tiistai 26. elokuuta 2014

Puhelinkuvia vol. 1

Puhelimeen kertyy ja kertyy ihan huomaamatta kuvia enemmän kuin laki sallii ja välillä on hauskaa muistella vanhempia kuvia selaten mitä sitä onkaan tehty muutamia kuukausia takaperin. Ajattelin siis koota koko kesän ajalta pariin eri postaukseen teille muutamat kollaasit mitä mun kännykän albumeista löytyy. Nyt on vähän hiljaista ollut blogissa, koska uusia kuvia en oo saanut taas vaikka paljon ollaankin puuhailtu. Nyt kuitenkin itse asiaan ja niihin puhelinkuviin! Näitä on tulossa toisen postauksen verran lisää, heti kun sopivan rakosen sille löydän.

TOUKOKUU


1. Emmi... XDD välillä on ok olla lapsi ja tehdä vähän lapsellisia juttuja. 2. Alotin tosiaan toukokuussa kattomaan kaikki Muumilaakson tarinoita -jaksot ykkösestä alkaen ja tänään oli se päivä, kun 101 jaksoa katsottu ja muumit ohi :'( 3. Euroskillsseihin treenaamassa @Helsinki. 4. Unssi tykkää matkustaa mun autossa.. :D


1. Jälleen Helsingissä. 2. Maajoukkueleiri järjestettiin ihan kivassa hotellissa, kelpasi kyllä viettää koko päivä tuolla! 3. Kaunis keväinen auringonnousu baarista kotiutuessa. 4. Ihan meiän lähelle oli kaatunut rekka tonne ojaan kun piennar oli pettänyt alta. Oli kyllä hurjannäköinen, onneksi ei kellekään sattunut mitään.


1. Paras illanviettotapa - ruokaa ja kuvien muokkailua. 2. Kesän ekat moottoripyöräilyt on ihan parasta joka kesä! 3. Bellan hakureissulla. 4. Samalla reissulla pysähdyttiin syömään yhdelle huoltsikalle enkä muista millon oisin syönyt noin taivaallisen hyviä makkaraperunoita!!


1. Empan kanssa ihailemassa auringonlaskua. 2. En tosiaan tiedä mitään parempaa kun päiväunet talleilun ja työillan välissä.. <3 3. Empan ja Zipen kanssa maastoon lähdössä! 4. Valmistujaiskampaus ja -meikki valmiina, ready to go!


1. Ja näin sitä hoilattiin kun lakit päähän laskettiin. 2. Kynsien laitossa valmistujaisviikonloppua varten! 3. Emppasen ja Kalevin kanssa maastossa kävelemässä. 4. Ja kuten aiemmin sanoin, rrrrakastan päiväunia tai edes sängyssä makoilua!

KESÄKUU


1. Suonenjoella kamuja moikkaamassa. Annen kanssa meillä on jo perinteenä ostaa kunnon mässyt ja vaan maata koneen sekä telkkarin ääressä koko ilta vaan pelaillessa, jutellessa ja vaan ollessa. 2. Kiva auringonlasku joku ilta kun taas jonnekkin olin menossa. 3. Söpöliini :3 4. 10.6.2014. En unohda ikinä, eka oma hevonen <3


1. Eka ratsastus omalla hepalla, yhtä hymyä koko reissu! 2. Koppitreenausta. 3. Selfieeeeeee 4. Nätti päivä ja hepat nauttimassa laitumella. Kalle ei tosin ollut erityisen kuvauksellinen, mutta onneksi Zippe on aina!


1. Kauanhan sitä sai taas siivoamiseen käyttää aikaa, mutta puhdasta tuli! 2. Sain ihan uskomattoman ihanan valmistujaislahjan äitiltä hieman myöhässä - tollaset tennarivillasukat! 3. Vahtikoira kanivahtina.. :D 4. Tartteeks tähän sanoo mitään?


1. Woo ooo, nokka kohti Kalajokea!!! 2. Ainakin ruokapuoli oli meillä kohdallaan koko reissun! Oltiin varauduttu ihan kunnon ruokamäärällä ja ei ainakaan tullut nälkä kertaakaakn reissun aikana. 3. JVGtä kattelemassa auringonpaisteessa. 4. Hengailtiin monet iltapäivät voimia keräillen tossa auton yhdellä ikkunalla vaan meininkejä katellen ja musiikkii kuunnellen. 


1. Huilailua jotta jaksaa koko illan reivaa! 2. Jyriseee! Oli ihan mahtava, oon oottanu että pääsen kattoo sitä vielä joku päivä ja nyt sitten pääsin jee! 3. Cascada oli myös ihan huikee! Porukkaa oli vaan ihan pipona joten lähes koko keikka tuli katottua screeneiltä. 4. Mmmm mm, parhaat boolit syntyy ihan selkeesti vaan parhaista ideoista ja raaka-aineista!

Siinäpä olikin touko- ja kesäkuun kollaasit, seuraavassa tuleekin sit luonnollisesti heinä- ja elokuun kuvia. Nyt on meikäläisellä nukkumaanlähtö, joka tosin taas vähän venyi, sillä huomenna (okei tänään) on taas otettava suunta kohti Helsinkiä ja siellä vierähtääkin koko päivä. Elina hoitaa ja liikuttaa Kallen huomenna kuten liikutti tänäänkin, mutta niistä kuulette myöhemmin!

8 kommenttia

  1. Milloin teillä on ekat kisat? :)

    VastaaPoista
  2. Vasta :( Höh tässä ollaa nii innokkaana oottamassa tein ekaa kisapostausta ;)

    VastaaPoista
  3. Mites kiinnostaako 14.9 Vurrilla seuraestekisat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan mua kiinnostaa, mutta se onko järkevää lähteä niin on toinen juttu :) Kallelle on varmasti parempi mennä tutussa maneesissa / kentällä ekat kisat kuin ihan vieraassa paikassa ja toisekseen en halua ekojen kisojen päälle ottaa stressausta kuljetuksesta :)

      Poista
  4. Ihanat noi tennarisukat! :)

    VastaaPoista