perjantai 23. joulukuuta 2011

Päivät 18 ja 19.

Päivä 1 - Toivelistani.
Päivä 2 - Kuva jostain kesäisestä.
Päivä 3 - Tavoitteet ratsastuksessa.
Päivä 4 - Kuva jostain mitä teet/olet tehnyt tänään.

Päivä 5 - Varusteet joita käytän joka päivä.
Päivä 6 - Kuva lempipaikastasi.

Päivä 7 - Mitä hevoseni syövät.
Päivä 8 - Kuva jostain mistä pidät.

Päivä 9 - Varusteeni.
Päivä 10 - Kuva jostain söpöstä.

Päivä 11 - Hevosblogeja joita luen.
Päivä 12 - Kuva jostain, mitä odotat nyt.

Päivä 13 - Unelmahevoseni.
Päivä 14 - Kuva mieleisistäsi vaatteista.

Päivä 15 - Saavutuksia.
Päivä 16 - Kuva jostain sinun jokapäiväisestä rutiinistasi.

Päivä 17 - Tallini.
Päivä 18 - Kuva jostain mitä haluaisit oppia.

Päivä 19 - Lempihevosesi.
Päivä 20 - Kuva perheestäsi. 


Päivä 18 - Kuva jostain mitä haluaisit oppia.


Tämä oli vaikea, muta tämän kuvan laitoin siksi, että haluan oppia ratsastamaan paremmin.

Päivä 19 - Lempihevosesi

Tämä on koko homman helpoin tehtävä. Kyseinen tamma ei paljoa varmasti esittelyitä kaipaa, mutta kaipa voisin tähän sanoa muutaman sanasen Larasta.Kun olen saanut tammaan tutustua, en voi olla sen onnellisempi. Tallille jaksaa aina lähteä kun pieni kullannuppu on siellä odottamassa. Aina se jaksaa minua ilahduttaa, pelkästään olemassa olollaan ja sen suloisimmalla katseella. En ole varmasti minkään hevosen näkemisestä ilahtunut niin kovasti, kuin Laran. Voisin jatkaa tamman kehumista vaikka kuinka kauan, mutta taidan tyytyä kertoilemaan eilisen päivän maneesitreenistä. 

Menin siis jo aikaisin aamulla tallille, koska minulla oli aamutallivuoro. Heitin heposille ruuat eteen ja aloin loimittamaan. Sitten Sissi, Hilutella ja Peppi ulos mussuttamaan aamuheiniä ja Laralle kamat päälle ja maneesille kävelemään. Oli muuten liukasta! Ehjinä päästiin kuitenkin perille ja eikun treenaamaan.Aloitin ravailemalla pitkin ohjin rentoa ja rauhallista ravia suuria ympyröitä tehden. Pikkuhiljaa aloin lyhentämään ravia ja ottamaan parempaa tuntumaa. Tein vähän temmonmuutoksia ennen kun aloitin puomityöskentelyn ravissa. Menin kolmea puomia joilla hain sopivaa ravia kun äiti muokkasi välejä pidemmiksi ja lyhemmiksi. Kun sain hyvät suoritukset, laukkailin hiukan molempiin suuntiin ja kävelin muutaman minuutin. 

Äiti sitten pystytti muutaman pikkuristikon kun harjoittelin lähestymisiä. En jaksa nyt kaikista tehtävistä kertoa, mutta sen verran, että tein kääntämisharjoituksia ja lähestymistehtäviä. Ne tulivatkin tosi tarpeeseen kun en ole vähään aikaan päässyt hyppimään. Tosi iloinen mieli jäi tammasta, on se niin hieno ♥Loppuun menin vielä ihan perusratsastusta. Paljon ympyröitä ja muutamia siirtymiä, jotta sain ponskan kunnolla kuulolle. En oikein osaa sanoin kuvailla kuinka hyvä se oli. Sain istua ihan rauhassa tekemättä juurikaan mitään ja tamma vaan puksuttaa etiä päin aivan mielettömän hyvässä muodossa. Olisin halunnut jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta kun tunnin olin jo ratsastellut ja Lara oli niin hyvä, lopettelin ja lähdin tallille päin takaisin hoitelemaan mussukan ja tekemään vielä tallihommat. :) 

Ratsastuskuvia ei nyt tältä päivältä olekaan, koska Laura ei päässyt mukaan tallille, mutta ehkä nuo hiukan vanhemmat kuvat kelpaavat.
PS. 1 YÖ JOULUUN !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti