sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Äänestä lempibanneriasi!

Voi jeeehna miten ihanan päivän tänään sain viettää Jennin kanssa, siis aivan huippu! Mun piti tänään postailla aiheesta enemmän, mutta kuinka ollakaan unohdin kameran, muistikortin ja kaiken kuva- & videomateriaalin Jennin autoon ja saan ne käsiini vasta illalla.. Joten huomenna tulossa siis aivan yltiöpositiivista postausta tämän täydellisen heppapäivän kuulumisista! :)

Mutta sitten aiheeseen; bannerit! Sain lukijoilta kasan tosi kivoja, erilaisia ja vaivalla tehtyjä bannereita, mutta en kuitenkaan ihan kaikkia saanut tähän äänestykseen valitettavasti tungettua. Kuitenkin SUURI kiitos kaikille, jotka mulle vaivauduitte banneria väsäämään, oli ihanaa nähdä miten paljon erilaisia teoksia saitte aikaan. Kuitenkin, valitsin nyt näistä kaikista sellaiset, jotka miellyttivät eniten omaa silmääni ja nyt te lukijat saattekin päättää, minkälaisen ulkoasun näette täällä blogissa seuraavana.

Vielä muutama sana ennen kun pääsette tekemään valintoja. Nämä 6 ihanaa banneria olivat jotain juuri sellaista, mitä hainkin. Kuvat on ihania, niistä tulee juuri oikea kuva tästä blogista ja niissä on jokaisessa sellainen oikea tunnelma, millaisen haluaisinkin blogistani tulevan. En kykene tarpeeksi kiittää teitä, olette ihania!! <3 

Klikkailkaa kuvat isommiksi niin näette oikeassa koossa, kuvatekstinä jokaisen bannerin tekijä ja nimen perässä linkki heidän blogeihinsa. Käykääs kurkkailemassa! :)

1. Amanda - Elämä on laiffii
2. Annika - Hevoskuvauksen jäljillä
3. Jasmine - Hyvä hetki
4. Milla - Todella turha
5. Mimosa - Mippe's life
6. Oona - Able Major ja Oona

Siitä vaan sitten päättämään suosikki ja äänestämään! Äänestää voi vasemmalla olevassa kyselyssä ja äänestysaikaa on keskiviikkoiltaan saakka ja torstaina näettekin jo uuden ulkoasun ihan tositoimissa! Palaillaan taas huomenna kuulumisten kera!

VIELÄ KERRAN SUURKIITOKSET KAIKILLE BANNERIN LÄHETTÄNEILLE!

29 kommenttia

 1. Laita kolmonen! Ihan eniten sinun näköinen ja todella hieno. Erilainenkin, kun tuo metsä takana ja ah ♥

  VastaaPoista
 2. 3. oli mun mielestä paras ja sopivan yksinkertainen:)!

  VastaaPoista
 3. 4 tai 3 myös viiminen on nätti:)

  VastaaPoista
 4. Piti hetki miettiä 2 ja 3 välillä, mutta lopulta päädyin jälkimmäiseen :) Aivan ihana! Toki muutkin hienoja, toi vaan miellyttää omaa silmää eniten ^^

  VastaaPoista
 5. Kolmas on mielestäni kauniin yksinkertainen :)

  VastaaPoista
 6. 3. on mun mieleen eniten :)

  VastaaPoista
 7. 2 on kyllä huippuhieno!!:) 3 toiseksi paras

  VastaaPoista
 8. 3 on upea :)
  Jos toistakin saa äänestää niin 4.

  VastaaPoista
 9. 2 on kyllä hieno, muta häirihtee kun ihan liian samanlainen (sama tekijä) tän kanssa http://skaskinen.blogspot.fi/ Joten 1 ja 4 mun lemppareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli tulla itse kommentoimaan kun sattumalta lukaisin :DD
   On muuten jännä, en itse edes tajunnut noiden olevan niin samanlaisia (edes katsonut vanhoja bannereita tuota tehdessä), Luulin taas testailevani jotain uutta, mutta tasikin tulla vanhaa. Noooh, aina ei voi keksiä ja saada inspiraatioita johonkin täysin uuteen :)

   Poista