lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pikaiset kuulumiset

Nyt päätinkin istahtaa pikkuhetkeksi alas kirjoittelemaan pientä kuulumispostausta viime päivistä. Jonkinsortin kiireinen loppuviikko taas olikin ja vasta nyt on taas hetki aikaa ihan vaan itselleni. Itseasiassa mulla on vaikka mitä hommia rästissä, mutta blogi tietysti kaiken edelle ja nyt vaan postausta väsäämään..! PS! Kiitos hurjasti kaikille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Oli tosi ihana lukea niitä ja huomata, että kyllä ne lukijat siellä mukana ovat :)

Torstaina mulla olikin tallipäivä omalla tallilla ja parin kerran suunnitelmien muututtua sainkin lähteä Winskin kanssa sinne ylämäelle ottamaan laukkavetoja, jee! Winski oli kuulemma ollut hieman virtaisa edellisenä päivänä ja melko navakan tuulen vuoksi otettiin suht rauhallisesti. Sain pitkästä aikaa Jensyn mukaan kuvailemaan ja talleilemaan meitsin kanssa ja olipa hurjan muksaa! Winskiä ensin vähän jänskätti tosi pelottavat lastenvaunut, mutta pian sekin huomasi, ettei ne niin kamalat olleetkaan.


Matka oli hitusen jännittävä, kun poni keksi vaikka mitä pöllöiltävää. Onneksi sentään perille päästiin ja aloiteltiin ravailemalla mäki ensin ylös. Kaikki oli taas tosi pelottavaa ja tiellä piti kokoajan poikittaa puolelta toiselle.. No, toisella kerralla otettiin jo laukkaakin, eikä ollut enää mitään sen suurempia ongelmia. Pari kertaa mentiin taas vähän reippaammalla tahdilla ja vika kerta laukattiin taas hieman kootummin. Winski liikkui kyllä tosi kivasti ja oli hirmu kiva kaikinpuolin ratsastaa! Tallilla Jenni ja pikku-Tyby lähtivätkin jo kotia kohden ja minä jäin tekaisemaan tallihommat ja iltatallin ennen kotiin lähtöä.


Eilen perjantaina oltiin Lauran kanssa suunniteltu menevämme yhdessä tallille ratsastamaan Oonan. Asioihin tulikin pieni käänne, jonka takia ei ratsastamaan ehditykään. Käytiin kuitenkin juoksuttelemassa tamma irtona kentällä, mutta tallipäivästä lisää voitte halutessanne lukea Lauran postauksesta. Illaksi olikin vielä suunnitelmia toisen Lauran kanssa, kun alettiin värjäämään mun tukkaa. Blondi väri on tehnyt hiuksista tosi huonokuntoiset ja ajattelin haluta pitkästä aikaa hieman erilaista hiustyyliä. Alku onnistuikin ihan normaalisti, no problemos, mutta kun noin kolmasosa blondista osasta oli värjätty, sanoi väripullo "sproots" ja väri loppui... :D No, aamulla kun töihin piti lähteä, tukka näytti kutakuinkin tältä:


No mutta, töiden jälkeen lähdin käymään kattomassa kun Jenni pääsi piiitkästä aikaa heppailemaan vuokriksellaan Dinalla ja kamera kulki tottakai mukana. Jenni varmaan kirjoittelee kuvineen päivineen piakkoin (lue= kun saan laitettua sinne kuvat....) omaan blogiinsa enemmän. Kohta hiustenvärjäys operaatio nro. 2 alkaa ja sitten lähdetäänkin illaksi kaupunkiin viettelemään kivaa iltaa typyköiden kanssa! :)

Entinen hoitoponiseni, shet-r. Lekon Felix :)

Komeeeet ;)

22 kommenttia

  1. Winski on kyllä tosi kivan näkönen hevonen o: ! Ja noi hiukset on noinkin ihan kivan näköiset (:

    VastaaPoista
  2. Dina on upea! Ja Jenni kaunis! ;) Kiva postaus!

    VastaaPoista
  3. Ompa komea hevonen viimeisessä kuvassa ! :)

    VastaaPoista
  4. ihania hevosia! tykkään sun blogista muutenki tosi paljon :) voisitkos tehdä lähiaikoina videopostauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :) Ja juu, eiköhän tuo onnistu kunhan saan vaan hieman aikaa järkättyä..

      Poista
  5. Wau, että toi Dina on hurmaavan näköinen!:3 Minkä rotunen se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onhan se :) Ja ihan irlannin cob on rodultaan.

      Poista
  6. Voi että viimeisessä kuvassa on jämäkkä heppa ;) <3 JA Winski AWWWW <3<3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  7. Kun katsoin edellisiä kommentteja, niin huomasin, että joku oli kysynyt videopostausta, niin se olisi ihan kiva! ;)Pitkästä aikaa!

    VastaaPoista