sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Talven ensimmäinen

Niin se talvi taas tulee, mä toivon kovasti että nyt sataneet lumet olisivat tulleet jo jäädäkseen. Taitaa tosin olla ihan haaveilua, eiköhän ne ehdi sulamaan jo monta kertaa tässä talven aikana. Toivon todella, että tänä vuonna lunta tulisi paljon ja aikaisin, maneesittomana ratsastaminen on aika tuskaa jäisellä kentällä tai teillä.. Tottakai meillä on onni, että maneesi on vain kilometrin päässä, mutta ei joka päivä vaan jaksa varata 1,5 tuntia vähintään siihen, että pääsee ratsastamaan. 


Minä siis ainakin nautin kovasti nyt koko ajan taivaalta lisää satavasta lumesta. Jäiset pohjat eivät tällä hetkellä kyllä haittaakaan muutenkaan. Perjantaina Lara sekä kolme muuta tallin hevosta Wiivi mukaan lukien rokotettiin ja nyt Wiivi saa viettää viikon mittaista talvilomaa. Larpalle nousi eilen pienoista lämpöä, joka tänään oli laskenut jo normaaliksi. Otetaan kuitenkin nyt kevyesti ensi viikko ja palaillaan liikuntaan hiljakseen. 

Äitin kanssa iltatallilla. 

Ennen rokotusta päästiin Larpan kanssa hyvään treenivauhtiin. Se liikkui joka päivä ja liike on pysynyt tosi hyvänä, heppa hyväntuulisena ja rentona. Kokoamisia aloitellaan tekemään ihan pikkuhiljaa ja katsotaan mitä tapahtuu. Kentällä ollaan pyöritty yhtä paljon kuin maastossakin ja ollaan treenattu hyvin monipuolisesti kaikkea. Viime viikolla sain ekan kerran kaivaa heijastimet ja otsalampun esiin, kun pääsin ratsastamaan vasta niin myöhään että oli jo ihan pilkkopimeää. Oon tähän asti onnistunut käymään valoisan aikaan, jolloin ei ole vielä oheistuotteita tarvittu. 

Emmi reipas talliapuri

Wiivin kanssa treenattiin perjantaina maneesilla ennen rokotusta ja wouu kun oli heppa hieno! Toimi ihan tosi hyvin, sillä on ollut viime aikoina aika paljon menohaluja, mutta nyt perjantaina pääsin jo hieman ratsastamaan sitä eteenpäin! Hän oli tosi hieno. 


Mulla on ihan kamala treeni-into! Haluisin päästä kunnolla treenaamaan monta kertaa viikossa ja jopa hyppäämään! Oon haaveillut lottovoitosta, että voisin ottaa toisen hepan Larpan rinnalle ja treenailla menemään jossain maneesitallissa.. Oispa ihanaaaaaaaaa ♥ Ehkä joskus isona!

4 kommenttia

 1. Olisi kiva jos tulisi lunta vaikka se vaikeuttaakin elämää noin muuten kun pitää aurata jne :D Kivoja kuvia ja sun äiti on tosi rohkee :) Ootko nyt töissä jossain vai opiskeletko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, lumi on kyllä ihanaa, mutta tän kylmempää ei tarviis kyllä tulla.. Joo äiti on kyllä rohkaistunut heppojen suhteen tosi paljon!

   Ja oon töissä edelleen, katotaan pääsenkö ensi vuonna jonnekin kouluun :D

   Poista
 2. Kiva postaus! Millä alalla työskentelet ja millä alalla haluaisit työskennellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oon asiakaspalvelu hommissa nyt ja ei mulla oo mitään hajua mitä haluun tehdä... :D

   Poista