torstai 28. maaliskuuta 2013

My Day-kuvina

Eilen lupailinkin tälle päivälle jotain erikoisempaa postausta, mutta tämän kirjoittelu hieman venähti turhan myöhäiseksi.. No, parempi myöhään kuin ei ollenkaan! Viime My Day -kuvina postaukseen tuli niin paljon kommentteja ja pyyntöjä tehdä uusi, joten kuvailinkin eilen sitten teille sellaista, olkaapa hyvät!


Vaikka olikin kouluun meno vasta kymmeneksi, reippaana heräsin jo vähän yli seitsämän. Puin päälle, harjasin hiukset ja hipsin ihanaan auringon paisteeseen lenkille!



Lenkiltä tultuani joskus puoli yhdeksän pintaan tein itselleni aamupalaa ja istahdin kattomaan telkkaria ja meinasin käväistä koneella, mutten kuitenkaan jaksanu :D


Syötyäni aamupalan, aloin pukemaan "kouluvaatteita" päälle, meikkasin ja suoristin vähän hiuksiakin.


Ulkona oli niin kivan lämmin ja loistosää, että oli ihan pakko kaivaa jo Converset käyttöön!<3


Ja siis tosiaan, Roosahan sai meikäläisen jollain kumman tavalla suostuteltua pyöräilemään kouluun.... What the hell?! Koululle päin lähdettiin hissukseen poljeksimaan siinä 9.20.


Kouluun asti selvittiin ja kerrankin jopa ajoissa! Ennen ekan tunnin alkua, joka oli kannattavaa yritystoimintaa, ehdin jopa käydä Facebookin & Bloggerin selailemassa.


Ekan tunnin jälkeen klo 11.30 olikin jo ruokailu ja ruokana taisi olla kalakeittoa. Itse olen sille allerginen ja allergikkojen ruoka oli sen verran pahannäköistä, että tyydyin näinkin monipuoliseen lounaaseen tänään :)


Seuraava tunti alkoi vasta klo 12.15, joten käytiin nopsasti koneilla pyörähtämässä.


Sitten oli vuorossa matikan tunti ja saatiin fysiikan kokeet takaisin... Lukematta kakkonen napsahti, jes! Ja tosiaan, tossa kuvassa upeatupeat yhden säälipisteen arvoiset selitykseni kysymykseen: "Mitä säteilyn lajeja on ja miten niiltä suojaudutaan?" tms. Musta tulee fyysikko.


Puoli yhden maissa lähdettiin lukiolle, josta päästiin kahdelta kotiin, kun enkun tunnit oli peruttu.


Käytiin kotimatkalla S-marketissa ostamassa mulle ruokaa, ja kuinka kävikään kun olin unohtanu lompakon toiseen laukkuun... Onneksi Roosa oli messissä ja sain ostettua ruokaa ja pääsin syömään! Olisin pulassa ilman Roosulia :(


Kotona olin vasta kolmen jälkeen ja vannoin, etten ikinä enää pyöräile kouluun... Ihan järkyttävän raskasta ja oli kyllä voimat ihan piipussa kun pääsin kotiin!



Tein ruuaksi siis tota pyttäriä, sitten tein pari leipää + otin salaattia ja kurkkusalaattia, nam!


Syötyäni ja vaihdettuani tallivaatteet päälle Jenni soittelikin ja kyseli seuraa syömään. Lähdettiin ajelemaan kaupunkiin päin joskus vaille neljä ja ulkona oli edelleen tosi hyvä sää!



Mäkkäristä selvittyä Jenni lähti omille heppailuilleen ja minä ajelin omalle tallille.


Tallilla hiimailin jonkin aikaa ja laittelin varusteita valmiiksi. Sen jälkeen menin ulos kuvailemaan Winnietä.



Winski oli ihan superhyvällä ja seurallisella tuulella! Napsittiin tosi komeita yhteiskuvia, se söi milloin sormiani ja milloin hiuksiani ja rapsuttelin sitä pitkään. Oli ihana olla ponin kanssa vaan kahdestaan ja Winskikin selvästi nautti ihan rauhassa oleilusta.


Vähän vaille viisi nappasin Winskin ja Sissin tarhasta ja varustin ne maastolenkkiä varten. Kun Elina tuli Zipen kanssa maneesilta, lähdettiin käymään reilun tunnin mittaisella maastolenkillä ja sain ratsukseni tietty Winskiksen.


Maastoilun jälkeen tehtiin tallihommat puoliksi, hoidettiin W & S, haettiin Z sisälle ja kaikkea ihan perusjuttuja.


Kahdeksan maissa lähdin ajelemaan kotiin.


Kerkesin hetken huilata ja syödä, kun pikkuveljeni vielä käski käymään lähikaupassa.. Olihan se lähdettävä vaikka bensakin oli melkein ihan finito.


Kaupassa käytyäni istahdin koneelle ja muokkailin aiemmin suunnittelemani ulkoasun loppuun sekä taisin postauksenkin kirjoitella.


Datisteltuani sopivasti söin iltapalaksi tollasen sikahyvän jugurtin!


Yhdentoista aikaan meninkin vaihtamaan yökkärin päälle sekä pesemään hampaat & naaman, jonka jälkeen kipusinkin nukkumaan.

Nyt kello on taas ihan liikaa ja huomenna olisi luvassa piitkä päivä.. Aamulla heti ryhmäajotunti autokoulussa, sitten lähdetään viemään Oonaa kotiin ja illemmalla menen vielä käymään omalla tallilla. Hurjaa huisketta ja vilinää, postailen viimeistään perjantaina kouluvalmennuksen jälkeen! Tänään vietettiin ihana päivä tallilla kera Lauran, Larin ja Roosan. Oli ihan megakiva päivä, Oona oli super ja kyllä harmittaa luopua siitä näin pian. Mutta alla vähän esimakua millaista meno oli tänään, kuulumisiin taas pian! :)


24 kommenttia

  1. Kiva postaus!!
    Ja ei vitjat mikä kuva Oonasta:DD

    VastaaPoista
  2. Tää oli tosi kiva postaus! :-)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! :) Harmi kun joudut luopumaan Oonasta :( Sulla on ihan sika ihanat hiukset!!

    VastaaPoista
  4. haha toi Oonan kuva:DD ja toi kello hämää:D

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Autokoulun harjoitteluvaiheessa pitää käydä sellanen ryhmäajotunti joka kuuluu osaksi autokorttia :)

      Poista
  6. Tuutko säkin Vurrille kouluvalmennukseen? Mäkin tuun :') Otatko kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tullaan :) Ja een kuvaile, mulla on kuvaaja mukana mut lähetään takasin tallille kunhan valmennus loppuu.

      Poista
    2. Ok. Mutta varmaan tallilla nähään :-D

      Poista
  7. Tuli vaan mieleen että kun menet lenkille, niin juoksetko vai käveletkö?

    VastaaPoista
  8. Tosi hyvä may day postaus! Harva tekee näin kivaa:)
    Ja mieluusti jatkossaki näitä aina johonki hiljaseen väliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja enköhän näitä aina sillon tällöin pyri toteuttamaan :)

      Poista
  9. Tää oli tooosi hyvä postaus! ;)

    VastaaPoista