keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kuluvan viikon aikatauluja

Noniin elikkäs, mun olis pitänyt olla jo kaaauan aikaa sitten nukkumassa, mutta koska valvon edelleen niin vedetään sitten kerralla ihan läskiksi koko homma. Eikä mua edes nukuta. Enkä halua ajatella kelloa, joka on soimassa aamulla 05.05..... Mutta siis niin, mennään asiaan että pääsisin edes jossain välissä hetkeksi unten maille!

Mulle tuli tänään jonkinlainen ihan pakottava tarve kirjoitella mun tän viikon aikataulutusta tänne blogiin, niin ehkä tekin ymmärtänette sitten paremmin, mistä tämä hiljaiselo on oikein johtunut. Tässä postauksessa siis pääsette syventymään siihen, miten vietän tämän viikon ja mitä oikein teen minäkin päivänä. Toisaalta tää on mun oman pääkopan selvittämistä varten, mutta toisaalta ehkä teistäkin on hauska tietää enemmän? Toivottavasti ainakin, eipähän aina ole samanlaista kuulumispostausta :D

Eli, eilen maanantaina menin duunipaikka ykköseen aamulla kuudeksi. Olin siellä siis 06-10 ja kympiltä menin kouluun n. puoleksitoista tunniksi vaan istuskelemaan koneelle. Koulusta selvittyäni menin suoriltaan tallille, jossa tein tallihommat ja touhusin ponin kanssa ihan rauhassa. Tallin jälkeen mulla oli ihmeellisen hyvin aikaa ja kerkesin jopa käydä kotona syömässä ja nukkumassa päiväunet! Oli ihana saada huilata hetki, ennen kun piti taas lähteä. Neljäksi menin siis duunipaikka kakkoseen ja sieltä kotiuduin n. 22.30.


Tänään mulla piti olla aamutalli, mutta Elina sitten tekikin sen mun puolesta ja sain nukkua ruhtinaallisen pitkään, jopa seiskaan asti! Kahdeksalta lähdettiin kaikkien Varkautelaisten Taitaja -finalistien kanssa kohti Kuopiota, jossa meillä oli jonkin sortin joukkuepäivä. Tehtiin vaikka mitä siellä ja olikin ihan hauskaa ennakkoluuloista huolimatta (kiitos huippuporukan!) ja sieltä päästiin lähtemään kotiin joskus puolen kolmen maissa. Varkaudessa oltiin takaisin puoli neljältä ja menin suoraan töihin. Tein iltavuoron 16-20, jonka jälkeen oli vuorossa joka päivän kohokohta, eli tallireissu. 

Tekaisin Kalevin tallihommat heti alkuunsa ja sitten hain kaikki koput sisälle. Suunnitelmissa oli harrastaa kevyttä humppailua kentällä Kallen kanssa, mutta koska olin itse niin väsynyt ja kello oli jo paljon, päädyin sitten tekemään vähän aivojumppaa ponille ja mentiin kentälle harjoittelemaan maastakäsittelyä. Tehtiin vaikka mitä erilaisia harjotuksia, ihan helppoja ja arkipäiväisiä, mutta myös vähän hankalempiakin juttuja. Kalle ymmärti tosi hienosti mitä siltä halusin ja hauskaa oli kyllä meillä molemmilla! N. puolen tunnin reenin jälkeen pääsi hepat iltaruokansa ääreen ja itse ajelin mäkkärin kautta kotiin. 


Huomenna sitten päivä starttaa heräämällä juurikin tuolloin viideltä ja menen kuudeksi töihin. Töissä oonkin taas 06-10 ja kymmeneltä kouluun, jälleen. Mutta hui, mulla on huomenna viimenen koulupäivä!! Ihan hullua, mihin ihmeeseen se kolme vuotta katosi? Olen siis kahteen asti huomenna koulussa, nautin vikasta päivästä ja sitten sanon heipat kopikselle ja that's it, I'm done!! Paperit saan kouraan maaliskuun puolella ja sit vaan olis jäljellä loput yo-kirjotukset. Ihan uskomattoman helpottunut fiilis, vaikka samalla vähän haikeakin.

Mutta siis. Koulun jälkeen mulla on neljä tuntia aikaa käydä syömässä jotain ja tallilla. Kallen kanssa mennään kevyesti kentällä ja maastossa ihan miten pohjat sallii ja Wimpen kanssa käydään taas vähän pidemmällä maastolenkillä. On ihanaa päästä välillä osaavan hevosen kyytiin, kun on ratsastanut niin paljon tuolla raakileella. Enkä missään nimessä tarkoita, että en haluaisi touhuta sen kanssa, vaan noita kokeneita konkareita osaa sitten arvostaa ihan eritavalla kun ne eivät enää olekaan arkipäivää. Talleilun jälkeen menen vielä iltavuoroon kuudeksi ja kotiin selviydyn ehkä taas siinä yhdentoista aikaan illalla.

Torstai sitten vasta onkin kiva päivä! En ole vielä aivan varma, meenkö kuudelta kahdeksi tunniksi töihin, mutta jokatapauksessa kasilta lähdetään jälleen kohti Kuopiota. Mennään jonnekin kirpparille harjottelemaan Taitajiin ja mun ihanaihana tsemppari Roosa lähtee sinne mukaan, eikä tarvii yksin mennä :) Teen siellä siis jonkinlaisen esillelaiton ja Roosa toimii orjana mulla, hihi. Mä siis teen kaiken aivotyön ja Roosa hoitaa toteutuksen, eiks je? Nojuu, siellä varmaan menee sitten ihan iltapäivään saakka ja kunhan kotiudutaan, on hetki aikaa pyörähtää tallilla. Kalevin hoidon ja liikutuksen jälkeen pitääkin jo kiiruhtaa kotiin suihkuun ja pakkaamaan ja illemmalla lähdetäänkin ajelemaan kohti stadia!

Viime stadi -reissulta syyskuussa. Toivottavasti tulossa yhtä huikee reissu tälläkin kertaa!

Sen verran muutettiin suunnitelmia, että lähdetäänkin jo torstaina. Mennään porukalla kaverin luokse viikonloppua ja lomanaloittajaisia viettelemään ja perjantaina aamupäivällä ajattelin käydä vähän kaupoilla pyörähtämässä, jos sattuisi uusi talvitakki taikka joku kiva paita taikkavaikka farkut kävelemään vastaan. Illaksi mulla ja Roosallahan on sitten VIP-liput Jason Derulon keikalle! <3 Uaaaa ootan niiiin innolla! Keikka on Helsinkin the Circuksessa ja jatkot lähdetään viettelemään Tigeriin. Tulee olemaan niin siistiä!

Lauantaina sitten kotiudutaankin alkuillasta ja suunta taas tallille. Siinä vaiheessa oon melkein täysin lomalainen, koulu loppunut ja toisen duunipaikan työsopimus myös. Eli vihdoin mulla on aikaa, ihan kaikkeen! Ensi viikkohan on täällä meillä lomaviikko ja sille viikolle on jo huuurjan paljon suunnitelmia. Niistä sitten lisää myöhemmin, kun tämä hulinaviikko on ensin taputeltu alta pois... :) 

Nyt sitten nukkumaan, ootan niiin innolla tulevaa etten tiedä miten saan nukuttua! Mites teidän viikko on hurahtanut käyntiin? Mistä te ootte saaneet positiivista energiaa tähän harmaaseen _talveen_?

Minun päivieni piristäjä <3

4 kommenttia

  1. Onkin pitänyt ehdottaa että tekisit postausta aikataulustasi ja kyllä kiireiseltä vaikuttaa! :D En ymmärrä miten jaksat, mutta onneksi on vielä tuollaisiakin ihmisiä ketkä jaksavat :) missä paikoissa olet töissä? Ja eikö sinulla pitäisi nyt alkaa viimeinen työasäharjoittelu koulusta o.o Mitä olet suunnitellut syksyksi? :) meinaatko hakea kouluun vai jatkaa töissä :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että tuli tarpeeseen! Ja joo, onhan toi välillä vähän rankkaa mutta on sitä tähänkin asti selvitty :) Ja oon töissä parissa liikkeessä tässä lähellä Varkauden keskustassa.

      Juu muilla mun luokkalaisilla alkaakin, mut tein itse niin paljon tunteja jo viime vuonna kun töissä kävin, ettei mun tarvii suorittaa tätä työssäoppimista ollenkaan :) syksyksi ei oo vielä(kään) mitään tarkkoja suunnitelmia, mutta kouluun en ainakaan vielä tänä vuonna hae vaan panosta enemmän töihin ja Kaleviin.

      Poista
  2. Pakko sanoa että oot kyllä ahkera likka! Olispa sitä itsekkin noin aikaansaava!:) Oot kyllä lomasi ansainnut.

    VastaaPoista