torstai 5. heinäkuuta 2012

Kuvapostaus & 110 lukijan kilpailu!Heips taas vähään aikaan. Olen tässä muutaman päivän sisään miettinyt monenmonta kertaa kaikilta kannoilta, mitä minun pitäisi blogin suhteen tehdä. Heppailut on nyt sen verran vähällä, että pelkkänä heppablogina päivityksiä tulisi vain muutama viikossa. Sitten toisaalta jos laittelen tänne muitakin juttuja kuin heppailua, en tiedä kiinnostaako teitä tavallinen elämäni? Nyt siis kaikki auttaa mua tässä tilanteessa; teenkö uuden blogin (ns. lifestyle-tyylisen) vai jatkanko samaan malliin?

Ylläolevat kuvat saavat puhua puolestaan viime päivien tapahtumista. Horzen pakettikin tuli eilen, kun soitettiin  toissapäivänä miksei pakettia oltu vielä lähetetty. Saatiin sitten vähän korvausta, ja eilen kotiin tulikin paketti, jossa oli hanskat, nahkaiset minichapsit (koko S ja mahtuu!!), Horzen lippis sekä kaksi avaimenperää. Virallinen paketti tuli iltapäivällä postiin, josta kävin sen hakemassa. Uudet tavarat on ihania ja kypäräkin aivan sopiva! Nyt odotellaan vielä Hööksiltä ne housut.. Loppuun vielä pieni "kilpailu" 110 lukijan kunniaksi!


Eli periaatteena, te arvostelette blogini tarpeeseen katsomallanne tavalla. Sitten linkität oman blogisi (jos sellainen on!) ja kun arvosteluaika on ohi, valitsen blogeistanne parhaat (5kpl) ja arvostelen ne täällä. Arvosteluaikaa on 22.7 asti, eli vähän päälle kaksi viikkoa.

Ohjeet tiivistettynä:

- Arvostele blogiani kommentointi kenttään muutamalla lauseella
- Linkitä oma blogisi
- Voita blogiarvostelu!
- Muista osallistua sunnuntaihin 22.7.2012 mennessä!

Nyt vaan arvostelemaan ja linkkailemaan!

23 kommenttia

 1. Blogis on sopivan monipuolinen ja kuvia yleensä iha hyvin. Tekstiä ei ole liikaa ja vaikka oiskin paljon, se on helppo lukusta :) Kaikinpuolin mukava blogi ja käyn aina välillä tsekkaa :)

  ja blogini: http://namoriina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Blogiarvostelu
  Kuvat on hyvälaatuisia, sekä teksti on sujuvaa ja helposti luettavaa, kirjoitusvirheitä ei myöskään juurikaan ole. Kirjoitat myöskin mielenkiintoisia tekstejä, jotka jaksaa lukea alustaloppuun, vaikka ne kuinka pitkiä olisikin. Blogin ulkoasu on selkeä, tosin tämänhetkinen banneri ei ole oikein mieleeni. Sivut - sinusta ja hevosista on selkeästi ja huolella tehty.

  http://suskintallielamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. oon lukeunu jo kauan blogiasi ja tämä on todella hyvä ja kiinnostava!
  Todella hyvä kun laitat paljon videoita ja kuvia postauksiin. Erikoispostaukset on todella mielenkiintoisia ja niitä on kiva lukea.

  Banneri on tosi tosi kiva ja sopii blogiin hyvin. Esittely sivut on kerrottu riittävän tarkasti.

  Todella hyvä blogi! (:

  http://hupsuliini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. tulikohan arvosteluni? kun sitä ei näy :o (:

  VastaaPoista
 5. Kyllä sun normaalista elämästäkin kiinnostaa lukee, jatka tätä blogia :)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä sun blogis on tosi hyvä, ja teksti on aina selkolukuista, ja kuvat ja videot hyvälaatuisia! Kiinnostavan tästä tekee myös se, että tunnen sut, ja kun ei olla nähty pitkään aikaan, niin on kiva seurata täältä sun kuulumisia, ja kehittymistä hevosten kanssa. Myös kaikki hevoset joista sun blogissas kerrot niin on sen verran erilaisia ja luonteenomaisia että niistä on hauska lukea! :) Oli tekstiä sitten paljon tai vähän, niin odotan aina innolla uutta postausta. Mua ainakin kiinnostaa myös sun "tavallinen" elämä heppailun ohella, ja mielenkiinnolla luen siitäkin :--)

  mun blogi: http://mustaajavalkosta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Aloitan vaikka bannerista, kun tulee sivulle niin banneri ei oikein säväytä, mutta ensimmäistä kertaa aloin katsoa banneria kunnolla ja tulin siihen tulokseen että se on tosi makee, siinä on joku tietty tunne ja sen tekemiseen on nähty vaivaa (?) + myös se, että blogin oikeassa reunassa on palkkeja josta pääsee helposti tutustumaan heppoihin ja sinuun. Sekä blogissa myös painoarvoa tuo videot, joita sinulla on, se on plussaa aina, kuvat ovat tarpeeksi isoja ja kirjoittamasi teksti on melko helppolukuista, eikä kirjoitusvirheitä löydy.
  Ainoana miinuksena, mikä nyt tuli mieleen oli se, että postauksesta saisi ehkä siisitimmän, jos kaikki kuvat olisivat joko vaaka - tai pystytasossa, eikä sekaisin.
  Tämä nyt niin pieni miinus että ei paha :)
  Mielestäni sinun kannattaisi ehdottomasti jatkaa tätä blogia, eikä aloittaa uutta, mikset voisi tähän blogiin kirjoittaa omasta elämästäsi muutenkin kuin hevosten parissa? Mua ainakin kiinnostaisi ja varmasti lukijat saisivat enemmän otetta sinuunkin jos tekisit postauksia muusta vapaa-ajastasi. (Taitaa sulla jo ollakin muutama sellainen täällä ja ihan mielenkiinnolla niitä lukee) :--)

  Terkuin
  http://mmirtsi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. jatka tätä blogia vaikka heppailua ei oo nii paljoo :) hurjan paljon tummentunu hiukset viimenäkemästä!! :D

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia winskistä ja ihkua lukea täältä teidän kuulumisia! Terkkuja laitsalta lähettää myös Laura, hobu ja idina :)a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sano terkut takaisin ja Laralle rapsutukset täältä! :)

   Poista
 10. mun piti kans kommentoida, että aivan ylihienoja kuvia winskistä! Aivan tuli ikävä sitä! Kävin täälä alunperin urkkimassa tietoja Laurasta ennenkö näin tamman ihan livenä, ja jäinkin sitten seuraamaan sun blogia :) Sulla on kiva ja selkeä tyyli kirjoittaa, eikä mua ainakaan häiritse vaikka postaukset on muutakin kuin hevosasiaa :)
  -ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! Täällä se poju vaan olla möllöttää ja kenkiäänn tiputtelee laitumelle sen minkä ehtii.. :)

   Poista
 11. Minä mielelläni jatkan tämän blogin lukemista näin. Jos teet uuden lifestyle-blogin, ethän poista tätä? :< Tykkään lukea postauksiasi, ja kaiken kukkuraks nää on sellasta tekstiä, mitä JAKSAA lukea.

  Terkut Hennalta,
  http://mylife-inmyway.blogspot.fi/
  siinä meikäläisen amatööriblogi 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aio tätä poistaa, katsellaan miten jatkan. Ja kiitti, en tiennytkään että sullakin on blogi! Kauan meni edes tajutessa, kuka oikein olet.. :D

   Poista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Mun mielestä voit ihan hyvin jatkaa tätä lifestyle-blogina, nimikinhän on "my life as aino" joten ei kuulosta yhtään huonolta jos välillä tulee muutakin kun heppajuttuja. :)

  VastaaPoista
 14. Banneri on upea ja siihen on selvästi nähty vaivaa! Teksti on sujuvaa ja mielenkiintoista. Esittelysivuista plussaa, ne ovat kattavat ja pääsee helposti mukaan uutenakin lukijana! :)

  http://thisisstoryaboutlove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. ulkoasu on upea ! Aloin vasta lukemaan blogiasi ja pääsin heti kärryille että mistä on kyse :) Tekstit ovat hyvin kirjoitettuja eikä mitenkään puuduttavia. Kuvia on paljon ja hyvä laatuisia mikä on plussaa :> Huomasin blogissasi paljon vinkkejä ratsastukseen liittyen :):)

  http://marbbbu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. Sulla on tosi hienoja kuvia ja selkeää kirjoitusta uloasu ja banneri ovat IHANIA!!!!

  http://idajaponit.bloggspot.fi/

  VastaaPoista
 17. Banneri on upea ja esittelysivut selkeät! Ensimmäinen blogiteksti, jonka luin oli videopostaus, jonka oikeastaa katsoin :) Kiva, kun teet myös videopostauksen/videopostauksia! :-D

  http://mekellolaiset.blogspot.com/

  VastaaPoista
 18. blogissasi on tosi kiva ulkoasu ja tekstit on aina sellasia että ne jaksaa lukea :) kuvat on hyvälaatusia ja videot kivoja piristyksiä sinne väliin, ja ne on hyvälaatusia kans. Blogi on sopivan leveä ja esittelysivut on kivat. tykkään :)

  http://diibadaabaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista