tiistai 3. maaliskuuta 2015

Linkattujen blogien top6

Vihdoin kerkesin käymään kaikki linkatut blogit läpi ja etsimään sieltä uutta luettavaa. Oli ihana lueskella mielipiteitänne blogista ja kuulla parannusehdotuksia sekä postausideoita, niiden pohjalta jatketaankin sitten hetimmiten! Nyt kuitenkin itse aiheeseen, eli teidän lukijoiden blogeihin. Valkkasin kaikista linkatuista kuusi suosikkiani, jotka esittelen tässä postauksessa ja kerron vähän miksi näistä blogeista tykkäsin. Kaksi näistä oli ennestään mun lukulistalla, neljää aloin lukemaan Bloglovinin kautta ja kaikkia on tainnut joskus eksyä ennenkin selailemaan. Kiitos kaikille bloginsa linkanneille, oli kiva huomata että niitä tuli iso määrä! :)little BIG horses > "-98 tyttö pääkaupunkiseudulta, joka kirjottelee blogia tavallisen tuntiridaajan näkökulmasta. Hyvälaatuiset kuvat aina mukana postauksissa."

Tähän blogiin oon joskus sattumalta törmännyt ja selannut paljon postauksia taaksepäin, mutten vielä ollut liittynyt lukijaksi. Nyt kävin uudemman kerran kattomassa ja heti silmään pisti kaikissa postauksissa olevat hyvälaatuiset kuvat ja niitä kuvia oli kivasti! Harvoin jaksan innostua lukemaan ratsastuskoululaisten blogeja, mutta tää tekee kyllä poikkeuksen. On ihan mielenkiintoista alkaa seurailemaan miten ratsu ei olekaan joka kerralla sama vaan vaihtuu useammin. 


Kaikki peliin! > "Blogini sai juuri uuden päätähden, kun ostin uuden hevosen, Jaskan. Jaska on 5v welsh cob ruuna ja blogiin tulen kirjoittamaan meidän yhteisestä elämästä."

Oonan blogia oon myös lueskellut aiemmin kun hänellä oli vielä entinen heppa Majuri. Nyt kun kävin kurkkaamassa, niin ihastuin totaalisesti tähän Jaskaan, ihan valloittavan suloinen! Kiva alkaa seurailemaan kun ratsukon yhteistyö on vasta näin alussa ja pääsee mukaan kattomaan miten he yhdessä kehittyvät. Tykkään Oonan kirjotustyylistä, se on jotenkin kivan poikkeava muista blogeista. Oonalla on myös aina kivat ulkoasut ja blogin yleisilme on todella huoliteltu.Once upon a Time > "17-vuotias tyttö ja ensimmäinen oma hevonen, 13-vuotias kylmäveritamma Lobe. Nivelrikon kanssa eletään päivä kerrallaan ja tehdään kaikkea hauskaa, ongelmahevosesta on kuoriutunut maailman paras hevonen ja ystävä. ♥"

Merikan blogia oon seuraillut jo jonkin aikaa kännykän välityksellä anonyymisti mutta nyt sain vihdoin lisättyä tämänkin Bloglovinin lukulistalle! :D Tässä blogissa mua eniten kiinnostaa monipuoliset ja hyväntuuliset postaukset, sekä bloggaajan hyvä asenne tähän touhuun! Lobella on myös samanlaisia ongelmia kuljetuksen suhteen kuin Kallella, joten on ihan hauskaa senkin puolesta lueskella miten heidän lastaustreenit sujuvat.Petran blogi > "Blogissa pääset lukemaan 21-vuotiaan Petran elämää kuuden upean lusitanon kanssa arjessa, kilpailuissa ja valmennuksissa."

Sitten tuleekin ensimmäinen ennestään lukulistallani oleva, Petran blogi. Oon lueskellut tätä blogia jo monen monta vuotta ja en voi lakata ihastelemasta Petran ihanaakin ihanampia lusitanoja! Ja tietty uutta karvapalloa Nyhtistä :3 On tosi kiva lukea kun hevosia on monta ja kaikki on keskenään ihan erilaisia. Tykkään Petran kirjotustyylistä ja etenkin videopostaukset on aina tosi hauskoja! Mun suosikit blogin hevosista on ehdottomasti kantava tamma Tessa sekä Petran ykkösratsu Uffe. Unelmien musta > "Unelmien musta kertoo -13 syntyneen friisiläisori Albertin matkasta kohti aikuisuutta."

Tää on toinen blogi, jota oon lukenut aiemminkin. Ennen Albertia Anniinalla oli täykkäriruuna ja hän kirjoitti siitä blogia jota kautta sitten löysinkin tähän uuteen. Tässä blogissa on ihana päästä seuraamaan varsan kasvua aikuiseksi ja vaikka ratsastusta ei (vielä) arkeen kuulukaan, keksii Anniina tosi kivasti postattavaa muusta menosta. Albert on ihan übersuloinen ja valloittava, noi karvakorvat on ihanat! :D Suurin plussa tulee monipuolisista ja erilaisista postauksista, useista videoista ja ihanista kuvista! Niin hyvin että hävettää > "Omassa blogissani on nykyisin päätähtenä 6-vuotias eestiläisruuna, jonka kanssa pääasiassa harrastetaan kotona ja valmentaudutaan säännöllisesti koulupuolella. Pikkukisoja kierrellään silloin tällöin myös, mutta pääpaino on kaikessa yhteiselossa ja hauskanpidossa :)"

Riinan blogiin en ollut koskaan sen tarkemmin tutustunut, mutta nyt oon käynyt useemman kerran stalkkailemassa. Tässä blogissa ensimmäisenä ihastuin noihin supersöpöihin poneihin! Toisekseen Riinan blogia on kiva lueskella, sillä myös hänellä on projektiheppa jonka kanssa touhuta ja ollaan kaikenlisäksi vieläpä samanikäisiä. Vielä en ookkaan sen kummemmin ehtinyt blogin pariin paneutua, mutta varmasti pääsen nopeasti kyytiin mukaan! Oikein kiva löytö lukulistalle! :)

Löytyikös teille uutta luettavaa? Jos ei tästä napannut, täältä löytyy kaikki tuohon postaukseen linkatut blogit! :)

8 kommenttia

  1. Kiitos kivoista sanoistasi <3 samoja blogeja löytyy lukulistalta :)

    VastaaPoista
  2. Mä olen jo aika monen lukija noista blogeista :D Itse asiassa tuo "niin hyvin, että hävettää" blogi oli aikoinaan ihan ensimmäisiä blogeja joita aloin lukea! Tosin vasta monen vuoden kuluttua rupesin aktiivisesti lukemaan :D

    VastaaPoista
  3. Haha mulla on mennyt tää postaus jostain syystä ohi :D hehe kiitos! Sun pitää ehdottomasti tulla joskus näitä tukkajumalia ratsastaan ;))

    VastaaPoista