maanantai 17. joulukuuta 2012

Eilisen Hannuilut!

Ihan ensimmäisenä pitääkin muistaessani sanoa, että minut löytää nyt myös FORMSPRINGISTÄ! Nyt siis kaikki vaan sinne laittelemaan kysymyksiä (:

Sitten eilisiin kuulumisiin. Oltiin pitkän aikaa serkkuni Jennin kanssa juteltu, että pitäisi taas päästä pitkästä aikaa ratsastelemaan Hannulla. Saatiinkin Jennin äidin kanssa sovittua, että päästäisiin Roosan kanssa hänen kyydillä sunnuntaina Jennille päin ja niin ollen lähdettiinkin puolen päivän aikaan ajelemaan. Perille päästyämme harjailtiin Roosan kanssa Hannu sekä Poni ja tällä kertaa jätettiin Prinsessa talliin. Varustettiin Hannu valmiiksi, pakkauduttiin vaatteisiin ja lähdettiin pulkan kanssa pellolle.


Pellolle päästessämme verkkailin ensin Hannun aika kevyesti, jonkun verran suorilla ravia ja muutama laukkapinkomis pätkä. Sitten työstin ravissa hetken ympyrällä ja siinä tuntui, etten saanut pojuun minkäänlaista rotia. Joko kamalaa jumitusta tai sitten pää pilvissä liihottelua minne herra itse tahtoi. En jaksanut alkaa siinä sitten sen enempiä tappelemaan vaan otettiin pulkka perään, Jenni kyytiin ja menoksi!


Pulkkailu ei meinannut ihan sujua hangessa, joten siirryttiin siihen tielle. Siinä kävikin heti alkuun sellanen hassu juttu, että kun auto tuli vastaan, Jenni hyppäsi pulkasta pois (Hannu on vähän epävarma autoista, joten otettiin varman päälle) ja kun auto oli kohdalla, tämä eräs idioottiponi päätti hypätä ojaan! :DD Onneksi ei ollut kovin syvä, joten päästiin siitä sitten ojan toiselle puolelle autoa pakoon.. Ihan pöllö oli kyllä. Tielle kuitenkin sitten päästiin takaisin, Jenni kyytiin ja matka jatkui, tällä kertaa ihan ilman turhia hölmöilyjä.


Pulkkailun jälkeen siirryttiin takaisin pellolle, jossa jatkoin ravityöskentelyä samalla ympyrällä. Pari kertaa poni yritti hieman jumia, mutta oli kuitenkin tosi terävästi kuulolla ja liikkui aika mukavasti eteenpäin. Tein väliin pari laukannostoa sekä käyntisiirtymisiä ja pikkuhiljaan Hannu alkoi rentoutumaan tosi kivasti ja pyöristyi siinä samalla. Kun saatiin muutama tosi hyvä pätkä, annoin poniinin kävellä jonkun aikaa vielä pitkin ohjin, ennen kun Jenni tuli selkään. Hannu saattaa joskus testailla ratsastajaa koittamalla pelleillä ihan turhasta ja nyt kun se oli jo ratsastettu kivan rennoksi, Jennikin sai pojulla tositosi kivoja pätkiä! Hieno mies kerrassaan!
Kun Jenni oli aikansa ratsastanut, hyppäsin vielä ponin selkään ja käveltiin takaisin tallille. Kun oltiin ukkeli saatu hoideltua, vietiin molemmat hepat tarhaan syömään heiniä ja itse mentiin sisälle kahvittelemaan. Innostuinkin kuvailemaan Jennin vauvaa, ja voi eii miten hauskoja ilmekuvia Luukaksesta sai! Sai kyllä ihan vedet silmissä nauraa niin söpölle ilmegallerialle :'D Loppuillan vietinkin sitten ihan kotosalla löhöten ja oli kyllä ihan kamala väsymys koko illan, ja sama jatkui tänä aamuna kun en millään meinannut päästä sängystä ylös.. No, eipä olisi enää kuin kolme päivää töitä ja sitten pääsee ansaitulle joululomalle ♥


8 kommenttia

 1. Ihanan näköstä peltorallittelua! :) Vitsi ku iteki pääsis!

  VastaaPoista
 2. Eiks toi oo kuitenkin hevonen eikä poni D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo ihan hevonen :DD ei vaan tunnu luonnolliselta kirjottaa "hevonen sitä ja tätä" vaan poni kuulostaa kivemmalta :D

   Poista
 3. Topparatsarit on lämpöset pakkasella ! Vaikkakin vähän kömpelöt... Tosi kivoja kuvia :) Innolla ootan lauantaina, kun pääsen ite vähän revittelee pellolle hiihtoratsastuksen merkeissä !

  VastaaPoista