torstai 27. elokuuta 2015

Kiirettä pitää

Hei vaan! Olisin halunnut tulla postaamaan viikon takaisesta estevalmennuksesta, mutta valitettavasti se jää nyt tekemättä sillä a) en ole saanut vieläkään kuvamateriaalia siitä sekä b) mun tietokone alkaa vetelemään viimeisiään eikä suostu yhteistyöhön video-ohjelman kanssa... videoita ei siis näillä näkymin ole tuloillaan ennen kun saan aikaiseksi marssia kauppaan ostamaan uuden koneen. Joka pitäisi kyllä tehdä ihan pikimmiten, inhottaa kun joutuu varaamaan pelkkään koneen avaamiseen kymmenen minuuttia.


Ja koska kaikki rakastaa (not) tämmösiä übertylsiä kuulumispostauksia, päätin laittaa vielä yhden tähän edellisten jatkoksi.. Mun viikko on ollut arvatenkin suhteellisen kiireinen ja mitään kovin ahkeraa postauskuukautta tuskin on syyskuustakaan tulossa. Mulla on tällä hetkellä menossa 22 päivän työputki ilman vapaapäiviä ja ens kuun työvuoroissa mulla taitaa olla kaksi vapaapäivää. Töiden lisäksi mun pitää tietysti hoitaa Lara tallihommineen ja liikutuksineen, joten aikaa ei ole oikeastaan muuhun kun nukkumiseen ja syömiseen. 

Tää viikko on kulunut mukavasti talleillessa ihan kunnolla, Elinan ollessa reissussa mulla on päävastuu Bellan ja Venlan liikutuksista ja hoidoista. Tähän asti ollaan Venlan kanssa käyty maastoilemassa sekä tehty sileetreeniä ja Bellan kanssa käyty maastolenkillä. Loppuviikoksi on vielä molempien tammojen kanssa sileetreenit maneesilla ja maastolenkit. 


Ja tietenkään Larppaa unohtamatta! Sen ratsastin pitkästä aikaa gramaaneilla sunnuntaina ja se tulikin niillä ihan superkivaksi suusta. Saan gramaaneilla pidettyä niin tasaisen tuntuman, että tamma rentoutuu ihan silminnähden suustaan ja jää tosi kevyeksi edestä. Sit voinkin heittää gramaaniohjan ihan löysälle ja vaan fiilistellä kuinka kivaa on! Seuraavana päivänä jatkettiin maastolla ja pienellä sileeverkkailulla ja subermoodi jatkui, Lara oli tosi miellyttävä ratsastaa ja jäi tosi hyvä fiilis treenistä. 


Tiistaina tamma oli ansaitulla vapaalla ja eilen käytiin Lauran ja Mikin kanssa maastoilemassa. Meillä tuli lenkille pituutta 1,5h josta tosin suurin osa mentiin käyntiä. Otettiin muutamat ravipätkät sekä kävästiin eräässä venerannassa ihmettelemässä hiekkarantaa ja järveä. Ja mun kaikkeen tottunut, peloton ja rohkea tamma ei suostunut tulemaan lähellekään vesirajaa!! :D No, onpahan edes jotakin mikä ei ole sille "ookoo".. 

Eilen mulla piti olla vapaapäivä töistä, mutta puolen päivän maissa mulle tuli kuitenkin kutsu yövuoroon. Kerettiin kuitenkin suunnitelman mukaisesti Hannan kanssa käymään Kuopiossa. Kävin viemässä mun saappaat suutarille ja siitä matka jatkui Matkukseen ja Hööksille. Siellä oli ihanat alet, kun kaikki ale-tuotteet puoleen hintaan eli -75% alennuksella. Keväällä bloggaajien tapaamisessa Ylöjärven Hööksillä löysin 200e arvoiset nahkasaappaat juurikin samaisella tarjouksella, jolloin saappaille jäi hintaa se 50e. Nyt eilen mulla hyvä tuuri toistui, sillä alekorista tarttui kouraan ihanat koulusaappaat! Juuri mun kokoiset, kauniit kuin karamelli ja vieläpä ihan naurettavaan hintaan. Saappaiden lisäksi mukaan lähti kaksi palahuopaa sekä olympiat. Ja kaikelle jäi hintaa yhteensä 75€. Kauppa se on mikä kannattaa!

Ollaanpa nyt ainakin edustuskunnossa tänä viikonloppuna kouluvalkoissa ;) Nimittäin huomenna meillä on illalla Anni Immosen koulutunti ja sunnuntaina matkataankin Marun valmennukseen. Vähän jännittää mitä koutseilla on Larasta sanottavana kun en oo koskaan ollut sen kanssa kenenkään ulkopuolisen kouluvalmentajan silmän alla. Koitan kovasti saada jotain materiaalia valmennuksista, mutta jos tätä kautta tavoittaisin jonkun joka olisi innokas tulemaan huomenna illalla tai sunnuntaina aamulla Kimmolle kameran kanssa heilumaan, saa laittaa fb:ssä viestiä!


Mm. tätä tällasta piti sisällään meiän matka Brasseihin! :'D

Mutta palaillaan taas joko kouluvalmennuskuulumisten tai matkapostauksen merkeissä!

6 kommenttia

 1. Oletko sinä missä töissä? :)

  VastaaPoista
 2. Millasta työtä teet, taitaa olla laitonta teettää tollasia työputkia ilman vapaapäiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aspaa teen ja on varmasti laitonta jos yhdessä työpaikassa tuollaista putkea teettäisi :D Mä teen kahdessa eri firmassa töitä ja nyt ei vaan sattuneet vapaat samoille päiville :)

   Poista
 3. Miks mä en kerkee ikinä Hööksin aleihin D: No ehkä säästän kuitenkin enemmän, kun olen ostamatta mitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä vielä joku kerta! :D Hahah, toi on kyl totta..

   Poista