keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Kisat ja sairaslomaa

Viime aikoina meillä on sujunut aika vaihtelevasti. Viime viikon perjantaina Anne oli ratsastamassa Larpalla ja se meni tosi hyvin! Alun kankeuden jälkeen homma alkoi luistamaan tosi hienosti ja Larppa liikkui vieraamman kuskin kanssa superkivasti ja ennen kaikkea puhtaasti. Oon päässyt viime aikoina kattomaan hepan liikkumista toisen ratsastajan kanssa niin vähän, että oli ihana huomata miten kivasti se nyt liikkuu ja on mennyt klinikan jälkeen tosi hienosti. Annekin taisi tällä kertaa tykätä tammasta, se kun oli aika kiltti! 

Ratsastuksen jälkeen poni pääsi vielä tarhaan hengailemaan ja kiimakiukuissaan meni potkaisemaan putkiaitaa, kun vähän kiukutti toinen kiimamonsteri vieressä. Oltiin juuri lähdössä tallilta ja näin tuon tapahtuman, jalka osui juuri oikean takasen jänteillä aitaan ja olin aivan varma, että se on taas monen kuukauden saikku ja jänteet tohjona, just kun alkoi muuten kulkea! Vamman pienen tutkailemisen jälkeen todettiin, että se kerää heti lämpöä ja nestettä osumakohtaan, joten nappasin siihen ensihoidoksi kylmäpatjan. 

Jalkahan oli siis perjantaista asti aivan paksuna ja kuuma, joten otettiin pieni huilipätkä tähän väliin. Oon kylmännyt kinttua nyt 2-3x päivässä ja tänään jalka oli aivan normaalinpaksuinen sekä lämpö hävinnyt kokonaan :) Ajattelin muutaman kävelypäivän jälkeen ottaa ponin hetkeksi kentälle ja kattoa, kuinka se liikkuu ja onko jalka kipeä. Ja luojan kiitos sain taas huokaista (ainakin hetkeksi) helpotuksesta, heppa liikkui aivan puhtaasti ja innoissaan. 

Larppa saa mennä vielä kevyesti tämän viikon ja ensi viikolla jatketaan treenejä tilanteen mukaan. Wiivin oon ratsastanut nyt kaksi kertaa viikossa, lähinnä maastoilua ja koulutreenejä. Sunnuntaina käytiin pyörähtämässä Kimmon seurakisoissa KN Special, josta ei jäänyt juuri kerrottavaa.... Verkassa tamma oli kerrassaan mahtava!! Ihanan pyöreä, rento ja vastaanottavainen. Ulkokentältä maneesiin siirtyessä heppa jännittyi syystä tai toisesta ja koko rata meni sitten vähän siinä. Muutamaa seiskaa (laukasta) lukuunottamatta pisteet eivät olleet kummoiset ja näinollen prosentteja saatiin reilut 58 ja jäätiin luokassa puolen välin tienoille. Harmitti kyllä, kun kyseessä oli vielä kotikisat ja seuranmestaruudet, mutta minkäs teet. Ei vaan ollut meidän päivä.

Tänään käytiin tuulettamassa päätä laukkamaastossa Lauran ja Veeran kanssa ja vitsi oli ihanaa! Hepat oli tosi onnessaan päästessään laukkaamaan pitkää pätkää ylämäkeen ja Wiivi on tosi ihana maastossa, se menee kuin juna ja toimii tosi kiltisti. 

Anne ja Larppa perjantaina ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti