perjantai 20. heinäkuuta 2012

Maneesilla ja talovahteina

Mikähän lie valoilmiö näkyi tänään illalla täällä Itä-Suomessa? Ei ole todellista, sehän oli aurinko! Täällä on satanut koko viikon ja tänään päästiin piitkästä aikaa todistamaan tuota ihmeellistä asiaa kun aurinko paistoi illalla kun käytiin kaupungissa pyörähtämässä Jennin ja Lauran kanssa. Päästiinpä poliisisetienkin juttusille!


Oltiin toissapäivänä Jennin kanssa tuttujemme talovahtina kissoja hoitamassa. Ilta ja yö meni mukavasti siihen asti, kun kello soi seittämältä torstaiaamuna ja piti suunnata aamutalliin. Tallilla nopsaan hepat ulos ja takaisin herättelemään Jenni. Syötiin ja puettiin ihan rauhassa ja kun oltiin lähdössä, huomattiin Jennin mopon takakumin puhjenneen. Just nyt kun iskä on reissussa eikä korjaamassa sitä.. No, eikun yhden mopon voimin tallille, tallihommat valmiiksi, Sissille ja Winskille kamat niskaan ja maneesia kohti. Itse ratsastin Winskin sinnepäin ja Jenni meni Sissillä.


Perillä vaihdettiin niin, että Jenni talutteli Winskiä Elinaa odotellessa ja minä aloin jo verkkailemaan Sissiä. Suunnitelmina oli siis Elinalla Winskin kanssa estetreeni ja minulla ja Sissillä koulu. Verkkasin ensin raipan kanssa ilman kannuksia pitkin ohjin ravissa & laukassa. Verkkaamisen jälkeen heitin raipan pois ja otin kannukset jalkaan. En tehnyt mitään kummempaa, Sissi on maneesissa jotenkin paljon hitaampi eikä ollenkaan liikkunut itse eteen. Teinkin vain ihan perustyöskentelyä ja ratsastelin Sissiä ihan rennoksi ja mukavaksi. Videokooste alla!Huomenna olisi aamulla töitä ja iltapäivällä Prismavuoro. Illalla vietetäänkin iltaa täällä meillä parin kaverin kanssa ja sunnuntaina mennään jostain aikaa Elinan kanssa maastoilemaan. Palaillaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti