toipumiseen ja pian huomaatkin olevasi jo takasin hevosen selässä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Mitä kautta hankit vuokraajan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Facebookin kautta löytyi, kaverin vinkkaamana :)

   Poista