perjantai 7. lokakuuta 2016

Puhelimen tyhjennys

Pieniä teknisiä ongelmia.. pahoittelut hieman erikoisista rajauksista joissakin kuvissa :D

Oon aika mestari hajottamaan puhelimen näyttöjä. Esimerkkinä tänä vuonna hajotetut näytöt tähän mennessä: 2. Ekan hajotettuani sain poikaystäväni vanhan Sonyn käyttöön, ehdin käyttää sitä noin kuukauden kunnes sainkin senkin rikki. Marssin sitten kauppaan, ostin halvimman älypuhelimen mitä löytyi ja nyt oon tolla surkimuksella pötkinyt tänne asti, heinäkuusta. Nyt vihdoin huomenna saan käyttöön tuon ihanan toimivan Sonyn ja voi että kun elämä alkaa maistumaan! 

Aiemman puhelimen mennessä laatikon pohjalle odottamaan taas vuoroaan, tyhjensin luurista kaikki tiedostot koneelle. Siitä innostuneena sainkin idean tehdä taas puhelimentyhjennyspostausta, itse ainakin tykkään lukea näitä muiden blogeista sekä musta on hauskaa tällein muistella omia kuvia, mitä onkaan tullut otettua. Aika heppapainotteiselta (yllättäenkin) näyttää :D Mitä te tykkäätte yleensäkin puhelinkuvapostauksista?

1. Vuosittaiseen tapaan olin pitkän viikonlopun hoitamassa tuttujen koiraa ja lenkiltä tullessa hän päätti jäädä istumaan tohon aurinkotuoliin. Oli kuulemma hyvä. 2. Nukkumaanmeno oli hänen kanssa myös hieman, no haasteellista :D Hän halusi myös tulla kainaloon. 3. Wiivinen laitumella.


1. Mansikanmyynnin edut: joka päivä tuli ostettua vattuja. 2. Larppiksen kanssa metsäilyä ennen klinikkareissua. 3. Hannan kanssa maastossa, poikettiin kuuman maastolenkin jälkeen lähikauppaan ostamaan jädet. 


1. Ekan kerran Kangasalan klinikalle menossa, reipas matkustaja. 2. Pienet torkut tutkimisen ajaksi. 3. Lähdettiin kesälomareissulle Helsinkiin ja Korkeasaareen, kotoa lähtiessä lämpöasteita taisi olla muutama reilun kymmenen ja perillä odottikin vähän kuumempi keli.. Mukava oli tarpoa farkut ja neule päällä :D


1. Reissulta palatessa hän oli sitten järjestänyt pientä Showta.. 2. Larpan ensiapupakkaus seuraaville viikoille: puhdistusainetta, rasvaa, kipulääkettä, tulehduskipulääkkeitä sekä tottakai pussillinen porkkanaa. 3. Saikkulaisen kanssa iltakävelyllä vattupuskia maistelemassa. 


1. Ekan kerran korvavamman kanssa ulkoilemassa. 2. Hööksistä löytyi just passeli korvahuppu ja poninen pääsi tarhailemaan! 3. Muutama päivä tikkauksesta ell kävi putsaamassa haavan ja otti dreenin pois. 


1. Olympialaiset alkoivat ja meitsi tuijotti ratsastusta kieltämättä all the time.. 2. Ihanaa Mortonin ruokaa! 3. Jo toisella puhdistuskerralla haava oli jo sen verran hyvässä kunnossa, ettei se mätinyt ollenkaan!


1. Tavotteet kohdalleen. 2. Tikkien poiston jälkeen, tikit poistettiin tarkalleen kaksi viikkoa tikkaamisen jälkeen. Haava oli tosi hyvin umpeutunut, ei mätinyt eikä ollut enää kovin kipeäkään. Nyt arpea ei näy ollenkaan karvan alta ja korva on kuin uusi :) 3. Ja vihdoin liikkeelle! Klinikan ja korvan vuoksi poni saikkuili täysin kaksi ja puoli viikkoa. 

1. Mukava aamuherätys kisoihin, oli ihana tehdä aamutallia kauniissa kelissä. 2. Ja Wiivi hienosti!! Meidän ekat aluekisat ja molemmista luokista sijoitus. 3. Larppiksen kanssa kävelyllä. 


1. Hahah, tää oli hyvä :D Menin töihin iltavuoroon ja kerrankin olin harjannut tukan ja laittanut ripsiväriä naamaan. Heti työkaverit ihmetteli, miksi olen niin erilaisennäköinen.. 2. Ponien kans maailmalla. 3. Kamujen kanssa vähän maanantaihuilia. 


1. Saikkulaisten eväät <3 Oltiin Antin kanssa saikulla molemmat ja tottakai mäkkiruoka parantaa. 2. Innokas taas menossa klinikalle. 3. Ihana keli taas yhtenä aamuna tässä taannoin!

1. Larppis palleroiseni. 2. Pientä tuskailua on ollut viime aikoina, oon ollut ihan viittä vaille valmis leikkaamaan tän tukan lyhyeksi mut en sitten oo raaskinut. Nössö. 3. Larppis ja sen uudet hienot Hackkikset!

1. Wiivisen kanssa Savonlinnassa kisoissa, hienosti sieltä 110cm voitto, upea elukka. 2. Yövuorot ja aamutallit... 3. Jep, vikat yöt ja vikat tunnit on aina ne pahimmat.

1. Lähdettiin työporukalla risteilemään Tallinnaan! 2. Illaksi oli tehty pöytävaraus ravintolaan, mutta kaikkien ollessa niin poikki (ja autuaan onnellisia vapaasta viikonlopusta) päädyttiinkin hotellin ravintolaan syömään ja sitten hetkeksi huoneeseen turisemaan. 3. Paluumatkalla eväänä tacoja, kastiketta, kylmää colaa ja nakkiveneitä! Ihan huippureissu oli kyllä :)


1. Auto on kyllä pahin paikka ottaa mitään selfieitä... Mut tässä seison kyllä liikennevaloissa. 2. Päikkäreiden ihanuus ja niiltä heräämisen vaikeus... 3. Kirahvin kanssa iltahölökällä.


1. Syksyn tullessa pakolliset heijastimet kaivettu esiin ja aina maastoillessa pukeudutaan heijastaviin varusteisiin. 2&3. Syksyllä maastoilu on vaan niin ihanaa! Kaikki on hirmu nättiä, heppa on ihanan pirtsakka ja tiet mainiossa kunnossa. Eikä oo kuuma tai ötököitä!


1. Uus harrastus, kaulanarulla tai varusteetta meno :D 2. Ekaa kertaa maneesitreenissä sitten kevään! Ihana fiilis♥ 3. Ilmeeni kun aikainen aamujuoksutus ja ihan sikana polttiaisia x(


1. Hups, miten tässä näin kävi.. Vihdoin sain vaihdettua autoa ja nyt pitäisi toimia! 2. Ihan paras iltapala. 3. Ja viimesenä vielä yks selfie, viime maanantailta kun mentiin työporukan kanssa syömään. 

2 kommenttia