tiistai 30. huhtikuuta 2013

Juttuja

Heippa. Pikkuhiljaa lähestytään 500 lukijan rajaa, ja olenkin jo keksinyt jotain kivaa ja erikoista teille! Niistä sitten lisää, kun tuo pyöreä luku on täynnä!


Päivät on mennyt ihan saman kaavan mukaan, eilen vietettiin 1-3 luokkalaisten vappupirskeitä, jotka järjestettiin luokkamme kanssa. Siellä menikin koko päivä kahdestatoista ilta yhdeksään, mutta ennen sitä käytiin maneesilla tekemässä Winskin kanssa vimppa koulutreeni ennen kisoja. Elina oli myös mukana Zipen kanssa ja Roosa taas vaihteeksi kuvaajan roolissa. En jaksa kirjoittaa siitä mitään pidempää postausta, mutta parilla sanalla voin siitä kertoilla!


Winski oli alkuun ihan possu, kyttäili kaikkea ja koko ajan. Se ei meinannut rentoutua ei sitten ollenkaan ja itsekään en ollut parhaimmillani. Ei siis kovin hyvät eväät, vai mitä? No, Elina sitten laittoi meidät kunnolla hommiin, Winskin piti kuunnella koko ajan minua ja minun tehtävä oli keksiä W:lle koko ajan jotain tekemistä, jottei sillä olisi aikaa kytistellä yhtään mitään. Saatiin käsky tehdä molempiin suuntiin vastalaukkatreeniä, jotta saataisiin heppa kunnolla venymään, sekä suoristumaan.


Vastalaukat tekivätkin ihmeitä ja Winskistä tuli kerralla ihan erilailla ratsastettava. Se otti avut vastaan tosi hyvin, oli rento ja hyväntuulinen. Harjoiteltiinkin kouluohjelman osia ja kaikki sujui oikein kivasti. Elina huomasikin yhden ison virheen mun ratsastuksessa; oon tositosi vino. Kun käännän oikealle, siirrän istuntaani väärään suuntaan niin, että paino tippuu ulos ja tämä sitten hankaloittaa W:n kääntymistä.. Tosi turhauttavaa, kun en itse tätä edes tiedostanut, mutta tästä sitä sitten pitääkin alkaa korjailemaan.


Lopussa W vähän ehkä väsähti, eikä ollut enää niin kiva, mutta saatiin laukkavoltit kuitenkin sujumaan oikealle tosi hyvin! Treeneistä jäi kuitenkin ihan mukava ja hyvä fiilis, ja kyllä on kiva päästä huomenna kisoihin! Mennään siis Vurrille Power Cup -kisan seurakarsintoihin ja jos saadaan molemmista lajeista hyväksytyt tulokset, ollaan jatkossa. Koulussa mennään se HeC:1 2000 ja esteillä 90cm, jonka W hyppää vaikka takaperin ja silmät kiinni.. Hitsit kun jännittää, mutta ihana kyllä päästä kisaamaan pitkästä aikaa!


Sunnuntaina meillä onkin toiset kisat, nimittäin Kimmolla on sillon aluehallimestaruudet. Elina menee niissä Zipen kanssa 110cm sennumestaruudesta ja me mennään Winnien kanssa pelkkä 90cm. Kasikymppiä ei ole järkeä lähteä enää hyppäämään, joten mennään pelkästään tuo yksi luokka. Kisapostauksia siis luvassa, varsinkin kun toukokuun puolella olisi noiden kaksien kisojen lisäksi myös yhdet alue-este sekä -koulukisat, jippii!


Tämmönen höpöttelupostaus tällä kertaa, ei mulla oikein mitään asiaa ollut, mutta piti silti päästä kirjottelemaan :) Kävin hakemassa mun kännykän takasin, ja on muuten ihana kun murunen on taas kotona! Oli sitä jo ikäväkin.. Tänään olisi siis tarkoitus vappua vietellä ja omalla kohdallani se tarkoittaa kuskina oleilua ja aamulla sitten aamutalliin ja kisoihin. Miten te lukijat vietätte vappunne? :)


PS! Käykäähän kaikki vapun kunniaksi osallistumassa Puoliverinen Prinssi -blogin arvontaan, jossa tosi kiva palkinto! :)

10 kommenttia

 1. Tuun sinne kisoihin, niin saaks tulla nykii hihasta ja juttelee :) ?

  VastaaPoista
 2. Heeeei kuka tuon viimeisen kuvan toinen henkilö on? Ihanku se ois ollu vurrilla siel kanttiinissa sunnuntaina töissä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat tota keskinmäistä niin hän on laura, ja on mahdollista että hän oli kanttiinissa.Sitten sulle aino voitko tehä postauksen kisoista ja vur ajoistasi

   Poista
  2. Joo, Laura on keskimmäisenä ja oli kanttiinissa töissä su :) Ja ano, juu eiköhän onnistu!

   Poista
 3. Ihania kuvia, tosta Elinan koirasta <3 Mikä sen nimi olikaan?:D

  VastaaPoista