tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hulinaaa.

Jösses mikä viikko. Taas on postailu jäänyt ihan taka-alalle enkä ole ehtinyt juuri vilkaisemaankaan blogin puolelle, mitä nyt olen muutamiin kommentteihin vastannut. Viikon alussa onkin sattunut ja tapahtunut vaikka mitä kaikkea mukavaa ja ei-niin-mukavaakin..

Aloitellaan vaikka siitä mihin viimeksi (lauantaina?) on jääty. Alettiin siis Lauran kanssa perjantaina mun hiustenvärjäysoperaatioon ja lopputulos oli ehkä hitusen eri mitä piti... Suunnitteilla oli kokonaan tummanruskeat hiukset ja jättää toiselle puolelle tuollainen blondi "läikkä". Hmm, ainut mikä onnistui niin oli se läntin jättäminen. Muuten entisestä blondista osasta tuli kauhea punaruskea ja alta hiukset jäivät melkein mustiksi. No, ehkä näillä nyt yritetään jonkin aikaa pärjäillä!


Sunnuntaina en tainnut tehdä yhtikäs mitään mainitsemisen arvoista, joten skipataan se päivä kokonaan. Maanantaina sitten tapahtui senkin edestä, kun päivä alkoi melko harmillisissa merkeissä. Laura ja Oonan omistaja olivat sopineet tamman muuttavan takaisin kotiinsa tällä viikolla. Kukaan meistä, en minä, ei Laura, ei Oonan toinen ratsastaja eikä Oonan omistaja enää jaksa touhua tuolla tamman tallilla, joten jotain oli tehtävä ja helpoin ratkaisu on palauttaa Oippi. Näin ollen lähdemme näillä näkymin torstaina viemään Oonaa pois :(

Kuitenkin, maanantaina sovittiin vähän extempore Lauran kanssa, että tulen Oonaa ratsastamaan. Koulun jälkeen hipsittiinkin melko haikein mielin tallille, mutta onneksi oli kerrassaan loistava sää, mikä piristi kaikkia! Ihanan auringonpaisteen kunniaksi varustettiinkin Oona ulkona ja nyt testiin pääsi hackamoret. En ollut tuollaisia hakkiksia koskaan aiemmin nähnyt ja olivat ne hurjannäköisetkin!


Kentälle päästessä aloin tekemään käynnissä pysähdyksiä, peruutuksia ja väistöjä ja Oona tuntui hieman levottomalta. Tiedä sitten mistä johtui, mutta välillä saatiin käynnissä tosi rentoja ja kivoja pätkiä mutta muutaman kerran poni meinasi karata avuilta ja juosta karkuun. Pääosin käyntihommat onnistui ihan jees ja alettiin pikkuhiljaa ravailemaan. Ravissa Oona oli hieman paremmin kuulolla, vaikka virtaa riitti kuin pienessä kylässä! Sain pidätellä tammaa todella paljon, eikä se silti meinannut kestää housuissaan. Kuitenkin Oona tuntui pääosin koko ratsastuksen ajan tosi kivalta!


Harmittaa miettiä, että nämä ratsastelut Oonan kanssa saattavat jäädä viimeisiksi. Sen kanssa on tehty niin hurjasti töitä, että tuntuu kaiken menevän melkein hukkaan. Hevosten sekä ihmisten parasta ajatellen tämä on kuitenkin paras ratkaisu, joten on vaan ajateltava miten paljon ollaan edistytty ja miten paljon mukavia hetkiä ollaan Oonan kanssa vietetty :)

Vaihdoinkin lennosta tallia, kun kävin omalla tallilla maastoilemassa Winnien ja siivoilemassa Z:n karsinan. Tehtiin oikeen superrauhallinen lenkki, pääosin vaan kävellen taivutellen ja jumppaillen. Poni on ollut nyt hieman jumissa, joten sillä on mahdollisesti nyt viikonloppuna hieroja. Maastoilut meni kuitenkin siis aivan loistavasti ja on se vaan niin hieno mies että oksat pois! Talleilun ja W:n hoitamisen jälkeen ajelinkin kotiin syömään kunnes lähdettiin Jennin, hänen isänsä sekä vaavelin kanssa Kuopioon. Heitettiin Jennin iskä keskustaan ja lähdettiin kolmisin tyttöporukalla Matkukseen. Oli ihan tajuttoman kivaa siellä olla ja voi että kun Jennin pieni vauwa on maailman söpöisin!


Mutta joo, maanantai meni siis kokonaan siinä ja tänään aamulla sainkin idean toteuttaa taas jotain harvinaisempaa tänne blogiin. Sen näette sitten huomenna, mutta tähän loppuun kyllä pakko sanoa, että Winski oli tänään maailman ihanimmalla tuulella! Menin kuvailemaan sitä tarhaan ja poju oli niiin söpö kun väkisin yritti tunkea syliin <3 Muru.


Ja näin lopuksi, ulkoasu koki tässä illalla pienoisen muutoksen (taas... :) ja tällä kertaa bannerin meille teki Sofia, kiitos sinulle! Ulkoasusta nyt siis saa (ja pitää!) laittaa kommenttia ja mielipiteitä sekä vastailkaas tuonne sivupalkin kyselyynkin, kiitos! Nyt lähden tästä vielä vähän valmistelemaan huomisen postausta ja  nukkumaan, toivoen että pääsen sängystä aamulla ylös.. Adios!

30 kommenttia

  1. Ai siis mitä ongelmia sen Oonan kanssa on ollu?:O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit lukea Lauran blogista lisää.

      http://laepinelamaa.blogspot.com

      Poista
    2. Ja siis ei Oonan kanssa ole mitään ongelmia ollut :)

      Poista
    3. Eiku Aino me keksittiin selitys et Oonahan se on nää kaikki tehny kun nyt joillekin on niin mahdoton ajatus käsittää että joku ihminen tekis noin :D Oona päivät pitkät miettii tarhassa, et mitä tänään varastais kaapista tai minkä langan hajoittais tai sähköpiuhan irrottais... Joo sori väsyttää, öitä :D

      Poista
  2. Kiva postaus! ;) Oletko sä ratsastanut sillä Dinalla koskaan? Oot tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  3. Mä tykkäsin sun hiuksista.. :O Ja harmi kun Oona lähtee :( Ja ulkoasu on ihana! :D

    VastaaPoista
  4. Rakastan tätä uutta ulkkaa c: Tää on eka kerta ku kommaan mitään, vaikka olenkin blogia seurannut jo aika kauan :D Harmi ku Oona lähtee, oli niin nätti ja upee hevonen ♥



    Toi viiminen kuva on ihana :-D

    VastaaPoista
  5. Tukkasi on nyt paljon parempi, vielä kun tuon vaalean läikän saisit pois. Ja eihän hiuksista voi mitenkään tulla samanväriset kun pohjaväri on eri. Mutta sopii tuo ruskea sulle paremmin.
    Söpö Winski!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, värjään tukkani ihan juuri sellaiseksi mistä itse pidän, enkä todellakaan pidä tavallisista massa-tummanruskeista hiuksista, joten siksipä en sellaisiksi värjääkään :) ja W on!

      Poista
    2. Eihän sinua ole ketään käskenytkään värjäämään hiuksiasi. ei minullakaan ole samanlaiset hiukset kuin muilla, ei ole tullut yhtäkään samanlaista vastaan vielä. Mutta kovasti tukkaa silti kehutaan.

      Poista
    3. No ei niin, enkä tosiaankaan kenenkään käskyjä blogin välityksellä kuuntelisikaan :) Eiköhän se ole ihan oma päänvaivani, millainen väri mulla on päässä tai ei. Joten eiköhän tämä hiusjuttu ollut jo tässä!

      Poista
  6. Ihana postaus :3 oot kaunis ja ratsastat hyvin, harmi kun oona lähtee :((

    VastaaPoista
  7. niin ja uusi ulkoasu on tosi sulonen :3♥♥

    VastaaPoista
  8. Ihana uusi ulkoasu! :P Onpas harmillinen tilanne tuon Oonan kanssa :/

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon, kiva että miellyttää! Ja jep, tosi harmi :(

      Poista
  9. Uuh, mika iihana iihana ulokasu! <3

    VastaaPoista
  10. Tosi kiva tuo banneri, varsinkin tuo tumma heppa missä näkyy sisällä toisia heppoja ^^ Tausta blogissa on myös hyvä :) Innolla odotan jo tän päivän postausta, millon se tulee? ;P

    VastaaPoista
  11. Mun mielestä tää ulkoasu on tosi hieno!:)

    VastaaPoista
  12. Haha söpö vika kuva :D ja noi hiukset on kivan näköset!

    VastaaPoista