perjantai 24. tammikuuta 2014

Kesäkuvia 2013

Kyselin tänään blogin fb-sivulla millaista kuvapostausta tekisin tälle illalle, ja kommenttejen perusteella valitsin aiheeksi heppakuvia viime kesältä! Oli ihana palata noihin aurinkoisiin ja helteisiin päiviin, varsinkin kun ulkona on jäätävän kylmä missä varustuksessa tahansa. Tuli vaan niin ihanan lämmin olo noita kuvia selaillessa, että toivottavasti tekin saisitte vähän iloa ja kesämieltä noita katellessa!

Koitin ettiä mahollisimman monta sellaista kuvaa, mitä en oo aiemmin täällä julkassut. Niitä löytyikin ihan mukavasti, mutta joukkoon mahtuu myös muutama täällä jo nähty kuvakin. Varoitan jo etukäteen, kuvia on paljon! :D Niissä on vaan sellasta ihanaa kesäfiilistä, kaikissa omanlaisensa. Laittakaas tuosta Bastillen Of the night (♥) soimaan ja katelkaa kuvat rauhassa! :) 



Tää on ehdottomasti yks mun lempparikuvia Wincen kanssa! Toinen on niin söpönä ja tarkkaavaisena, just sellasen näkönen että "kyllä mä osaan" vaikka kuskia jännittää ihan hirmusti.. Kuva toukokuulta power cupin alue-estekarsinnoista, 80cm verkasta.

Tässä ollaan samojen kisojen kunniakierroksella, kun sijotuttiin sijalle 7. siinä kasikympin luokassa. Tää on vaan niiin ihana kuva, vaikka onkin vähän ylivalottunut, kuuluu tääkin ehdottomasti mun lempparikuvien joukkoon jo ihan tunnelman vuoksi.


Ihanasta kesäpäivästä nauttimista Hannun kanssa. Voi että, muistan ton päivän vieläkin ihan kirkkaasti. Samana päivänä oltiin käyty vanhiksella tunnilla ja se olikin viimeinen kerta kun pääsin fiilistelemään Leksan kanssa.. :(

Superasiallinen ratsastusvarustus ihan vaan juhannuksen kunniaksi! Käytiin "juhannusuinnilla" vaatteet päällä keskellä yötä, joten ei ollut muuta kuivia vaatteita kuin shortsit ja tommonen jätti T-paita. Niissä oli hyvä lähteä tallille ja hevosen selkään! Onneksi en muuta kun kävellyt maneesille ja takaisin ponisen kanssa.

Hannun kanssa uittoreissulla. Ukko tykkää hirmusti kahlailla ja roiskutella matalassa vedessä, mutta syvemmälle se ei haluaisi millään tulla :D Alimmassa kuvassa oltiin jo päästy maharajaan asti, kunnes ponille tuli koti-ikävä ja päätti lähteä rantaan kaataen mut sukelluksiin tonne järveen..

 Winskin kanssa alkuverkkoja hiittiksellä - kivaa näyttäisi olevan molemmilla!

Olipa kerran hevostenvaihtopäivä ja Aino pääsi hyppäämään Zipulla! Hyvinhän se loppujen lopuksi sujui, kun kuski muisti ratsastaa :D

 Hellepäivän treenailuja. Muistan tuonkin kerran, kun W oli tosi kiva ja ihana ratsastaa! Vaikka kuuma olikin, se oli kivan energinen ja herkkä. Poni vähän suloinen tuossa pesulla ollessaan :3

Jennin valmistujaiskuvasatoa.. :)

 Tää on kyllä ihan loistokuva!! :D Hannulla niin söpö ilme, heinät suussa ja mullakin ihan näyttää hauskaa olevan. Toi oli muutenkin tosi hauska ratsastuskerta, Hannu oli ihan mahti ja itse en kestänyt kyydissä kun nauratti koko ajan.



Wimpentin kanssa koulutreenejä isolla kentällä ja Emmi ekaa kertaa meitä kuvaamassa. 

Zipen kanssa treeniä, tuolla kerralla ratsastettiin Jennin kanssa se puoliksi kun Winskillä oli vaan kolme kenkää kiinni ja se sai rauhallisen maastokävelypäivän. Mä alkuverkkailin Sipun ja Jenni meni puomitreenin mun opastuksella :)

Ja maailman paras Winnie<3 Emmi oli meitä kuvaamassa ja muistaakseni tehtiin suht kevyt kouluvääntö. Onse vaan niin kiva ponska. Tuollon otettiin myös aivan järkyttävän ihania kesäkuvia laitumella, Emmi kiiiitos taas, oot vaan niin ihana!


Mm. toi  vasemman puoleinen kuva on yksi niistä ihanista. Oik. puoleisessa kuvassa olin pikkuveljeni sekä hänen kaverinsa kanssa käyttämässä heitä uimassa. Oih, oli sekin vaan niiin kiva päivä :)

Sellaiset kesäkuvakuulumiset, mitä tykkäsitte ja oliko liikaa kuvia/tekstiä? Kuvista SUURET kiitokset luottokuvaajilleni EmmilleRoosalle sekä Jennille ja Lauralle! Nyt painun nukkumaan jotta jaksaa huomenna piiitkän tallipäivän päätteksi vähän juhlia vanhenemista! Huomisen kuvakuulumisten parissa tavataan joko sunnuntaina tai viimestään alkuviikosta :)

16 kommenttia

  1. Mun mielestä tää postaus oli tosi hyvä! Kuvia ja tekstiä oli juuri sopivasti:)

    VastaaPoista
  2. Niiiin ihania kuvia taas. :) Tuli kyllä kesä taas mieleen, onneks mennään kevättä ja KESÄÄ päin koko ajan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joo jep, ihanaa kun kesä taas tuleee!

      Poista
  3. Wou oikeest :o ihmettelen suuresti ettei sul oo miljoonaa lukijaa, kun sun kuvat on niin upeita uh ♥ Oikeesti tiiät varmaan tän voitto kotiin blogin? Sul on 50 kertaa ihanammat kuvat oikeesti oot paras ja kaunein ja sun blogi on niin paras ja oot hyvä kirjottaa♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään hirmuisesti blogistasi, koska kuvat ovat oikeasti melkein aina tosi hyvä laatuisia! On kiva lukea mielenkiintoisia tekstejäsi kun niitä on ihanat kuvat värittämässä:) Jatka samaanmalliin, paitsi... voisit postata useammin (vaikka kyllä sie aikausein postaat !) ja kertoa pian sen yllätyksen...;))

      Poista
    2. Kiitti! :) Joo, nyt on ollut vähän epäsäännöllistä postaustahti, mutta oikeasti mulla ei oo mitään kirjotettavaa, minkä takia en niin paljon oo postannutkaan :D Eiköhän tähän tule pian muutosta ja alan postaamaan useammin.

      Poista
  4. Tosi kiva postaus Aino! Ja oli tosi kiva kattoa kesäisiä kuvia, kun nyt tuolla ulkona on niin sairaan kylmä :/

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus ja ihania kuvia!:3 Olispa jo kesä!!

    VastaaPoista
  6. Ootko huomannut hippolan kuukaudenblogi haun? Hae ihmeesä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin, kiitti :) En oo vielä varma haenko.

      Poista
  7. Oi miten kauniita ja ihania kuvia♥ Oot muute tosi hyvä ratsastaja:)

    VastaaPoista