tiistai 3. kesäkuuta 2014

Valmistujaiset

Palataan vielä viikonloppuun ja käydään vähän läpi mun valmistujaisjuhlia! Koska tääkin on taas tämmöinen ei-heppa-aiheinen, niin teen tän tämmösenä kuvapostauksena. Toivottavasti tykkäätte taas vähän eriaiheisesta, kuin normaali heppakuulumisista! :)


Keskiviikkonahan meillä oli valmistujaisjuhla, jossa kävin oikeestaan vaan nappaamassa ruusun kouraan ja moikkaamassa vikaa kertaa koko luokkaa. Todistuksenhan mä sain kätöseen jo pari kuukautta takaperin ja kaksi stipendiäkin oli laitettu jo tilille aikaisemmin. 


Lauantaina olikin sitten tää virallinen juhla, jolloin käytiin hakemassa lakit päähän! Juhla alkoi tosiaan klo 12 ja sitä ennen olinkin ehtinyt sattua jo vaikka mitä äksidenttiä.... Ja käymään aamutallissa, hiusten laitossa sekä meikissä, kiitos Laura! <3


Ja näääin mustakin tuli ylioppilas! Hitsit miten jännitti kiivetä tonne lavalle hakemaan todistus, lakki sekä ruusu ja kaiken lisäksi stipendi!! Siis mitä, en todellakaan ollut valmistautunut mihinkään stipendiin vaan olin jo valmiina kääntymään ympäri kun rehtori alkoi puhumaan stipendin saannista.. Ja toinen pommi tuli heti perään kun sain kuulla, että stipendi tuli matematiikasta?? XDD Ja kun matikan piti olla mulle se vaikein, eikä ees välttämättä mennä läpi..


Kun lavalta oli selvitty hengissä, lakki vedetty virallisesti päähän ja koko juhla saatu loppuun, oli aikaa ottaa tytyjen kanssa muutamat kuvat ennen kotiin lähtöä. 


Ekassa kuvassa meidän family <3 Ja tokassa vasta valmistunut, onnellinen yo-merkonomi!!


Kotiin mennessä haettiin eräältä grilliltä hampparit ennen juhlaeväitä ja kotona vieraita odotellessa pelattiin iskän ja pikkuveljeni kanssa fresbeetä! Mulla oli kova uho voittaa mutta taisin loppupeleissä sitten hävitä koko matsin..

Leikittiin myös Lillin kanssa ja tyty tekikin vaikka mitä löytöjä tuolta meidän leikkimökistä.. Tietty ratsastettiin myös meidän puuhevosilla ja tää oli ihan loistokuva kun pikkuveli yritti kaikin voimin pilata meidän kuvia ja yhdessä sitten onnistuikin aika lailla täydellisesti.. :D

Äiti järjesti mun juhlat oikeestaan kokonaan itse ja hänelle kuuluukin kiitos kaikista juhlapöydän herkuista! Oli ihanaa kun äiti jaksoi tehdä kaiken ihan itse ja lauantaina saikin olla koko ajan syömässä herkkuja <3

<3


Emmikin pääsi piipahtamaan juhlissa ja otettiin taas mitä järkyttävämpiä kuvia.. XD Jotenkin noi kuvaukset tuon töhön kanssa menee aina ihan metsään ja ei voida enää järkymmiltä näyttää..

tyttöset <3

Oon tosi onnellinen, että juhlat on nyt takanapäin. Oon stressannut niitä jo kauan ennen tätä viikkoa ja tuntuu, kuin koko elämä olis pyörinyt näitten juhlien ympärillä viime viikot. Oli ihana tavata kaikkia rakkaita ihmisiä sekä sukulaisia ja olla koko päivä vaan kotona vieraiden kanssa seurustellen. Ilta vierähtikin tyttöjen kanssa baareilun merkeissä ja hitsit meillä oli hauskaa!! :) 

Nyt sitten taas nukkumaan. Huomenna onkin taas työpäivä ja illaksi oon vähän kaavaillut estetreeniä Kallen kanssa. Kuulumisiin, ehkäpä jo huomenna!

10 kommenttia