tiistai 17. toukokuuta 2016

Tähän väliin tällaista

Hui, onpa vierähtänyt aika nopeasti eikä postauksen postausta oo tullut täältä suunnilta. Ehkä ihan hyvää tämä pikkubreikki tähän väliin, oon ehtinyt hyvin lomailla ja miettiä blogin sekä muutenkin oman elämän tulevaisuutta. 

Pariin viikkoon on mahtunut vaikka mitä. Kisoista lähdettiin pois ontuva hevonen kyydissä, ekat aluekisat peruuntui meidän osalta kaksi päivää ennen kisoja, mä ostin uuden auton, sain vihdoin BE-kortin, käytiin Laukaan klinikalta hakemassa Larpalle vähän helpotusta elämään ja tuhlaamassa vajaa 600e, käytiin Wiivin kanssa kouluyksärillä ja napattiin seuraavana päivänä kakkossija kisoissa. Ei oo ollut tylsää ja eka lomaviikko meni kyllä ihan yhdessä hujauksessa!

Nyt mä vaan laitan vähän kuvia viime viikoilta, töihin paluu on ollut niin raskas etten jaksa parin työillan jälkeen oikein mitään. Palaillaan siis paremmalla ajalla ja koitan kertoilla vähän enemmälti mitä meille siis kuuluu!

©Elina Teittinen

©Laura Malava

©Laura Malava4 kommenttia

 1. Onko sinulla lapsia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole :D Tuossa kuvassa on mun kummityttö ja hänen veljensä, mun serkun lapsia.

   Poista
 2. Kuka eläinlääkäri teitä hoiti Laukaalla? Mielenkiinnosta kyselen, kun itsekin siellä vastikään käytiin ja "uusi" ell Annina oli tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juurikin tämä Annina hoiti meitä ja vaikutti kyllä oikein pätevältä! :)

   Poista