lauantai 22. lokakuuta 2016

Huoh

©Emmi K. 

Sen kun heppa olis ratsastuskunnossa, on kuski puolikuolleena sairaslomalla. Kun kuski pääsee taas tolpilleen, on poni keksinyt taas muuta murhetta.

Heleppoa on! Mä makasin koko viikon lauantaista perjantaihin kotona sohvalla ja sängyssä potien todella huonoa oloa. Ravasin lääkärissä viikon aikana kolme kertaa aina hakemassa lisää saikkua ja lääkärien ihmeteltävänä mikä mua vaivaa. Päänsärky, kuume ja huono olo, jatkuvasti. Ruokaa en saanut alas enkä jaksanut olla edes istuma-asennossa hetkeä pidempään. 

Hepan sain hoidettua äidin avustuksella ja Anni auttoi liikuttamisessa maanantaina (hitto kun heppa näytti kivalta!). Tallivuorot saatiin sumplittua tallikamujen kanssa ja kaikki meni sen puolesta ihan huoletta. 

Lara on tarhaillut nyt viime talvesta muiden vieressä putkitarhassa ja nyt hän on tajunnut, että heppakamut eivät ookkaan niin kivoja vaan niille on kivempi kiukutella. Hän on siis alkanut potkia putkiaitoja kiukuspäissään ja turvottelemaan takajalkoja. Nyt siirsin Larpan eristyksiin vähän kauemmaksi muista, ettei pääse potkimaan ja katotaan saataisko paksut takaset normaaleiksi ja turvotus pois. Kipeä se ei oo, mutta en silti viitsi alkaa treenailemaan ennenkun turvotus on poissa. 

Ärsyttävää. Mut onneks tässä ei oo kiire mihinkään ja meillä on aikaa parannella milloin mitäkin vaivoja :)


2 kommenttia