maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäisviikonloppu

Saatte edelleen odotella sitä valmennuspostausta, millään en jaksa/ehdi panostaa, että saisin kirjoiteltua siitä itseäni miellyttävän, illman kauheaa sekameteliä ja sönkkäystä.. Sellaisen kuitenkin lupaan piakkoin kirjoitella, joten maltattehan vielä odotella? :) Nyt oli ihan pakko tulla taas minimaalisesti postailemaan, on ollut niin kiva viikonloppu ja kevätkelitkin on olleet upeat!


Lauantai-iltana käytiin Lauran kanssa heittämässä muutaman tunnin road trippi ja oli kyllä hauskaa! Illalla (taisi olla jo kyllä sunnuntain puolella..) lähdettiin vielä tytyjen kanssa baareilemaan ja kerrassaan superhauska ilta oli. Itse oli ihan vesilinjalla, jotta jaksoin sunnuntaiaamuna lähteä puol ysin maissa aamutalliin. Kyllä muuten ärsytti, kun sai nukkua kellojen siirron vuoksi tunnin vähemmän...! Aamutallissa oli kaikki ok, ja lähdinkin sitten kotiin.

Iltapäivällä lähdettiin Elinan kanssa yhdessä tallille ja ensin Elina lähti ratsastamaan Zippeä jolla aikaa minä tein yhden karsinan + ruuat. Sitten kävin itsekin Z:n selässä Elinan antaessa neuvoja miten sitä ratsastetaan. Zippe tuntui aivan mielettömän kivalta kun sen sai liikkumaan oikein ja kyllä huomaa miten paljon hevosessa on laatua! Käytiin vielä maastoilemassa Sissi ja Winski ja oli kivaa päästä pitkästä aikaa laukkailemaan kunnolla. Winski tosin taisi innostua hieman liikaa, mutta kesti sentään hyppysissä!

Elina & "The kouluponi" Zippe
Tänään on ollut melko turha päivä, käytiin maastoilemassa iltapäivällä ja ratsuna Zippe, joka tosin hieman väsyi n. 1,5h maastolenkin loppupuolella. Kuitenkin sillä on ihan kiva maastoilla, kakkoshevosena se menee niin rauhallisen tasaisesti ja kyydissä saa vain istua ja haaveilla. Illemmasta tein pari banneria tylsyyksissäni ja käväisin lenkilläkin.

Tämän viikon suunnitelmista sen verran, että huominen ja keskiviikko on tallivapaata, torstaina ei ole koulua ollenkaan (wohoo!) ja menen sinä päivänä W:n kanssa koulureeniin maneesille. Perjantaina meen varmaan töihin aamulla, puolilta päivin kasvohoitoon (<3) ja jospa sen jälkeen kävisin Jennin luona Hannua moikkaamassa. Joten Jenni, luet tätä kuitenkin niin soitellaan sit loppuviikosta jos teillä ei oo mitään kummempia sillon perjantaina! Lauantaina suunnataan Jensyn kanssa kohti Tamperetta ja Hevoset 2013 -messuja! Ootan tosi innolla, että pääsen niitä ekaa kertaa seuraamaan, varsinkin kouluratsastusklinikkaa. Sunnuntaina oliskin sitten ekat koulukisat tällä kaudella ja alotellaan turvallisesti sillä aikuisratsastusohjelmalla (tmv?) ja katsellaan miten se sujuukaan. Nyt adioos, ja häippäsen nukkumaan!


12 kommenttia

 1. Uus road trip ois tulossa Joensuuhun kahtoo Oonaa kun vien sille jotai tavaroita mitä tänne oli jääny :)

  VastaaPoista
 2. Kuinka pitkä matka sinulla on tallille?

  VastaaPoista
 3. "jolla aikaa minä tein yhden karsinan"

  Tuo kuullostaa niin hassulta :D Aivan kuin olisit rakentanut uuden karsinan :'DD

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, jotenki tullu tavaks sanoo tehä yks karsina :D

   Poista
 4. Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että millainen Daisy oli sun mielstä?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, koiraa mitenkään tuntematta. Ihan tollanen perus koira se mun silmään oli, kun tosiaan en sitä yhtään tuntenut :D

   Poista
 5. Pakkohan se on malttaa odotella! :D

  VastaaPoista