tiistai 18. helmikuuta 2014

Still alive, niggas!

Heipähei taas piiiitkästä aikaa! Elossa ollaan, vaikkakin varsin uupuneena.. Viime postauksesta on kulunut aivan liian pitkä aika, mutta minkäs teen. Pahoittelen, että aina joudun aloittamaan postauksen näin valittelemalla, mutta ehkäpä te jo ymmärrätte, että aikaa kun ei ole muulloin kuin yöllä ja silloinkin mielellään käytän sen nukkumiseen.. :D No mutta, kaikkea kivaa ja ei-niin-kivaakin on tälle aikavälille osunut ja nyt loppuu tämä hiljaiselo! Pakko nyt vähän tsempata, ettei ihan kuole kokonaan tämä blogi.

Uusi ulkoasu on nyt ykkösenä listalla, kunhan kiireet helpottaa. Kuten huomaatte, myös esittelysivut kaipaavat pikapikaa uudistusta mutta kaikki aikanaan! Onneksi tää ulkoasu edes on omaan silmään niin kiva, etten aio ihan liikaa siitä stressata.. No mutta anyway! Mitäs sinne puolelle ruutua kuuluu? Ajattelin koota nyt puhelimen arkistoista kasan kuvia ja kertoilla mun maailman menosta niiden kautta. Kuvia tulee otettua puhkulla koko ajan, joten on tosi helppo niiden perusteella kasailla vähän viime aikojen tapahtumia :) Hope u like ja toivottavasti ei ole liikaa, koitin karsia mutmutmut...... :D

Noniin, eli palaillaas ihan joulukuuhun asti, ekat kuvat on muutama päivä ennenkun puhelimen näyttö hajosi ja jouduin siitä n. viikoksi eroamaan.


1. Jouluaaton maastoon lähdössä! :3 2. Itse joulumaasto parhaimmillaan, todella on jouluinen sääkin! 3. Jotain jonkun juhlimisillan jälkeisen aamun tunnelmia.... 4. Voi tuota Vipun karvaa, aaaa ihan ikävä!!


1. Se tunne kun sain oman rakkaan taskuun! <3 Ja joo, noita ilmotuksia oli siunaantunut _muutama_.... 2. Lillin kanssa joku ilta puuhastelua. 3. Roosan kanssa lähdettiin kuskin hommiin ja käytiin baarissakin nopeasti yhtenä iltana pyörähtämässä. 4. Wouu kattelin yks ilta mun heppalistaa ja huhhuh miten lokakuu näytti täydeltä!! :o 


1. Viputtimen kanssa kenttäilyä. 2. Luokan kanssa Matkus-reissulla, astetta makeemmat kotimatkaeväät! 3. Leffailtaaaa, mmmm! 4. Taisin ratsastaa jollain aasilla..? Eikun hups, se olikin Iitu. Korvat hämäs!


1. Oli nättipäivä. 2. Jotain riekkumisia Viiperon kanssa. 3. No comments... 4. Aamutalli check ja sit kouluun!


1. Ja taas oli ihan kaunista! 2. Kotona chillailua. 3. Wimpetin kanssa kuvaamista, tosin sitä kiinnosti noi heinät like 100 kertaa enemmän ku kuvien ottaminen mun kanssa.... 4. Viputti pakkaspäivänä :3


1. Ehkä maailman ihanin iltapala; sämpylää ja smoothieta! <3 2. Winssin ja Jenssin kanssa maneesilla synttäripäivänä. 3. Murusen kanssa maastoilemassa, jälleen ihanassa kelissä! 4. Samalta reissulta kuin edellinen.


1. Happy B-Day me, 19 w! 2. Viputti pakattuna valmiiksi matkaa varten, snyys.. :( 3. Vippi jätetty kotiinsa Suonenjoelle ja me jatkettiin matkaa. Onneksi oli hyvä keli ajella! 4. Tässä vaiheessa oli jo Kalle onnellisesti kyydissä ja oltiin ajelemassa kotiin. Kyllä muuten väsytti piitkän päivän jälkeen!


1. Winskin juoksuttelua, ja jälleen ollut kiva auringonpaiste! Miksei enää oo... 2. Kani number 1 söpösteli vähän. 3. Ja kani number 2 ei halunnut tulla syliin niin meni sitten ovelasti piiloon tonne oksan alle :/ Meni kauan että löysin sen sieltä! 4. Aaaahh mäkkiruokaa pitkän työpäivän jälkeen...<3


1. Roosulin kanssa kerran supereille lähdettiin... 2. Pitkästä aikaa Zipun kanssa maastoilemassa! 3. Oih, maailman ihaninta ottaa päiväunet kesken kiireisen työ- ja koulupäivän.. 4. Jälleen vaimokkeen kanssa, tällä kertaa ihan leffaillan merkeissä. No okei, lähdettiin extempore reissulle poikien kanssa, mutta oli hauska ilta!!


1. Uutta tukkaa! Laura siis laitteli mun hiuslookin uuteen uskoon ja ai että tykkään!! 2. Noh, se on vaan Kalle.... 3. Ollaan päästy jo maastoilemaan oikein hienosti ihan kahdestaan ja Kalle oikein tykkää hipsutella pitkin maita ja mantuja, hitaasti joka paikkaa tutkien. 4. Duuniaduunia, eka vuoro yksin ja kunnialla selvisin!!


1. Ja nääääin! Vihdoin ja viimein koitti viime torstaina kauan odotettu penkkaripäivä ja me oltiin Roosan kanssa totta kai SuperMario & Luigi! Tässä kuvassa meidän koko lukioryhmä :) 2. Mitä tähän nyt lisäämään.. :D 3. Löyty tommonen Maario mäkkäristä.. 4.  Harmi kun meidän "luokalla" ei ollut mitään tommosta.. Ois varmaan pitäny vaan kirjottaa kaikkien nimet isolla johonkin lakanaan :D


1. Penkkarijatkojen jälkeisenä perjantaiaamuna hyyyvin virkeänä kohti abiristeilyä! 2. Bussimatka Stadiin meni tosi nopeesti kivoissa merkeissä ja loistoseurassa! 3. Laivaan päästiin ja omaan hyttiin eksyttiin. Alettiin melkein heti sitten valmistautumaan ruokailua varten. 4. Hihii tästä se lähtee!


1. Aaaahh toi laivan ruoka.... Voitte uskoa miten oli massu täynnä! 2. Ja pakko oli vähän jälkiruokaa tunkea napaan, koska oli vaan niin älyttömän hyvää. 3. Ruuan jälkeen vaatteiden vaihto & naaman kunnostus ja eikun baarin puolelle! 4. Ehdottomasti illan lempparidrinkit, joiden lisäksi taisin juoda yhtä erilaista. Namnam!


1. Ilta meni mukavasti tanssiessa, laulaessa ja vaan nautiskellessa kaikesta. 2. Puolen yön jälkeen lavalle tuli risteilyn esiintyjät Karri koira & Ruudolf, sekä illan ylläripylläriesiintyjät Musta Barbaari & Sini Sabotage! 3. Vaikka olikin huippuviikonloppu, oli ihana palata sunnuntaina arkeen ja mennä töiden jälkeen tallille. Kaaleppia oli jo kova ikävä ja voooii kun poni oli ihanalla tuulella. Vähän kastuttiin ratsastellessa, mutta ei haitannut! 4. Maastoilua eilen. 


1. Ja tää päivä onkin mennyt koulun jälkeen näissä merkeissä. Kalevin kanssa käytiin rauhallisellä päiväkävelyllä. 2. Minkä jälkeen päädyttiin kentälle touhuilemaan. 3. Haha, siitä on tullut niin rohkea poika että! Ihan lunkisti vaan nosti kavionsa tohon kivelle ja raaputteli itteensä pitkän aikaa siinä.. 4. Jaa ilta vierähtiki mun osalta töissä, jeepatijee. Kyllä muuten väsytti..

Mutta että vallan semmoista täällä tapahtuu. Ei mitään kummempaa, käyn töissä, koulussa, tallilla, töissä ja kotona nukkumassa, ehkä jonkun illan saatan olla kamujen kanssa. Mitään uusia kuvia ei ole (paitsi nämä puhelinkuvat) joten mitään erikoisempaa postattavaakaan ei ole ollutkaan. Torstaina Emmi tulee kuvailemaan, joten koitan siitä ehtiä sitten enempi postaamaan ihan materiaalin kera :) Nyt sitten taas nukkumaan, heitelkääs muuten jotain postausideoita? Yksi kattavampi postaus liittyen ylläpitohevosiin on jo tuloillaankin, mutta katsellaan jos aikaa olisi muullekkin!

4 kommenttia

  1. Abiristeily oli kyllä jotain niin parasta! :''D Itse olin Gabriellalla ja meillä oli JVG esiintymässä ja ylläreinä Anna Abreu ja Mikael Gabriel, diggasin ja kovaa!

    VastaaPoista
  2. Odotan innolla tota ylläpitohevoset postausta! :)

    VastaaPoista