maanantai 31. lokakuuta 2016

Syyskuvia

Parisen viikkoa sitten Emmi tuli mukaan tallille kuvailemaan Larppaa ja saatiinkin kivoja syyskuvia. Tosin kuvista olis tullut vielä kivempia jos keli olisi ollut vähän aurinkoisempi, mutta nämäkin kyllä käy, ihana kun saatiin pitkästä aikaa edes jotain kuvamateriaalia! 

Ennen tätä olin ratsastanut viimeksi yli viikko sitten ja sitten makasinkin viikon sängyssä kipeänä. Nämä kuvat onkin perjantailta, ekalta ei-saikkupäivältä, jolloin olo oli sen verran hyvä, että kiipesin selkään pitkästä aikaa. Käytiin ensin laidunpellolla ottamassa pari poseerauskuvaa ja sitten siirryttiin vielä hetkeksi kentälle. 


 Mun olo oli vielä kuitenkin sen verran heikko, ettei ratsastuksesta oikein meinannut tulla mitään. Liikkeessä istuminen tuntui ihan älyttömän hapottavalta, hepalla oli kauheasti menohaluja ja mä en päässyt vaikuttaa istunnalla yhtään, joten ei hommasta meinannut tulla mitään. Käyntityöskentely meni vielä ihan mutkitta, mutta ravissa ja laukassa istuminen oli niin uuvuttavaa, että taisin ratsastaa maksimissaan vartin. 

Hei miks mä näytän näin isolta.. Miten ison hepan tarviin etten oo ihan jättiläinen tuolla kyydissä kun ei tämäkään 180 senttinen poni riitä. Tässäkin mulla on kaikenlisäks koulusatulassa 2 reikää liian lyhyet jalustimet maastoilun jäljiltä. 

Pullaponi.... :D Kauhea talvikarva ja mukava heinämasu kevyen liikutuksen ansiosta, meinaa itku tulla välillä kun kattoo tuota karvaista otusta... 

Koska halusin kuitenkin sekä liikuttaa hepan kunnolla, että nähdä miten se liikkuu, hain sivuohjat tallista ja laskin Larpan hetkeksi hölkkäilemään kentälle irti. Tamma liikkui kivan rennosti ja mukavasti, joten juoksutus jäi vain noin vartin mittaiseksi. 

Lopuksi heppa sai hengailla hetken aikaa irti ja otettiin siitä rakennekuvaa pitkästä aikaa. Onhan se vähän hassunnäköinen, treenitaukoa on takana kuitenkin useampi kuukausi. Jospa se siitä taas ensi kesänä näyttäisi vähän enemmän hevoselta, jos saisi tuon masun pienenemään, karvan pois ja lihaskunnon vähän parempaan reilaan. Tavoitetta kerrakseen!

2 kommenttia