maanantai 28. toukokuuta 2012

Makkaraongintaa, aurinkoa ja muuta mukavaa!

Olipahan erikoisen hyvin onnistunut päivä eilen! Suunnattiin siis aamupäivällä Jensyn ja Lauran kanssa Jennin mökille lähikuntaan viettämämään kaunista kesäpäivää. Päästyämme perille, Jennin isä laittoi meille saunan lämpeämään, kun emme olisi itse osanneet kuitenkaan. Kun jäimme sitten saareen ihan kolmestaan, alkoi semmoinen hulabaloo että en uskoisi itsekään jos en paikalla olisi ollut..

Saimme siis koko ajan mitä oudompia päähäpistoja ja aloimme niitä toteuttamaan. Ensimmäinen oli se, että halusimme alkaa onkimaan kun järvessä näytti hyppivän niin paljon kaloja. Ensimmäinen ongelma tuli vastaan siinä kohden, kun emme löytäneet onkia. No, viisaina tyttöinä sitten rakensimme sellaisen :D Vavaksi joku oksa metiköstä, koukku löydettiin jostain virvelipakista ja kohoksi mitäpä muutakaan kuin käpy! Onki valmiina, mutta syötit puuttui. Kaivelimme sittren hetken maata siinä toivossa että sieltä jotain matoja olisi löytynyt. Ei löytynyt, mutta sittenpä iski taas idealla: meillä on kaksi makkarapakettia! Eikun vaan makkaraa pilkkomaan, syötti paikoilleen ja onki järveen.

Kehiteltiin siinä sitten onkiessamme Lauran kanssa yritys: Ainon & Lauran vapa & koukku. Jenni tulee sitten yritykseemme tuotetestaajaksi. Kun oltiin hetki ongittu tuloksetta, mentiin Jennin kanssa heittämään talviturkit ja saunaan. Sitten paistettiin makkarat ja syötiin kunnolla. Tämän jälkeen läydettiin sitten toinenkin onki ja makkaraonginta jatkui.

Ongittiin siinä jonkun aikaa, kunnes nähtiin tosi iso kala pyörimässä makkarapalan ympärillä. Pari kertaa se tarttuikin kiinni ja oli lähellä ettei saatu sitä ylös, mutta heti se pääsi karkuun. Jonkun aikaa taas siinä ongittiin ja yhtäkkiä Jennillä nappasi. Jennillä oli omatekoisessa ongessamme kala kiinni!! Kaikki alkoi huutamaan että nostanosta, älä päästä karkuun, ja kyllä vaan. ME SAATIIN KALA! :3 Se oli noin 500g painava Sorva. Oltin me kyllä ylpeitä itsestämme ja oli mukava lähteä kotiin superhienon päivän jälkeen. Loppuun vielä paljon kuvia päivästä :)


Melko komee fisu etten sanos!

4 kommenttia