tiistai 24. marraskuuta 2015

Talven ekat kuvat


Täällä Itä-Suomessa vietetään jo talvea hyvällä mallilla, vaikka näillä näkymin nämäkin lumet sulaa jo huomenna pois. Saatiin kuitenkin edes yhdet talvikuvat otettua, kun tänään suunnattiin Roosan kanssa heti mun duunipäivän jälkeen tallille. Pääsin vasta kahden jälkeen, joten mentiin samantien vauhdilla tallille, että kerettäisiin edes muutamat kuvat ottaa ulkona ennen pimeän tuloa. Napattiin Larppa suoraan tarhasta, pikanen harjaus ja suunta kohti lumista metsätietä.Kerettiin hyvin kuvailla ja saatiin kyllä muutamista kuvista ihan mahtavat naurut :'D Lara oli ihan harvinaisen kuvauksellisella tuulella ja poseerasi koko ajan tosi hienosti. Se näyttää kyllä hieman mammutin ja hirven risteytykseltä noitten sen korvien ja karvaturkin kanssa, mutta onhan se nyt söötti. Toi karva on kyllä ihan uskomaton, edes Kallella ei ollut tollasta viime talvena vaikka hyvässä karvassa sekin oli. Uskoppa sitten, että tää on ihan puhdas puoliverinen.. Laran tilanteesta nyt muutamalla sanalla. Saatiin siis perjantaina satula-asiat kuntoon ja kunhan palataan taas treeniin, on varusteet niiden osilta kunnossa. Nyt ollaan viikko oltu viikko ihan vaan tarhailu- ja kävelykuurilla ja alkaa kyllä ponista huomaamaan, että virtaa on.. Eilen oli maastokävelyllä vauhtia niin paljon, etten mä meinannut jalkamiehenä kestää perässä tuolla hangessa. Mutta tuli kyllä ihana fiilis, kun hepsu oli niin onnellinen ja tuntuu oikeasti, että tuo piikitys auttoi ja jalan lepuuttaminen on jäänyt kokonaan pois. En malta oottaa et päästään treenaa ja kattoo miten se reagoi!


Tänään kävin selässä nyt ekan kerran viikkoon ja tehtiin vaan käyntityöskentelyä kentällä sekä tallin ympärillä. Alku oli aika kankeaa ja jäykkää, mikä on tottakai ihan ymmärrettävää kun viikkoon ei ole tarvinnut mitää tehdä. Ihan ihmeekseni ei mennyt kauaa, kun poni alkoi taipumaan ja joustamaan rungosta, eikä laittanut enää vastaan. Tehtiin vähän väistöä, avoa ja voltteja, hakien vaan taipuisuutta ja rentoutta hevoseen. Vaikka mitään kummempaa ei tehtykään, olin tosi onnellinen päästessäni selkään pitkästä aikaa ja vieläpä kun heppa tuntui niin yllättävän kivalta!


Nyt me vielä jatketaan tää viikko tälleen kevyesti tehden käynnissä hommia ja lauantaina mennään kouluvalmennukseen pitkästä aikaa. Otetaan se ihan kevyesti ja vaan jumppamielessä, mutta on kyllä kivaa päästä taas valmentautumaan tämmösen lyhyehköntauon jälkeen . Joulukuussa mä sit oon lupautunut jatkamaan estetreenejä jos heppa on ok ja kyllä muuten pelottaa jo valmiiksi..

Tällä erää ei muuta, huomenna vietän vapaapäivää kahden hepan ratsastuksen ja salitreenun merkeissä. Palaillaan siis mahdollisesti jo huomenna! 

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. NO mikä vika XD melkein ajatus oli mukana

   Poista
  2. "Tänään kävin selässä nyt ekan kerran viikkoon selässä" hihih :D

   Poista
  3. Joo, kuten sanottua niin ei tänään ihan lähtenyt :'D pahimmat katastrofit ehkä nyt korjailtu...

   Poista
 2. Ihana toi toiseksiviimeinen kuva :)

  VastaaPoista
 3. Ootte tosi hyvännäkönen pari kyllä! :) Ja ihan huippu toi pikkukuva missä Lara on yksin. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiittii :) Haha, se on kyl hassunnäkönen siin :D

   Poista
 4. Noissa viimeisissä kuvissa näyttää kyllä aivan sairaaaaaan jättiläiseltä!

  Oli kyllä kivaa saada lunta, taitavat olla loppuviikosta muisto vaan näillä keleillä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, se on semmonen poni :D Joo, ei oo kyllä enää juuri mitään jäljellä :( Saa nädä tuleeko koko talvena enää yhtään lunta jos tällasena meno jatkuu..

   Poista